• NiMi12

    BIM 29/9 med Rosenrot

    Hade velat skriva en ÄL dag, men jag har ju ingen så jag får väl bara beskriva symptom idag :D

    Igår hade jag stickningar hela dagen och kvällen. Idag är det bara molvärk än så länge, högre upp än igår, som mensvärk. Fortfarande trött som en gnu så jag somnar tidigt på kvällarna.

    Det tråkiga med värken och stickningarna i magen är att jag inte blir ett dugg sugen på att sexa till det. Oftast gör det lite mindre ont på dagarna så ska försöka få till det imorgon. Planen var ju varannan dag hela månaden. Den här veckan skulle det ha blivit tisdag, torsdag och lördag. Men fick bara till det i onsdags, tyvärr en av de mest misslyckade gångerna för både mig och sambon. Vi var sugna men varken hans eller min kropp ville. Jätteskumt, första gången det händer.

  • NiMi12
    WanderChild skrev 2018-09-21 13:04:33 följande:

    Ja det är himla bra att läsa allas upplevelser här! Googlar man runt o tex läser om *kort menscykel* så står det överallt (i stort sett utan undantag!) att *ibland kan äl komma tidigare vilket ger en kortare cykel men mensen kommer sen AAAALLTID ca 14 dagar efter äl*. Typ så står det på alla infosidor. Det är först när man kommer in i forum som tex fl som man inser att lutealfasen visst kan va kortare o i ganska många fall är det. Skrämmande hur lite *erkänd* info som finns på svenska sidor, amerikanska sidor är SÅ mycket bättre! Där skrivs tom munkpeppar (Vitex) ut av läkare för att förbättra fertiliteten/förlänga lutealfasen....

    Jag tänkte förr att jag kanske hade östrogenbrist men har läst mig till att det snarare är vanligt med överskott av östrogen o att det snarare är progesteronet man har brist på! Även vid tex klimakteriebesvär, samtidigt finns det hur många östrogenpreparat som helst att köpa men väldigt få med progesteron. Svensk fertilitetsforskning ligger lååångt efter USA och andra Europeiska länder inser man när man börjar läsa på lite...


    Jag har exakt samma uppfattning. Jag försöker hitta mer info om CB äl tester för att se hur stor chansen är att man har äl fast man inte får fast gubbe. Det finns typ ingen erkänd info om detta. Man får läsa tråd efter tråd på fl som handlar om det och sen försöka dra sin egen slutsats. Än så länge så drar jag slutsatsen att ingen har blivit gravid utan fast gubbe.

    Infon i Sverige är bedrövlig och inte är läkarna till så stor hjälp heller. Man ska vänta och försöka och slappna av i hundra år. Istället för att utreda.

    Vi försöker ju läsa oss till vad det kan vara, borde det inte vara bättre att de istället kollar så vi slipper prova alla dessa alternativ utan att egentligen veta vad vi behöver.

    Har också hört att USA är landet att vara i om man vill ha snabb hjälp och flera olika alternativ.

    Google kan vara farligt, men man lär sig mycket också.

    14 dagar stämmer iaf inte på mig. Månaden jag blev gravid hade jag äl dag 8 och beräknad mens dag 28...det blir 20 dagars lutealfas i mitt huvud ;)

    Förra månaden hade jag 16 dagars lutealfas. Äl dag 17 och mensen kom dag 33.

    Så det verkar skilja rätt rejält. Du är ju också ett levande exempel på att man kan ha kortare än 14 dagar.
  • NiMi12

    Hur går det för er tjejer?

    Jag är på resande fot nu till på onsdag kväll. Men det känns som att vi gjorde vad vi kunde den här månaden. Jag har molvärk i magen till och från. Känner mig även svullen och byxorna sitter tajtare än vanligt. Men det kan vara att jag har samlat på mig vatten. Är sjukt trött också, vill mest sova hela tiden.

    Har ni några symptom? :)

  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-09-24 12:29:07 följande:

    Mina bröst gör så ont idag att jag nästan gråter! Har ändå sportBH på mig på jobbet, kan inte ha vanlig BH just nu :( bara det inte är pms jag känner!


    Ännu ett tecken jag känner igen från den månaden jag var gravid! Hade sjukt ont i brösten.

    Jag kommer bli förvånad om du inte är gravid :D

    Brukar du ha så ont i brösten vid PMS?

    Själv har jag molvärk och hugg i livmodern mest hela tiden. Ganska mycket flytningar har jag också. Men inga andra symptom.

    Är lite orolig för att vissa hugg i livmodern är ganska kraftiga och det hade jag några timmar innan mitt missfall började. Så det kanske är så att ägget fäste men nu släpper, dvs ett mf som jag kommer tolka som vanlig mens. Hoppas det lugnar sig imorgon. Försöker sitta och vila så mycket som möjligt. Men är svårt eftersom vi är på olika konferenser hela tiden.
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-09-26 08:49:44 följande:

    Brösten har idag inte värkt så mycket men därimot molvärken har blivit värre! igår hade jag sån molvärk att jag knappt kunde sova och bara vred mig! Jag känner mig typ gravid men vill inte heller hoppas för mycket, svider liksom lite i magen konstant nu. Är jag inte gravid så är jag brutalt skengravid hahahaha ;)

    Hur går det för er andra?


    Jag är lite öm i brösten och har molvärk eller stickningar i livmodern hela tiden. Ibland känner jag lite molvärk i höger eller vänster äggstock men inte så ofta.

    Magen är rejält svullen.

    Så jag har alla symtom som jag hade när jag blev gravid. Hoppas bara att jag inte är skengravid :D

    Nu är det nedräkning på riktigt.
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-09-26 13:32:08 följande:

    Det låter lovande! Så länge mensen inte kommer så finns det hopp om oss brudar :D är lite orolig dock för ska gå ut med grannarna på fredag, tänk om jag plussar på lördag och har druckit innan :/ är det nån fara tror du/ni?


    Det tror jag absolut inte är någon fara. Fostret tar ingen näring av dig förrän i vecka 6. Så du kan dricka, men kanske inte behöver supa skallen i bitar :D
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-09-26 20:06:50 följande:
    Hoppas det, tänkte bada ta en öl isåfall för att inte riskera nått!

    Jag tror jag håller på att bli sjuk.. :/ är as kass i magen, både hård och lös om vartannat och mår dåligt. Kanske därför jag har ont i kroppen? Så nu börjar jag tänka att jag inte alls är gravid utan jag är påväg att få magsjuka eller nått :(
    En öl är absolut ingen fara :)

    Åh nej, låter inte kul alls med magsjuka. Hur mår du idag?

    Idag har mina bröst börjat spänna och de känns ömtåliga.
    Har fortfarande molvärk och stickningar i livmodern.

  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-09-27 08:34:16 följande:
    Jag fryser men är stekhet och lite kass i magen än :( brösten och ryggen gör ont och molvärk!

    Brukar du få ont i brösten innan mensen?
    Har du kollat tempen? Så du inte har feber tänkte jag.

    Har haft ont i brösten ibland innan mens. Beror nog på hur mycket hormoner som är i omlopp just den månaden :D

    Nu är det iaf inte långt kvar tills vi får testa ;) Tyvärr är jag ju borta den 29:e men jag kommer gå in och titta vad ditt test säger :) Jag får testa på eftermiddagen eller den 30:e :)
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-09-27 10:49:26 följande:
    Nej jag har inte tagit tempen, får göra det när jag kommer hem :) ja jösses vad jag är nervös inför lördag!! Vi får uppdatera varandra så fort vi bara kan den 29:de :D <3 lääängtar!!
    Kolla den så du inte springer runt med feber. Då ska du vara hemma och vila.

    Haha jag med :D :D
    Ja absolut uppdaterar vi så fort det går. Ska bli såååå spännande :)
  • NiMi12
    Jagerika skrev 2018-09-27 19:11:17 följande:

    37,8 hade jag, inte feber men ändå hög temp! Det är väl bra?


    37,8 på mig är feber. Jag brukar ha 36,6 som grundtemp. Tror jag håller på att bli sjuk. Min förkylning är värre än den varit de senaste två veckorna och feberhuvudvärken kommer krypande. Jag ska iväg med jobbet imorgon igen, men nu funderar jag på att stanna hemma om jag mår så här :(
Svar på tråden BIM 29/9 med Rosenrot