• hannerr

    KUB imorgon - så nervös!

    Hej! Imorgon eftermiddag är det dags för kub. Har redan tagit blodproven och imorgon är det dags för ultraljudet. Är så fruktansvärt nervös!!! Är rädd för att där inte ska finnas något eller för att fostret är dött och för att få dåligt resultat på Kub.. hur vanligt är det att något av detta inträffar? Jag är ung, 24 år och gjorde ett ultraljud i v 8 och då såg allt bra ut ( vet dock inte om detta gör någon skillnad..). Har på senaste tid inte haft några gravidsymptom alls så är verkligen rädd att allt inte står rätt till..

  • Svar på tråden KUB imorgon - så nervös!
  • hannerr

    Låtet verkligen som vi är i samma sits, också första barnet här! Måste också gå till jobb innan imorgon, usch hur ska man ens kunna fokusera? Längtar så tills imorgon eftermiddag när man fått sitt besked! Vilken vecka är du i? Jag är i v. 13 (12+4 imorgon). Håller tummarna för oss båda!

  • hannerr

    Det såg helt perfekt ut här också!! Visst var det en sådan lättnad? :) och äntligen kan man börja berätta för folk i sin närhet (jag har bara berättat för närmsta familjen än så länge).

Svar på tråden KUB imorgon - så nervös!