Inlägg från: Anonym (Christer) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Christer)

    Vill få barn vid 45

    Det är ju klart bäst om man kan skaffa barn för att man genuint vill det, att man känner att man har något att erbjuda och kan skapa ett bra liv för någon annan. Ett stort plus är ju om man är fullt beredd allt det stöd som krävs, ekonomiskt såväl som emotionellt. Jag har själv valt bort barn fullkomligt i mitt liv, för jag vet att jag inte kunnat erbjuda ett bra liv, altså hade det varit elakt mot barnet om jag blev dess far.

    Dåliga anledningar till att skaffa barn är istället när man gör det utifrån vad andra ska tycka om en, eller som ett sorts krav att vara "framgångsrik" För kvinnor finns ju också den sjuka tanken att man "inte är riktig kvinna om man inte fött barn". Tycker också hela tanken på att inte bli ensam när man blir gammal känns lite lökig, det ska iallafall inte vara den enda anledningen till att man skaffar ungar.

    Så kort sagt, se över varför du vill ha barn och vad du har att erbjuda, skaffa aldrig barn endast baserat på vad andra ska tycka, varken idag eller i framtiden.

Svar på tråden Vill få barn vid 45