Inlägg från: KlunsSmurfen |Visa alla inlägg
  • KlunsSmurfen

    Genus, genusteori, genusvetenskap, genusmedvetenhet genus-what ever...

    "Syftet verkar vara att uppnå ökad jämställdhet, men fyller det syftet?"

    Vad är syftet med att förneka vetenskap, göra det som en vanlig Svensson förstår med lite sunt förnuft kontroversiellt och göra sin egen "vetenskap" politisk som man försöker tvinga på samhället med diverse lögner och tveksamma löften om att det kommer att bli sååå mycket bättre om dessa narcissistiska lögnare får använda dina barn som försökskaniner med ovetenskapliga metoder?
    Blir samhället mer jämlikt och stabilt eller blir det instabilt?

    När det är svårt att avgöra om personen är en mytoman, har grava psykiska problem eller om det bara är en helt vanlig genusvetare kanske fler ska ifrågasätta genusflummet och feministiska teorier.

    Samtidigt som man vill att män ska blir mer som kvinnor är man för mångkultur och massinvandring av män från patriarkala hederskulturer som inte tål västerländsk kultur (precis som många genusvetare och andra vänsterpersoner) och är raka motsatsen till det man försöker göra svenska killar till. Jättebra ide?
    De som kritiserar genusflummet och sharialagar (som 25% av alla muslimer är för)  är enligt genusflummare lättkränkta män, islamofober, rasister eller nazister typ Brevik.

    Det David Eberhard kritiserar hade jag redan gällt på i det inlägget:
    www.familjeliv.se/forum/thread/79015769-med-sd-inget-fl/12

    jo, jag är lat och länkar klipp istället för vetenskapliga studier men spelar det någon roll när det är forskare som pratar om sin forskning?
    Det är inte så svårt att hitta informationen.

    Första klippet:
    en.wikipedia.org/wiki/Christina_Hoff_Sommers

    Andra klippet:
    Markus Heilig - Linköpings universitet
    liu.se/medarbetare/marhe41
    Katarina Gospic
    sv.wikipedia.org/wiki/Katarina_Gospic

    Tredje klippet:
    en.wikipedia.org/wiki/Jordan_Peterson

  • KlunsSmurfen
    I artiklar och undersökningar antyds det att detta eftersläp beror på en anti-pluggkultur bland pojkar, vilken Genussekretariatet, som forskar om genus, kopplar till samhällets maskulinitetsideal.

    [...]

    Ett projekt i Kanada, Boys? Literary Teacher Inquiry Project, tyder just på detta. I provinsen Ontario tillämpades nya lärosätt i syfte att förbättra pojkars skolprestationer. Resultaten visar att skolsystemet, mer än maskulinitetsnormer, spelar en stor roll för pojkernas eftersläp i studiemiljön.

    Vi behöver anpassa skolan till pojkar - DN.SE
    www.dn.se/asikt/vi-behover-anpassa-skolan-till-pojkar/

Svar på tråden Genus, genusteori, genusvetenskap, genusmedvetenhet genus-what ever...