Inlägg från: Anonym (Eh!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Eh!)

    Ni gör mig så jävla äcklad!

    Bjoer skrev 2018-07-03 14:00:22 följande:

    Det är inte speciellt oväntat att en tråd som denna domineras av känslor istället för fakta. Till och med någon som presenterar fakta "ogillas". Inte undra på att prostituerade har det svårt, när de som är på deras sida göra det svårare för dem.

    Jag lägger de här länkarna här. TED Talks från prostituerade själva.


    Jo för dessa två är mer representativa för samtliga prostituerade än fd prostituerade som berättar vilket helvete de haft och hur de hamnat där... NOT.
  • Anonym (Eh!)
    EnAnonumius skrev 2018-07-04 22:34:03 följande:
    Jag tro definitivt att dessa två sexarbetare är mer representativa för sexarbetare än vad ni hardcore prostitutionsmotståndarna är i denna tråden ialf.

    Eller anser du att de som har insyn i prostitutionsmarknaden, då de är sexarbetare, är per se diskvalificerade?
    Nej och jag har hört flera som gett exakt motsatt bild. Tycker du att dessa sexarbetare är diskvalificerade?
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (forskning) skrev 2018-07-05 13:42:28 följande:
    Måste ställa en öppen fråga. Jag är väl medveten om att det förekommer problem i den här industrin, absolut. Jag är också medveten om att det förekommer problem i andra industrier. Men eftersom stora delar av debatten kring just det här ämnet bygger på falska fakta, pseudovetenskap och myter. Vad är det egentligen som är problemet med att vuxna människor oavsett om du är man eller kvinna väljer att sälja oavsett om det är striptease, erotisk massage, cam-shows, eller sexuella tjänster för pengar? Jag har svårt att förstå det. Själv tycker jag mycket av stigmatiseringen kring människor som säljer sex är skrämmande lik den tiden då homosexualitet ansågs vara en sjukdom.
    Ingen föraktar de prostituerade, mer än torskarna och en del andra män. Kvinnor föraktar TORSKARNA och stigmatiserar dem gärna! Falska fakta och myter skriver du, myten om den lyckliga horan kanske? Myten om att de flesta är studenter som drygar ut kassan kanske? Fakta är att den bedövande majoriteten mår riktigt rejält dåligt. Man måste inte köpa sex. Om man vill vara säker på att inte bidra till en annan människas stora lidande så låter man bli. Skitenkelt!
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (dumheterärdumheter) skrev 2018-07-05 14:32:30 följande:
    Det tog lång tid innan människan lärde sig jaga. I början åt de vad de hittade där de stod. Vilket inte kan kallas ett yrke.

    Sedan lärde de sig byta saker mellan varandra och med det kom prostitutionen. Senare insåg någon att de kunde leva på andras slit och då uppstod kapitalismen och med den handeln.
    Inte sant! Prostitutionen uppstod med slavhandeln.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (anonym) skrev 2018-07-07 20:21:25 följande:

    Självklart skulle de där kooperativa företagen som står under statlig kontroll använda registrering av kunderna likt landstingen inte minst för att kunna stoppa smittspridning och på köpt kunna stoppa sexförbrytare från att köpa sex dessutom skulle de funktionshindrade och alla ensamma snälla killar kunna få subventionerade sexköp. 


    Skulle ensamma eller funktionshindrade kvinnor också få subventionerade sexköp?
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (en kille) skrev 2018-07-07 22:28:12 följande:

    Nej, det kan jag inte hålla med om. Snarare är det 75% helt vanliga män som köper sex. De kan vi förstås kalla för de som kan. Resterande 25% är alla möjliga sorter men även där är det mest sånna som kan, men har andra anledningar så att säga.

    Det är förstås min personliga erfarenhet och hur det låter bland oss i nätverken men du har kanske andra belägg för dina siffror.


    Precis. Majoriteten av sexköpare är vanliga män som inte behöver köpa sex. I diskussioner hörs annars argumentet att prostitution borde vara lagligt så att även sjuka och handikappade män kan få sex (de sjuka och handikappade kvinnorna är det ingen som bryr sig om)
  • Anonym (Eh!)
    Bjoer skrev 2018-07-10 09:52:38 följande:

    Så du menar att enda anledningen till att tycka att bordeller ska bli lagliga är att man köper sex? Inte att prostituerade själva tycker att det ska avkriminaliseras? Inte att de försök som gjorts visar att avkriminalisering ger en säkrare och bättre situation för dem?


    De prostituerade som tycker att bordeller ska legaliseras tycker så därför att det skulle underlätta för dem OM de fortsätter att prostituera sig. Detta innebär INTE att de verkligen vill prostituera sig, Sherlock, eller att de inte mår dåligt av det och att de "valt" att göra det pga att de utsatts för övergrepp som barn och unga.
  • Anonym (Eh!)
    klyban skrev 2018-07-10 14:18:22 följande:

    Vart är nu dina källor?

    Men ska inte tortera dig mycket mer på detta, men en sak som ske är att vi nu vet du ljuger.

    Just för du inte kan prestera någon källa efter så många ggr.

    Vilket går stick i stäv med att du vill förstöra diskussionen.

    Ser du inbillar dig utopi som att prostitution ska bara avslutas.

    Varför dessa utopiska tankar som aldrig kommer ske, och under tiden så är kvinnorna kvar i kriminella nätverk för du vill inte hjälpa dom.

    Och faktiskt har du inte kommit upp med ett enda problem som inte går lösa och rätt enkelt.

    Få bort kriminella nätverk har du inga förslag på, just för du förstår att det msåte vara lagligt för nå och få bort dom.


    Det finns givetvis lösningar, om bara politikerna vela göra de prioriteringarna. En sak man kan göra är att mycket tidigt fånga upp tjejer och barn som utsatts för sexuella övergrepp eftersom det är den bakgrunden de flesta svenska prostituerade har. Man bör också ha hårdare kontroller vid gränsen så att det blir svårare att föra in traffickingoffer.

    2016 fanns 5 länder med sexköpslag som den svenska. Jag hoppas att det blir fler.
  • Anonym (Eh!)
    klyban skrev 2018-07-10 14:19:54 följande:

    Och då säger det Svenska folket att kvinnorna kan ha sin skit och vi det Svenska folket kommer aldrig hjälpa dom.

    Även är detta en fråga där man svarar PK pga Bradley effekten, ett välkänt faktum.


    Det bästa sättet att hjälpa dem är att inte köpa sex av dem, och detta kan ju bara manliga sexköpare göra.
  • Anonym (Eh!)
    oanonym skrev 2018-07-19 17:31:19 följande:

    Sådana människor ska, eller borde, ha hjälp, oavsett om de prostituerar sig eller ej.

    Där är ju inte prostutition det egentliga problemet. Folk som ?vill? skada sig behöver hjälp.


    Precis, och om alla som behöver det får den hjälpen kommer svenska prostituerade i Sverige bli ytterst få och torskarna får gå till kvinnor som prostituerar sig pga fattigdom eller trafficking.
Svar på tråden Ni gör mig så jävla äcklad!