Inlägg från: Anonym (Jagsomejag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jagsomejag)

    Smittar han hela tiden?

    Hej! Jag har nyligen träffat en kille en del, vi pratat i telefon hela tiden och när vi väl ses så känns allt bra. Men han berättade för någon timma sen bara att han har herpes, mellan benen alltså. Och jag vet inte hur jag ska gå till väga nu. Jag tycker ju om honom. Men vill inte bli smittad då jag inte har något alls sen tidigare, är väldigt rädd. Han säger att ingen av hans tidigare tjejer blivit smittad och att han enbart haft sex när inga utbrott är påväg eller där. Jag är så kluven nu, jag tycker om honom så, men är han värd risken?

    Har ni erfarenheter av sex med herpes? Hjälp mig isåfall snälla. Detta är nästan helt nytt för mig, har läst lite på Google men blir galen av det. Finns det någon ?säker period? att ha sex på med en herpessmittad? Går det med kondom? Hur fan gör man? Mvh ledsen tjej

  • Svar på tråden Smittar han hela tiden?
  • Anonym (Jagsomejag)

    Och hur funkar avsugningar? Kan jag ge honom det eller smittas det då till min mun?

  • Anonym (Jagsomejag)

    Är jättetacksam att han berättade det och att ni svarat så bra. Men kan jag röra honom? Och kan jag kyssa honom vanligt på munnen? Han har ju bara down there men ändå bäst att kolla om någon vet.

  • Anonym (Jagsomejag)

    Ja han berättade frivilligt också. För att han ville vara ärlig med mig. Men jag är så okunnig inom detta så jag blir jätterädd av att veta det. Kan jag inte kyssa honom heller om han har blåsor osv mellan benen? För i ansiktet, runt munnen har han ingenting vad jag sett.. eller är det inga kyssar alls när han har fått utbrott TROTS att det inte är utbrott på munnen?

    Det är det viktigaste nu hahaha. Jag har inte vågat kyssa honom alls än.. feg som jag är. Och nu blir jag ännu mer rädd..

    Tack för många och förstående svar! Det uppskattas!

  • Anonym (Jagsomejag)

    Såg nu att det var okej. Missade den texten. Okej då tackar jag för alla svar!

Svar på tråden Smittar han hela tiden?