Inlägg från: Kallamakka |Visa alla inlägg
  • Kallamakka

    Vi som blivit gravida efter IVF

    Mjbo skrev 2018-10-25 12:59:24 följande:

    Är det bara jag som är i princip symptomfri?! Kissar inte längre på nätterna, somnar inte i soffan på kvällarna.. och jag känner mig inte som en zombie längre.

    Såå nervös att nått är fel.. :( Googlat massor såklart.. Men det ger ingenting. Vissa säger att de va början på deras missfall (och även mitt eget förra året).. Och vissa säger att det kallas spökveckorna. Att det är vanligt i dessa veckor.. 

    Men hur är det för ER? Är det någon som tappat sina symptom?! :( 


    I mitt fall försvann symtomen i vecka 8. Och den hade dött vecka 7+3. För min del var det inte ett positivt tecken, utan tecken på ma.

    Men fick höra att det också kan vara precis som det ska, även om alla symtom är borta så det vet man inte förrän man sett efter tyvärr. Jag kan bara delge min erfarenhet som inte är så jätte rolig..

    Men. Lycka till! Behöver inte betyda något dåligt! :)
  • Kallamakka
    Ellencassandra skrev 2018-10-29 13:34:26 följande:

    Åh hoppas så att det ska se bra ut nu!!! Vi finns här <3


    Hoppas på medvind ifrån mitt håll också! <3
  • Kallamakka
    Inalina skrev 2018-10-29 15:19:08 följande:

    och hur mår du förresten? kram


    Jag vet inte hur man citerar två på en gång.

    Men tack, det är bra! Imorgon ska jag tillbaks och se om allt är ute, det hoppas jag på. Sen är det bara på karusellen igen, i situationer man inte kan påverka så måste man se framåt. Det gör vi! :)
  • Kallamakka
    Inalina skrev 2018-10-29 15:38:04 följande:

    Vad skönt att höra och vilken fantastisk inställning du har!! helt rätt givetvis Hade du kvar några i frysen?


    Tack. Fler som sagt att man är stark, visst kanske man är det. Det beror helt på vad man har för andra erfarenheter att jämföra sånt här med tror jag, i mitt fall har jag upplevt för mycket trauman tidigare som gör mig starkare- tror jag.

    Vi har 2 kvar i frysen, så kanske kanske nån av dem. :)
  • Kallamakka
    anina skrev 2018-10-29 15:53:33 följande:

    Nu har det gått 2,5 timmar. Det känns ju inte bra det här.


    Om det inte är positivt, så kanske det värmer att logga in här sen och se hur många vi är som önskar, hoppas och vill att det ska vara bra.
  • Kallamakka
    anina skrev 2018-10-29 15:53:33 följande:

    Nu har det gått 2,5 timmar. Det känns ju inte bra det här.


    Om det inte är positivt, så kanske det värmer att logga in här sen och se hur många vi är som önskar, hoppas och vill att det ska vara bra.
  • Kallamakka

    Hej gänget!

    Följt er på avstånd sedan mitt ma jag fick. Ser att tiden har sprungit iväg och att ni nu har kommit långt på vägen redan i era graviditeter! :)

    Jag har ju länge önskat att jag ska få återta en plats i ert gravida gäng, och idag kom det klara besked - att går allt som det ska så får vi en bebis i slutet av augusti istället för i maj! Är alltså gravid igen, och är försiktigt med glädjeyran denna gång men självklart glad! :)



    God Jul på er allesammans! :)

  • Kallamakka
    gammelpysen skrev 2018-12-23 13:38:59 följande:

    Åååååh!!! Stort Grattis!!! Så glad för din skull!!! Och välkommen hit igen! Fick ni börja om på nytt eller hade ni i frysen?


    Tack för delad glädje! :D Känner mig som hemma här med er, haha! :)

    Vi hade 2 rackare kvar i frysen, det här blev första försöket efter missfallet. Så ännu har vi ett kvar i frysen om det här inte heller skulle gå bra, det är ju skönt. Men den får gärna ligga i frysen några år känner jag. :)
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF