Inlägg från: Anonym (Sammansvärjning) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sammansvärjning)

    Kan ni sluta använda hen!?!?

    Det är mycket värre än bara hen. Det finns en massa ord som döljer könet på den som åsyftas, till exempel ord som förälder och barn.

    Oavsett om det är Illuminati eller det genuspolitiska maktkomplexet som ligger bakom könsdöljandet är det hög tid att folket står upp som en man och säger "Det räcker nu - vi tar tillbaka makten över språket"

    Ord som förälder borde böjas utifrån könet på föräldren, en manlig förälder skulle kunna kallas "föräldar" och en kvinnlig "föräldor", likaså borde barnar beteckna pojkar i plural, barna i singular medan flickor blir barnor i plural och barno i singular.

    Hen är naturligtvis helt oacceptabelt i och med att det i alla sammanhang är av mycket stor vikt att veta könet på den person som åsyftas.

    I stället för mitt barn kom hem ledsen från skolan, hen hade misslyckats på provet borde det heta antingen min barna kom hem ledsen från skolan, han hade misslyckats på provet eller min barno kom hem ledsen från skolan, hon hade misslyckats på provet.

  • Anonym (Sammansvärjning)
    Anonym (mor) skrev 2018-09-08 14:26:06 följande:
    Låter riktigt krångligt! Om jag svensk man (vilket jag gudskelov inte är) så skulle jag RYSA när jag blir kallad "sjuksköterska" fast jag är en man. Ingen man klagar för de är större än så.........men om JAG var man.
    Än värre är när barn - barn av manligt eller kvinnlig kön förtjänar att påpekas, kallar en manlig lärare/förskollärare fröken vilket jag hört flera gånger.

    Då kan man verkligen förstå hur det genuspoliska maktkomplexet och/eller Illuminati arbetar för att utplåna våra kön.

    Ett folkligt motstånd borde naturligtvis kräva könsbestämning av yrkestitlar, dels en återgång till äldre vedertagna begrepp som lärare/lärarinna men även nya beteckningar som polis/polisa eller doktor/doktorinna.

    Det sistnämna har visserligen används tidigare men då i funktionen en kvinna som är gift med en doktor.
  • Anonym (Sammansvärjning)
    Anonym (Wow) skrev 2018-09-08 18:25:57 följande:

    Hen som har skrivit detta verkar tycka sig ha rätt att bestämma vad andra människor säger. Måste vara mycket tröttsamt att störa sig SÅ mycket på andras ordval (så länge som det inte är stötande eller kränkande såklart)

    Live well and prosper


    Tack för att du fick mig att inse att det gått så långt med många av oss att vi inte inser hur påverkade vi blivit av den könsdöljande sammansvärjningen från det genuspolitiskt korrekta maktkomplexet. Vi är ju många här i tråden som valt signaturer som är henifierade - och det är ju förskräckligt.

    Jag vill härmed förklara att personen bakom min signatur är en hon eller en han - ingen hen.

    Jag anser att Familjeliv borde kräva att alla signaturer på forumet måste vara genusbestämda, dvs avhenifierade - åtminstone såtillvida att man förklarar att man är en han eller en hon.

    Det är skrämmande att så många låtit sig förledas till att bli nyttiga idioter för det genuspolitiska maktkomplexets agenda och detta trots att de/vi så insiktsfullt argumenterat mot henkomplotten här i tråden.

    Idag har vi alla möjlighet att rösta på det enda parti som är en garant för att män tillåts vara män och för att kvinnor återigen ska hänvisas till kvinnorollen.

    Sänkt abortgräns, vårdnadsbidrag och ett slut på genustrams är bara början på den väg som leder tillbaka till ett naturligt sätt att se på män och kvinnor, pojkar och flickor.
  • Anonym (Sammansvärjning)
    Bunny on speed skrev 2021-01-05 04:58:41 följande:

    Jag blir nyfiken på vad hen-motståndare säger, vilket blir ni mest kränkta över...

    1. En person kallar din son för hon

    2. En person kallar din dotter för han

    3. En person kallar ditt barn för hen

    ?


    Det beror väl på om personen är en hon eller en han. Person är ju ett ord som används för att sudda bort könet.
  • Anonym (Sammansvärjning)

    Svenskan är ett hittepåspråk där man tagit bort uråldriga könsbestämningar.

    Person borde böjas utifrån könet så att en man kallades en persan och en kvinna ett person, ett manligt barn borde kallas en barn och ett kvinnligt ett born.

    Följer man dessa enkla regler så behöver man aldrig fundera på könet om någon säger mitt barn är en intelligent person eller mitt barn har känsla för estetik. 

    Då blir det mitt barn är ett intelligent persan och mitt born har känsla för estetik

  • Anonym (Sammansvärjning)
    Anonvm skrev 2021-01-06 10:59:37 följande:

    Otroligt trötsamt att detta tjafsande får den mängd uppmärksamhet som det fått senaste åren....

    Det finns 2 kön, punkt.

    Blir du förvirrad över vilket du tillhör så är det bara att du dra ner byxorna o tittar dig själv i skrevet.

    Det får vara bra med detta vansinne snart.


    Precis. Däremot kan det ibland vara olämpligt att göra det på andra.

    Det är därför hittepåspråket svenska måste könsnormeras så att det heter en barn (pojke) och ett born (flicka), en persan (man), ett person (kvinna), en föräldar (man), ett föräldor (kvinna).

    Vi måste kunna återerövra vårt språk och våra kön utan att behöva dra ner byxorna på allt och alla!
Svar på tråden Kan ni sluta använda hen!?!?