• New  Dawn

    Min sabos sexlust har dött totalt

    Anonym (SD 2018) skrev 2018-09-03 18:39:38 följande:

    Ja men det är för att de flesta svenska par fastnar i sina förhållanden och snarare glider isär från varandra. Klart man måste bekräfta varandra i vardagen, sex ingår i den bekräftelsen. Ett par med uteblivet sexliv som inbillar sig att det är brist på intresse, tid, barn och blablaba är bara att ljuga för sig själva. Sex är en stor del av vad som bygger en kärleksrelation. Något annat är bara ursäkter för ett förhållande som långsamt vissnar.


    Sex behöver absolut inte vara en bekräftelse. Att en man vill sätta på en behöver faktiskt inte betydande något som helst, annat än att han är kåt.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (Mamma till tre) skrev 2018-09-04 09:22:59 följande:

    Har inte läst alla råd men här kommer mina! (Jag är kvinna och har varit i samma sits som din fru.)

    Fortsätt såklart avlasta henne om hon är trött och stressad. Förutom det var intima med varandra utan krav på vanligt sex. Var tydlig med att du vill vara nära varandra även om hon (tillfälligt) förlorat sin lust. Du kan tex föreslå massage, mysiga bad, ligga och kela framför en film. Bekräfta att hon inte måste ha sex även om du längtar. Pressen kan göra att lusten försvinner helt! Du vill ju vara med henne så ge varandra en period av en massa närhet, så kan det mycket väl lossna. Om det går, försök att ha lite humor tillsammans omkring detta. Det är ni för livet och det är värt att vänta på henne. Förhoppningsvis känner hon sedan egen drivkraft att ta tag i problemet. Det skulle ju kunna vara så att det finns någon kroppslig orsak också. Varmt lycka till!


    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Mr K69 skrev 2018-09-08 08:36:35 följande:

    Är det någon mer än jag som inte ens kan sova om man är för kåt? Börja det ha gått typ en vecka utan utlösning så räcker det ju med att se henne i sängen med lite hud så blir det svårt att sova. Bara för att beskriva frustrationen som ivf jag får.


    Jag kan inte heller sova om jag är kåt, fast just den känslan har inget med min karl att göra. Inte kärlek heller. Den får jag automatiskt.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (Vi är nog väldigt olika) skrev 2018-09-08 01:03:34 följande:

    Oavsett all upplysning som finns här o där så verkar det finnas något som gör oss killar ibland helt oförstådda av kvinnorna. Visst kvinnan går igenom processer som vi kanske inte kan sätta oss in i för just det med att vara kåt är för vissa tjejer som en strömbrytare on/off.  Och that´s it.  En kille som är kåt och av olika anledningar och får avbryta eller tappar lusten så inte faan blir trycket mindre och till slut skapas det en ständigt sug efter sex. Får man inte den besvarad så till slut blir man den som saknar lusten till det mesta. Dubbel upp när Quinnan passerar 50+

    Några blir svinkåta när de slipper mens o kan pippa när som helst, andra blir torra och tappar precis som du säger helt sexlusten.

    I över 30 år har jag ALLTID sett till att hon får sin orgasm först o sen fixar vi lätt min även om jag stått för det orala. Nu när jag pga skador o annan skit bara kan fixa hennes orgasm så slutar 75% med att jag/vi inte kan fixa min egen.

    Så snacka om dubbel pina. Barnen är stora så vi är själva så tid finns men att få henne att en endaste gång be om sex numera finns inte på kartan.

    Jag påtalar då att väl i säng så gillar hon sexet men dit är det bortom stjärnorna. Jag frågar inte om råd utan bara konstaterar att så jäkla tråkigt kan det bli. Det kommer aldrig att bli någon skilsmässa för vi har varit ihop sedan ungdomen o har det jätte fint i övrigt.   Ni tjejer som gillar sex har ni erfarenhet av att din kille/man är i motsvarande situation och vad gör ni då?  Lever ni bara på som vanligt?

     


    Varför kan du /ni inte fixa din orgasm?
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (paddy) skrev 2018-09-03 18:44:31 följande:

    Fast attraktionen säger hon finns, kyssas o kramas o den mer "rumsrena" kontakten finns.

    Hon har bara inte det där, ja hur ska man förklara?...

    Som jag har det så är det ju aldrig en fråga om jag är sugen på sex med min partner. Hon e så pass jet i mina ögon så jag kan pippa på kommando om så behövs.

    Men för henne är det mer att hon älskar mig, hon tycker "jag är fin" som tjejer säger, hon har inga som helst reservationer att kyssas eller liknande.

    Men hon kommer inte längre än så?

    Hon får inte den där lusten att bubbla upp som en annan får. Spelar ingen roll scenariot.

    Vi sexa till det i helgen innan hon jobba. Jag fråga uttryckligen om hon ville o var sugen(jag vägrar vara killen som förpliktigar henne till sex) hon säger att det var hon.... Sexet var riktigt bra båda kommer i mål flera ggr osv.

    Dagen efter skickar jag ett meddelande till henne att det där var fint som snus, vi kan väl göra om det snart?

    Hon svarar "suck, jag ställde ju upp igår"

    Ser ni luckan?

    Sexet är bra när det sker....

    Men jag måste hamna i gråzoner till en daterapist för att få henne dit..... Och det tar knäcken på mig, känner mig smutsig o oönskad på nå vis?


    Låter väldigt märkligt att hon sa att hon "ställt upp" när hon njutit och kommit flera gånger. Samtidigt tycker jag personligen din kommentar var öken, särskilt under era omständigheter.

    Hon kanske inte vill ha sex lika ofta.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (paddy) skrev 2018-09-04 10:51:36 följande:

    Det är precis den linjen jag tagit, i detalj lustigt nog?

    Men det har inte blivit bättre, vi har sex.... Men det kommer ofta fram att det är hon som gjort det av pliktkänsla, det får mig att känna som om ja gränsar in på att ha tvingat henne.... Det har jag uttryckligen sagt att jag inte vill.

    Att få närhet av henne är inte heller så enkelt, jag är väldigt storvuxen och genererar mycket värme, så hon tycker det är jobbigt att krama en värmepanna o bli alldeles svettig ????

    Kanske är nå fysiskt......vi får se antar jag.


    Det låter inte alls som ni gjort det "mamma till tre" pratar om, för då har man inte sex av plikt. Kravlös närhet och öppenhet och förståelse är något helt annat. Det är inte ens förenligt med pliktkänslor.

    Att du skulle bli så svettig av att kramas låter inte bra. Dessutom behöver ju inte närhet betyda att man ligger klistrade mot varandra. Man kan smeka varandra lätt över rygg, ben och kön. Blir inget svett alls.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (SD 2018) skrev 2018-09-09 12:36:32 följande:

    Det är väl ett ganska självklart konstaterande. Nu handlar däremot ämnet om sex kopplat till relation, där är bekräftelse oerhört viktigt för att den ska vara hållbar.

    #förändringpåriktigt


    Ja bekräftelse är viktigt i en relation, men just att vilja ha sex kan ibland bero på kåthet...endast.

    Att man har en kvinnokropp är ju inte något märkvärdigt.

    Det kan saknas mycket i en realtion, men vissa män vill ha sex ändå.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (SD 2018) skrev 2018-09-09 12:56:35 följande:

    Sex enbart byggd på ren kåthet kommer över tid inte vara hållbar. Kärlek kräver mer än så, det är ansvarstagande, tillit, värme, respekt och mycket mer.

    #förändringpåriktigt


    Relationer behöver inte BYGGA på kåthet, däremot kan vissa behålla kåthet trots att realtionen och kärleken brister. Det är mycket som avgör hur realtionen utvecklas och sex är en del i det som påverkas av flera andra saker.

    Att man börja ha sex för att man känner förväntan och plikt kan ibland förstöra lusten.

    Sexlivet ändras ofta med tiden och då måste man anpassa sig.

    För att kunna njuta måste man vara närvarande. Tex kan det vara oerhört skönt att bli smekt på kroppen, men om man känner att man "borde" bli kåt och att det inte funkar, så förlorar man både förmågan att njuta av beröringen... och bli kåt.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (paddy) skrev 2018-09-08 23:01:05 följande:

    Vet vad du menar. 

    Jag kan inte heller föreställa mig att separera. Känslorna är ju vad de är. Jag vill inte ha någon annan, jag vill inte ha nå annat än det livet vi har byggt tillsammans.  

    Samtidigt så verkar det inte sjunka in för donnan hur viktigt sexet faktiskt är?

    Själv undrar jag hur de kan vara utan det? Hur kan de inte ens känna nostalgi till det sexlivet vi har haft?  Minnas hur bra sex är för oss som ett par?


    Låter trist sätt att se det "att det inte sjunker in för donnan hur viktigt sex är"

    Jag tror visst hon fattar hur viktigt sex är för dig. Du har ju berättat det såå mycket och hon har även haft sex för din skull, så nog fattar hon att hon är värdelös. Nog fattar hon att hon inte duger i dina ögon. Hon skulle säkert välja att bli kåt, precis som du vill, om hon kunde, men hon klarar det inte när hennes känslor och kroppsliga reaktioner inte accepteras.
    Anyone can hate. It costs to love.
Svar på tråden Min sabos sexlust har dött totalt