Inlägg från: Anonym (Anon) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anon)

    Penssträng sprack igen!

    Hej!

    för ca en och en halv månad sedan träffade jag en tjej och gick hem med henne. Under samlaget började det blöda en hel del från min penis och jag upptäckte att jag fått en spricka i min penissträng. De följande dagarna tänkte jag inte så mycket mer på detta utan lät det läka av sig själv och efter nån vecka så var problemet borta. Nu igår så hade jag sex för första gången sedan penissträngen sprack och naturligtvis hände samma sak igen, dock blev det inte en lika stor spricka och det blödde inte ens hälften så mycket som första gången (kanske för att jag märkte att något var fel tidigare) men det var fortfarande inte en så trevlig händelse. Detta har aldrig hänt mig tidigare men jag har nu blivit ganska så orolig att min penissträng är för kort eller för svag för sex. Ni som har erfarenhet av att penissträngen gått av upprepade gånger hur har ni hanterat detta? är det dags att uppsöka läkare och kanske genomgå en operation eller vad ska man göra?

    Tack!
  • Svar på tråden Penssträng sprack igen!
  • Anonym (Anon)

    Tack för svar! 

    misstänkte det, jag ringer VC imorgon! Hur kommer det sig att detta problemet har börjat nu dock? Är 28 och har aldrig haft problem med detta tidigare och jag märker inte av att det skulle vara något problem i vanliga fall.. 

  • Anonym (Anon)

    Tack så hemskt mycket för din svar det uppskattas verkligen! Jag ska ta tag i det så snart som möjligt! 

  • Anonym (Anon)

    Ringde vårdcentralen idag och kvinnan i luren menar på att detta inte är något konstigt och att det enda som jag kan göra nu är att hålla det rent och kanske smörja in med kräm samt använda vaselin när jag ska ha sex.. Om det däremot fortsätter så ska jag ringa tillbaka och då få besöka en läkare.. skulle kanske ha krävt att besöka en läkare.. tycker detta blir mer jobbigt ju mer jag tänker på det, men men tack för alla svar i tråden ni har hjälp mig mer än kvinnan på VC iaf :)

  • Anonym (Anon)
    Tog ditt tips och köpte vad som verkar vara en bra kräm på apoteket, får vänta några dagar innan jag kan börja använda den dock då det svider att dra tillbaka förhuden! Tack för allt återigen, har hjälpt mig mycket!
Svar på tråden Penssträng sprack igen!