Inlägg från: Anonym (Olivia18) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Olivia18)

    KOM HAN I MIG?!?

    Hej :)

    Jag var med om en grej förra veckan. Varit sexuellt aktiv i 12 år och detta är en för mig helt ny upplevelse.

    Jag och min kille har sex ca 3-4 gånger i veckan varpå han aldrig kommer i mig. Vi kör med avbrutet samlag. Sist var han trött men ville ändå ligga. Jag blir aldrig ''plaskvåt'' utan sådär lite lagom. Efter en stunds sexande känner och framförallt HÖR jag hur det låter alldeles VÅTT därnere. Sådär så att jag kom av mig och tänkte ''men vafan har han kommit? I MIG?'' Kände också hur kuken, förlåt för detaljer, blev mer slak och jag började suga istället. 

    Efter att den blivit hård igen så sprutade han lite och jag gick på toaletten. Det ''rann'' inget men jag kände ju hur vått det var! Sedan så luktade jag ju naturligtvis på det (blir absolut inte ledsen om de blir en bebis, vi kör ju ffs avbrutet mest för att låta det bli när det blir och inte känna någon press) åh jajamän. Jag hade tvättat händerna men det luktade som sperma. Det var inte bara ''jag'' åh om det vore från ett tidigare samlag två dygn tidigare så borde de väl ha torkat?

    Vet attt de låter fånigt men jag kan verkligen inte släppa detta?!? Att det skulle vara massa försats låter orimligt åh kan han verkligen ha kommit två gånger? Typ att han var jättenära åh inte han avbryta riktigt i tid åh att sen så kom resten?

    Känner ett behov av att berätta min händelse och slänga ut frågan om någon varit med om samma?

  • Svar på tråden KOM HAN I MIG?!?
  • Anonym (Olivia18)

    Tack Bengt för ditt svar åh tack för att du tog dig tid :)

    Jo, vi pratar med varandra! Åh jo, men han hävdar att han inte kom. Så jag vill veta om någon upplevt nått liknande eller kunde förklara vad det var. Åh då är de ju tur att det finns såna som Bengt :)

Svar på tråden KOM HAN I MIG?!?