Inlägg från: Anonym (Iris) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Iris)

    Smittar han hela tiden?

    Oj vad tråkigt! Förstår att du blir tveksam:( Jag fick det av en kk som haft förkylningsherpes precis i anslutning till vår träff. Jag fick mina i underlivet eftersom han vi haft en del oralsex. Tydligen var det ändå så den goda varianten och inte könsherpes enligt proverna.

    Kände det redan nästa dag att något var fel. trodde skavsår och svamp men fick vidriga blåsor som fylldes med vätska och sprack som gjorde nåt så sjukt ont i hela underlivet speciellt runt slidöppningen. Kunde knappt varken sitta eller gå, och gjorde sittbad med kamomillvatten och baddade med aloe vera vilket lindrade. Hann tyvärr aldrig påbörja Herpes medicinen i tid  Vaclovir. Man måste visst ta den 24 tim efter utbrottet för att det ska vara verksamt. Sen har jag haft det en gång till men bara ett litet utbrott.

    Om du frågar mig om jag ångrar mig så var det ju surt som fan att drabbas av något jag nu kan smitta andra med men det sägs att det första utbrottet är det allra värsta,  sen brukar det bli lindrigare. Men vissa tjejer får det fort de har mens eller minsta stress i kroppen-

    När det kommit sex har jag haft kondom och inte sagt det heller eftersom jag inte haft utbrott på så länge och enligt gynekologen är det svårt att säga exakt vem som smittade en eftersom det kan ligga latent i kroppen, Vissa får aldrig det fast det bör smittan. Skum sjukdom.. Men herpes kan smitta överallt där man har slemhinnor så akta dig för kyssar och oralsex om han har haft utbrott nyligen det och du bestämmer dig för att han är värt det:) Skippa oralsex om du är nyrakad, lättare att det tar sig in i kroppen då.

Svar på tråden Smittar han hela tiden?