Inlägg från: FuckGoggleAskMe |Visa alla inlägg
  • FuckGoggleAskMe

    Frågor till er som snittats

    Jag mådde prima efter mitt planerade snitt. En vild 2 åring hade ju kunnat vara jobbigt, men en halvvild (bonuspojke) på 5 år klarade jag av. Jag höll mig till mina instruktioner om att ta det lugnt och inte lyfta mycket etc, men hade nog klarat av mera. Fast 12 veckor var det inte, tror att det var 2 veckor dom sa (bor utomlands, inom EU). Så efter 2 veckor hade jag nog klarat av en 2 åring, men jag återhämtade mig nog väldigt snabbt (trots att jag var äldre när jag fick barn). Tycker också du ska höra med dagis om storesyskonet kan få gå längre dagar. Du borde kunna få läkarintyg på att du ska ta det lugnt en tid. På BB behandlade de mig som halvt efterbliven efter snittet och skrämde upp mig om i hur dåligt skick jag borde vara, så antar att deras skräckbild stämmer ibland.

  • FuckGoggleAskMe
    cosinus skrev 2018-07-04 14:15:46 följande:
    Eftersom du vill föda vaginalt skulle jag ändå kolla upp möjligheterna att föda vaginalt i säte om bebis ligger kvar. Vissa sjukhus är väldiga motståndare medan andra är mer positiva. Min trea är född i säte och här gällde följande: tidigare förlossningar ska ha varit normala och inte avstannat mot slutet. Man behövde ett visst bäckenmått (kollas med röntgen) och bebis ska väga mellan 2 och 4 kg (kollas med TUL) Min personliga upplevelse var att sätesförlossningen var den lindrigaste och jag har faktiskt hört fler säga så. En mjuk rumpa som vidgar är skönare än ett hårt huvud.

    Jag föddes tydligen med baken först. Jag vägde drygt 4 kilo och det var tydligen ett helvete för min mamma och pappa fick ett svårt astmaanfall av att närvara ...
Svar på tråden Frågor till er som snittats