• NiMi12

    BIM 29/9 med Rosenrot

    Wictoria90 skrev 2018-09-19 11:54:09 följande:
    Vi har gjort en missfallsutredning som inte visade några fel samt nu har vi kollat upp min sambos spermier och mina ägg för en eventuell utredning och hur vi ska gå till väga nu.

    Jag tar en tablett morgon och en på kvällen! Så dubbel dos! Hoppas hoppas på ett + snart. Hade ÄL igår så vi har gjort allt som går för att se om det leder till något!
    Låter som att ni är en bra bit på väg.

    Har du kört dubbel dos tidigare?
    Tar det sig inte för mig den här månaden så ska jag köra dubbel dos nästa månad.

    Bra jobbat :) Jag håller tummarna för er :)
  • NiMi12
    WanderChild skrev 2018-09-19 20:40:54 följande:
    Jag körde också dubbel dos o äl kom som sagt på cd15, förra äl på cd63. Sen om det beror på rosenroten eller att kroppen helt enkelt kom igång sen vet jag inte :). Tar det sig inte nu ska jag nog gå ner på 1 tablett nästa vända för att se vad som händer.

    I övrigt har jag haft konstig lätt stickande men mest tryck/petande känningar långt ner på höger sida hela dagen idag. Hade lite igår men mycket mer idag. Känns typ som nån petar inifrån med ett finger eller en knytnäve från mitten och ut på höger sida. O känslan är långt ner vid blygdbenet. Förra månaden fick jag stick o molvärk på äl+5 men det känns annorlunda nu, mer definierat till en specifik punkt o inte i hela livmodern. Förra månaden fick jag även brun/beiga flytningar på äl+6 som sen blev mens på äl+8 så denna gång hoppas jag mensen håller sig borta. Blev även rejält yr 2 ggr idag. Först när jag gick nerför en trappa, vinglade till rejält o va nära att trilla! Har aldrig hänt innan... O jag hade inte precis rest mig. Andra gången satt jag rakt upp-o-ner på en stol när det plötsligt gungade till?!
    Jag vågade inte köra dubbel dos den här månaden eftersom det var första gången jag testade. Men tar det sig inte nu så ska jag definitivt prova dubbel dos.

    Jag undrar om vi har likadana stickningar. Igår eftermiddag försvann molvärken och ersattes av dessa små stickningar. Jag känner dock som små små blixtrar långt ner vid blygdbenet. Det är mycket lägre än molvärken. Jag känner också ut från mitten men till vänster sida.

    Det är exakt samma känsla som den månaden jag blev gravid! Men jag försöker slå bort tanken lite så jag inte blir för uppspelt och sen besviken. Brösten är dock inte tunga som de var sist.

    Jag hoppas flytningen håller sig borta från dig.
    Men att du blir yr låter inte bra. Lågt blodsocker låter inte så troligt eftersom du satt still.
  • NiMi12
    Rebbanbex skrev 2018-09-19 21:31:44 följande:

    Jag har kört rosenrot och munkpeppar i 2 månader nu. Är på CD 5 men börjar redan uppleva att kroppen laddar upp för ÄL, mitt första tecken är att jag samlar lite vätska..funderar på om jag ska börja ta 2st rosenrot också men har även beställt MACA-pulver för att förhoppningsvis får ordning på allt, någon som testat det?


    Jag har aldrig hört talas om MACA-pulver. Vad är det?
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-09-20 07:35:26 följande:

    Hela dagen igår och fortfarande idag har jag haft ont i högra äggstocken, är så rädd för utomkvedshavandeskap då jag hört folk som fått operera bort ena äggledaren pga det. Jag är lite nojig men drömmer till och med om att jag får opereras! Annars är jag på ÄL+6 och 9 dagar till BIM :D känns också fortfarande som mensen ska komma när som helst!


    Hjärnan skapar drömmar utefter vilka känslor du har. Jag tror inte du har utomkvedshavandeskap. Vet att mina ord tröstar väldigt lite i en situation när man känner som du gör.
    Men andas lugnt, det kan ju fortfarande vara ägget som rör sig och det som är orsaken till det onda.

    Det sjuka med det här att vänta på BIM är att molvärken kan finnas där för att mensen ska komma eller för att den inte ska komma. Tidiga gravsymptom är verkligen inte lätta att hitta i djungeln bland alla andra krämpor :D 
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-09-20 10:13:43 följande:
    Jag hoppas det fortfarande är ägget som vandrar för det känns tydlig i höger sidan. Jo jag tycker du peppar mig! För jag hade aldrig tänkt att det är ägget jag kanske känner :D
    Bra att du tar det som peppande :)

    Själv börjar jag känna mig ur gängorna helt. Har haft huvudvärk största delen de sista tre dagarna och idag känner jag mig nästan lite febrig. Rosig om kinderna tom. Är så vansinnigt trött dessutom, har somnat tidigt varje kväll sedan i måndags. Och hade jag kunnat hade jag gått och lagt mig nu. Helt färdig!

    Är rädd för att massagen i måndags satte fart på någon bakterie i kroppen och det passar ju verkligen inte nu eftersom jag åker utomlands på söndag. Har inte tid med detta. Måste vara pigg och i form tills dess.
  • NiMi12
    WanderChild skrev 2018-09-20 12:22:37 följande:
    Låter väldigt likt! Hade också som små blixtar långt ner igår. Förra månaden va det jämn molvärk i hela nedre delen av magen. Idag har det hela minskat lite men har känt nåt litet stick bara. I morse hade jag även en ljusrosa liten flytning när jag torkade mig! Den är dock helt annorlunda mot förra månaden då jag fick brun/beiga flytningar på äl+6, denna idag var liksom fräscht rosa, sen inget mer än så länge. Tempen dippade även -0,2 nu i morse. Har läst att det kan dippa lite vid infästningen men vågar inte hoppas för mkt. Kan ju också va dipp för att mensen tänker komma tidigt... De närmsta dagarna får utvisa vad som händer... Känns rätt sjukt att man kan känna så mkt av vad som händer inne i kroppen! I övrigt känner jag dock inget i kroppen, inga ömma bröstvårtor eller ngt längre. Äl+5/6 idag.
    Jag har glömt bort att tempa och har ingen aning om vilken äl dag jag är på eftersom jag aldrig fick äl enligt testerna. Så jag bara flyter fram lite i ovisshet till den 29:e :D

    Mina stickningar har nu bytt håll och det blixtrar nu från mitten till höger, känns dock som att någon petar på vänstersidan. Skumt, har aldrig haft känningar åt båda hållen innan. Men det är lite högre upp på höger sida och väldigt långt ner på vänster sida av mitten.

    Ja det är faktiskt sjukt att känna att något händer i kroppen och så tydligt. Jag känner inte heller något i brösten eller någon annanstans.
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-09-20 13:06:47 följande:
    När du skriver om att du känner åt båda hållen så tänkte jag direkt TVILLINGAR! Haha

    Läst så sjukt många som fått tvillingar efter dom ätit rosenroten :D jösses tänk att få reda på att man är gravid med TVÅ bebisar!! Hade nog svimmat! XD
    HAHA det hade varit en överraskning som heter duga :D

    Det är inte helt omöjligt för min mamma är tvåäggstvilling och det är ju ärftligt.

    Jag har nog aldrig funderat på om det skulle vara två, är glad om jag får en. Men två på en gång kanske är en bra idé för mig som är så pass gammal som jag är :D :D
  • NiMi12
    Rebbanbex skrev 2018-09-20 13:18:12 följande:
    MACA är en rotfrukt som främjar lusten men kan även förbättra mannen spermieproduktion och balansera kvinnans Östrogen och progesteronnivåer, så det är ett kosttillskott för båda parter i barnagörandet ????. Har läst att många som får flera kemiska graviditeter blir hjälpta av det då ägget har lättare att fästa till livmoderslemhinnan..tänkte att det var värt att testa i alla fall.
    Det där låter intressant, ska ta och läsa på mer om det. Låter som ett bra tillskott :)
  • NiMi12
    WanderChild skrev 2018-09-21 08:30:26 följande:
    Förra månaden kom mensen på äl+8... Innan p-pillerna hade jag en normal cykel på 28 dagar, ingen aning när äl skedde då men eftersom den kommit runt cd14-15 nu senaste tiden så tror jag det var samma då. Tror definitivt att mina progesteronnivåer inte återhämtat sig sen pillerstoppet än. Före p-pillerna så hade jag varken värk eller spottings innan mensen väl satte igång med full kraft. Nu efter har jag haft värk i 2-3 dagar innan samt spottings 1-2 dagar innan... Samt att mensen sen kommit jättetidigt :((. Allt detta är tecken på lågt progesteron...

    Tack för att du fortfarande hoppas men gravtest nästa vecka tror jag tyvärr är onödigt, hade kommit massa brunt i tampongen när jag bytte o har även värk som är mer lik riktig mensvärk nu :(. BIM va eg den 29e men som det ser ut nu är jag redan halvvägs till nästa äl då... Ska beställa hem munkpeppar o progesterall, har läst att det kan stärka upp slemhinnan o förlänga lutealfasen. Tror dock fortfarande på att det var ägget som försökte fästa som jag kände i förrgår, kändes helt annorlunda o väldigt definierat, dock hann det inte skicka signaler att det var där innan progesteronet dippade o slemhinnan började släppa :(. Kämpar vidare...

    Lycka till ni andra o hoppas på solklara plus den 29e!!
    Men va konstigt att den kom så himla tidigt!
    Jag hoppas att munkpeppar och progesterall kan få ordning på din cykel. Jag hatar cyklar som strular. Det är svårt nog att bli gravid som det är, då kan väl iaf cykeln uppföra sig.

    Jag lärde mig iaf mycket nytt genom att läsa ditt inlägg. Progesteronhalten är något jag har funderat på eftersom jag är lite till åren.

    Jag håller tummarna för dig och uppdatera gärna om det händer något annat. Man kan alltid lära sig nya saker av varandra.

    Tack <3
  • NiMi12
    JuliaC skrev 2018-09-21 10:01:34 följande:

    Vakna tidigt imorse av extrem mensvärk.

    Och gick på toa så hade mensen kommit!

    Bättre lycka nästa gång :)

    Ja jag ska testa både rosenrot och bisolvon igen i november :)


    Nej va tråkigt!

    Hoppas november blir din månad <3
Svar på tråden BIM 29/9 med Rosenrot