• Fanny1994

    VARFÖR BLIR VI INTE GRAVIDA??! (20180707)

    Hej!

    Måste bara få skriva av mig och kanske få lite pepp av andra i denna situationen. Eller är jag ensam??! Såklart inte MEN det känns så.

    Vi har försökt sedan jan/feb 2018. Något som såklart inte kan tänkas så länge i vissas ögon.. Men finns det något värre än när mensen kommer varje månad???

    Har regelbunden mens och vi har testat med ägglossningtest, folsyra. VAD ÄR FEL?! Är sååå ledsen och hur länge orkar man hålla sin glada fasad uppe när allt känns skit.

    Hade ÄL 29/6 & BIM om 8 dagar (15/7) Vågar man hoppas denna gång?

  • Svar på tråden VARFÖR BLIR VI INTE GRAVIDA??! (20180707)
  • Fanny1994

    Självklart, det var lite så jag menade att det såklart är få månader. MEN behövdes lite pepp och kanske några andra som är i samma sits ??

  • Fanny1994

    Tack snälla ni för pepptalk och även ni som varit med om samma sak och känner samma sak. Fint att ni delar med er! På något sätt känns det "lättare". Att det kanske inte är något fel på mig (oss). Utan att det KAN ta tid för vissa och tvärtom för andra. Vi alla är olika.

    Bara SJUKT JOBBIGT att vi fått veta inom loppet av en månad att tre av våra nära är gravida. Det värsta är att man inte kan bli glad (för deras skull...) man blir istället ännu mer ledsen.... ???

  • Fanny1994

    Fått rådet att försöka tänka bort vår längtan till en liten och njuta av samlaget. Vilket är super svårt!! MEN vi försöker.

    4 dagar till BIM. Brukar alltid känna av mensen mer än en vecka tidigare men har inga känningar nu. HOPPAS på det bästa !!

Svar på tråden VARFÖR BLIR VI INTE GRAVIDA??! (20180707)