• Jemp

    Säng till ett barn som snart fyller 3år

    En Kant (ramla ur skydd) på känns som ett måste, men får ni till det blir det väl perfekt! Vi har en 90-säng som ska vara till vår 2,5åring men ännu sover han hos oss.

    Och grattis!

  • Jemp
    Myra skrev 2018-08-05 18:29:30 följande:

    Tack igen för alla svar.

    Det här ska bli otroligt roligt och spännande nytt kapitel för oss.

    Blir lite annorlunda när man får ett barn som är 2,5år och inte fått lära känna och lärt barnet saker från början.

    Han kommer vara 2,5år när vi hämtar honom. Han har blöjor vad vi sett på film. När börjar barn potternas och bli av med blöjan?

    Hoppas ni kan dela med er av tips för flygresan med en 2,5åring. Leksaker, film och aktiviteter mm.


    Min 2,5 åring har fortfarande blöja men börjar kännas mogen att lära av med den. Går på potta parallellt, noterar när det kommer etc. Lite olika hur mogna de är, finns de som slutar som yngre och det finns de som har mycket längre.

    Att potträna lär ju inte vara ert första prio.

    Vi ska flyga för första gången i höst men åkte långresa med bilen nyss. Lite leksaker, pixiböcker, småfika, sovtid och surfplatta (spel att köra eller tvätta bilar Bolibompa och YouTube med fordon, färger och musik men även mer film som stadens hjältar och Daniel tiger). Att titta tycker han om oavsett (lockande bilar och färger antar jag) men jag hade nog letat rätt på något på hans eget språk också. Greta gris finns på många olika språk vet jag. Små leksaker som bilar och djur är också populärt.
Svar på tråden Säng till ett barn som snart fyller 3år