Inlägg från: Anonym (Eh!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Eh!)

    Ni gör mig så jävla äcklad!

    Maya84 skrev 2018-07-21 00:05:58 följande:

    Väldigt få kanske du fått för dig, men om du missat att de senaste åren ploppat upp ett gäng sidor där kvinnor söker "sugar daddies", så kan jag tala om att det är miljontals medlemmar. Ren och skär prostitution. Rika män söker unga tjejer för att "skämma bort", medan tjejerna får betalt i form av pengar, middagar, kläder, resor, i utbyte för att få det dom vill ha. Det finnskur många sidor som helst och över hela världen. 10 000 000 på "seeking arrangements" t ex. Och helt "vanliga" tjejer som ej har drog problem, har blivit antastade av sin farbror eller har 5 barn att försörja. Endast älskar uppmärksamhet och "gåvor". Prostitution.


    Ja det är prostitution. Jag såg dokumentären på UG. Det är inte vanligt tjejer på de sidorna utan prostituerade som söker kunder på det sättet, och de flesta är trasiga på något sätt.
  • Anonym (Eh!)
    klyban skrev 2018-07-21 10:01:53 följande:

    Du verkar vara i en villfarelse att vi ska nöja oss med hur de har där..

    Vårt mål är få bort kriminellanätverk ifrån dessa kvinnor, och det är ett tufft arbete och det är ingen som hymlar med detta.

    Din enda syn på saken är att ha det som det är(ja, du tror prostitution går få bort, den Utopiska tanken, orealistiskt), och enda syn du klarar av som innefattar att kvinnor råkar illa ut och inte göra ett skit åt detta.

    Detta är något jag upprepat att vi måste få bort kriminellanätverk ifrån detta yrke, och att dessa även är i den lagliga prostitutionen i både Tyskland och Holland.

    Detta har vi redan adresserat, så varför pratar du om detta som det aldrig varit uppe innan?

    Och igen ett inlägg av dig utan svar och bara nya frågor.

    Man kan undra varför du inte vågar ta en diskussion?


    Du påstår att prostitution alltid funnits, vilket inte är sant, och att det alltid kommer att finnas, vilket inte alls är säkert (trots att män enligt dig är empatilösa svin). Demokrati kunde verka omöjligt i 1000 år, men på 1900-talet slog det ändå igenom. På samma sätt kan prostitution minska till noll, eller i stort sett noll genom att bekämpa fattigdom och genom tidigt och bra stöd till flickor som utsatts för sexuella övergrepp. De inhemska prostituerade skulle då endast utgöras av de extremt få som gör det 100% frivilligt.

    Återstår att hindra ligor från att prångla in traffickingoffer.
  • Anonym (Eh!)
    klyban skrev 2018-07-21 10:06:51 följande:

    Tror du kriminellanätverk bryr sig om några slemhinnor och om det gör ont för kvinnan?

    Är du inte bra naiv och tro det är bättre med kriminellanätverk än ett redan fastställt hälsoprogram och kontinuerlig översyn.

     

    Och igen så är jag på de prostituerades sida, vem sida är du på?

    Jag undrar då du verkar inte vilja ändra nått i ett system där kvinnor kan råka väldigt illa.

    Varför jaga en Utopisk idé så illa att det skadar andra människor?


    Om män slutar utnyttja kvinnors kroppar kommer de kriminella nätverken sluta sälja kvinnor. Det skulle inte finnas några pengar i branschen. Som sagt, du kan själv dra ditt strå till stacken.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (dumheterärdumheter) skrev 2018-07-21 10:08:12 följande:

    Exakt så. Det är kriminaliteten som skall angripas, inte de prostituerade.


    Det är TORSKARNA som ska angripas. Kastrering istället för böter kunde ju vara nåt.
  • Anonym (Eh!)
    Maya84 skrev 2018-07-21 10:24:24 följande:

    Haha dravel? Ja det är väl svårt att ta in logik när man är så trångsynt som du är. Du bestämmer alltså vad människor ska njuta av och inte? Är det inte ganska individuellt? Du har ingen aning om vad människor tänder på eller inte, så vad är det egentligen du försöker säga? Att människor som valt detta, pga att dom faktiskt tycker om det, existerar inte?

    Du tror att alla kvinnor tänder på samma sak? Vilken otroligt liten värld du lever i. Om du inte kan förstå dessa kvinnor, eller inte tycker om prostitution, så gör det inte, simpelt! Och du tror att "stammisar" som väljer att gå till samma kvinna då och då skulle vara någon slags fara?

    Hon kan säga nej till vem som helst och har ingen som helst skyldighet att göra nåt hon inte vill.

    Och du förklarar fortfarande inte varför vissa män som ej får sex på "normal" väg, inte ska kunna få sex. Eller varför en man som ej vill ha något förhållande, men som gärna betalar för att slippa att binda upp sig, och endast vill ha löst och kravlöst sex inte ska få det heller.

    Är det sen de prostituerades fel, att gifta män söker något annat? Det är väl inte hennes ansvar, att förhållandet är så kasst att mannen söker sig till en annan kvinna...? Om man lever i ett dåligt förhållande så hittar man nog andra vägar till sex! Totalt orimligt resonemang. Och om en kvinna inte fått närhet på 20 år så hittar hon väl en annan man, herregud! Din moral, är inte vad som sätter normen för vad som är rätt eller fel. Så länge båda är med på det,att det görs säkert, och rent så fattar jag inte vad du gnäller om!


    Nej, en kvinna på 88 som inte fått närhet på 20 år kan INTE lätt hitta nån annan. En skild kvinna på 55 kan inte heller lätt hitta nån annan. Du bara dravlar på utan verklighetsförankring.

    Sex är ingen rättighet. Man måste attrahera och kåta upp en person för att kunna få sex. Att få sex genom att använda en annan människas kropp för sin ENSIDIGA njutning är inte ok.
  • Anonym (Eh!)
    klyban skrev 2018-07-21 10:28:48 följande:

    Då ska du se det hatet emot sexdockor som växer, som jag känner är nästan större än hatet mot prostitution(och då de som tagit ställning, då de är inte så överdrivet många än).

    Verkar ibland som man vill äga mannens sexualitet och begränsa(tänker då inte på prostitutionen här i första hand).


    Mycket bättre med sexdockor eller sexrobotar. Mycket bättre! Att onanera med en sak är helt OK. Att onanera med en annan människas kropp är inte OK.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Q) skrev 2018-07-21 20:44:12 följande:

    Det är det ingen som påstått.

    Varför kan man inte ha sex med en annan motiviaton än kåthet?

    Så länge det sker frivillig kan jag ej se något moraliskt förkastligt i att någon har t ex pengar som motivation för att göra något.

    Om man ska filosofera lite så undrar jag var du drar gränsen, antar att du är ok med att betala någon för en vanlig message? Från det kan man ju leka med en succesiv skala från att massören ska vara sexigt klädd, använda hela sin kropp för att massera (typ lägga sina bröst på min rygg), runka av mig till att ha fullbordat sex.

    Vad händer om jag har en fetisch för kvinnor som masserar mina ben (vanlig massage alltså) och blir kåt av det?

    Var någonstans börjar det bli 'fel' enligt dig? Och varför?

    Vad är det med just sex som inte får erbjudas som tjänst medan i stort all annan typ av kroppsarbete är ok?

    Att prostitution i praktiken har en hel del mörka sidor kopplar jag inte till själva säljandet av sex - precis som med droger, folk bör få stoppa i sig precis vad de vill i sin egen kropp - utan till en kombination av sexkultur (sex är fortfarande ganska skambelagt, och speciellt för kvinnor då), kriminella nätverk och desperation.

    Lösningar på dessa problem har enligt mig inget att göra med vad två människor byter för tjänster med varandra.

    En filosofisk tanke: Jag undrar hur synen på våldtäkt hade sett ut i ett samhälle med jättefri syn på sex (tänk ett folk som ser på sex typ som vi ser på ett 'hej' eller handslag), hade det 'bara' sätts som en misshandel, dvs inget extra hemskt brott? (Nog för att misshandel är illa nog, men de flesta världen över ser på våldtäkt som betydlig värre)


    1) Varför ha sex utan att vara kåt? Har du lyckats penetrera en kvinna utan att vara kåt? Vad fick du ut av det? Det är ju när man är kåt man vill ha sex, som kroppen vill ha sex. Och det är ytterst sällan den prostituerade gör det av verklig fri vilja.

    2) Massage är en handling (och det kan det räknas som att runka av någon också). Torsken använder inte kvinnans kropp och hennes kön är inte inblandad. Många män får stånd under en massage, men en vanlig massör vill garanterat inte att du runkar under massagen.

    3) De samhällen där prostitution är väldigt vanligt är det också svårt för kvinnor att få rätt när det gäller våldtäkt. Typ Indien och Thailand.
  • Anonym (Eh!)
    oanonym skrev 2018-07-21 21:03:33 följande:

    Om kvinnor sluta sälja sig så minskar också prostutition.


    Sant, men de gör det för att de antingen är fattiga eller "trasiga" så det man måste göra är att bekämpa fattigdom och att fånga upp flickor och unga tjejer som utsatts för sexuella övergrepp (historiskt i Europa och i nutid i fattiga och ojämställda länder har det funnits och finns det mycket små möjligheter för kvinnor att försörja sig).
  • Anonym (Eh!)
    oanonym skrev 2018-07-21 21:03:33 följande:

    Om kvinnor sluta sälja sig så minskar också prostutition.


    Sant, men de gör det för att de antingen är fattiga eller "trasiga" så det man måste göra är att bekämpa fattigdom och att fånga upp flickor och unga tjejer som utsatts för sexuella övergrepp (historiskt i Europa och i nutid i fattiga och ojämställda länder har det funnits och finns det mycket små möjligheter för kvinnor att försörja sig).
    oanonym skrev 2018-07-21 21:06:19 följande:

    Bestämmer du det, eller får människan ifråga bestämma?


    Du verkar vilja bestämma att det är OK att använda utsatta människors kroppar som onaniredskap.
  • Anonym (Eh!)
    oanonym skrev 2018-07-21 21:07:55 följande:

    Varför har kvinnor inget ansvar?

    Varför har en kvinna som säljer sig frivilligt inget ansvar?

    Ska de också kastreras?


    De är mikroskopiskt få och de skadas ju inte av att sälja sig så vad menar du? Torsken kan dock ALDRIG veta om den han köper är en av denna lilla spillra som VERKLIGEN vill. Risken är överhängande att det inte är så.
Svar på tråden Ni gör mig så jävla äcklad!