Inlägg från: Anonym (Pelle) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Pelle)

    Jag önskar ett barn till men han vill inte

    Hararochkaniner skrev 2018-10-10 20:23:31 följande:

    Övertalning, logik, manipulation, kanske till och med ultimatum. Det fungerade för oss. 

    Jag behövde i och för sig en tredje som nu är på g Cool

    Hade åkt till Danmark och skaffat en ifall han vägrade samarbeta, eller ja, det var vad jag sa i varje fall, jag menade det då men vet inte om jag genomfört det i praktiken.


    Ett sånt psykfall hade jag nog gjort slut med, och ångrat bittert att jag fick barn i första taget med. Ush.
  • Anonym (Pelle)

    Puh, man är glad att ens tjej inte vill skaffa barn när man märker hur hysteriska vissa kvinnor kan bli kring det hela.

  • Anonym (Pelle)
    Anonym (Anki) skrev 2018-10-12 06:55:56 följande:
    Du anar inte. När hormonerna kickar in och kroppen skriker barn kan längtan göra en helt galen.. Då tänker man på barn likan ofta varje dag såsom som en tonårskille som tänker på sex. Man blir inte rationell och man kan hamna i en riktig livssorg.

    Och det kan svänga fort, det kan det göra även för din tjej. Jag vet, jag var själv en av dem som aldrig varit intresserad av barn.
    Ja, jag tror inte hon kommer bli sån, dels börjar vi bli för gamla och dels är hon väldigt rationell av sig, sen vet vi båda att även om vi skulle vilja ha barn så ska vi inte skaffa det, för barnets skull.

    Men visst, skulle hon svänga så skulle jag sorglig nog få avsluta med henne, skulle hon börja manipulera och ljuga eller liknande så hade jag blivit väldigt förkrossad och besviken.
  • Anonym (Pelle)
    Anonym (Vite) skrev 2018-10-12 10:06:05 följande:
    Ja då får det vara själviskt. Att ge upp något så stort och viktigt som barn och gå genom hela livet med sorgen över att aldrig fått de barn man ville (trots att man hade kunnat) på grund av sin man är inget jag skulle kunna tänka mig göra. Om han hellre ser vår familj splittrad än skaffar fler barn så kan han dra åt helvete. Jag ser den nämligen hellre splittrad än avstår fler barn, och jag är ingen som normalt förespråkar skilsmässa eller separation. Skulle aldrig kunna leva vidare i relationen och leka lycklig och låtsas som om ingenting hänt. Det är dessutom viktigare för mig att mitt barn har syskon än att h*n har föräldrar som lever ihop.

    TS, lämna absolut. Detta kommer antagligen äta upp dig och ligga kvar som en livssorg om du inte gör det. Antagligen kommer ni ändå skilja er i framtiden, det är ju så vanligt, och då har du gett upp allt för ingenting.
    Wow härlig "kärlek" till sin man.

    "Du är min livs kärlek, men om du inte låter mig klämma ut fler ungar kan du gå och dö" Låter ju mer som att man har en man endast för att kunna få barn, inget annat. Då låter ju insemination att föredra alla dagar i veckan.

    Om TS börjar på det viset kan man ju bara hoppas att hon lämnar sin man, för mannens skull.
  • Anonym (Pelle)
    Anonym (Vite) skrev 2018-10-12 10:48:49 följande:
    "Du är mitt livskärlek men jag tänker neka dig något så grundläggande som barn, för att jag helt enkelt inte känner för att skaffa ett till, och jag skiter totalt i att du mår jättedåligt och kommer gå genom hela livet med stor sorg, saknad och ångest på grund av detta principbeslut jag tar. Om jag lämnar dig i framtiden, när det är för sent för dig att skaffa fler barn, så skiter jag också i att jag tagit den möjligheten från dig och sen kastar iväg dig som skräp". Låter det bättre? Skulle ha noll respekt och kärlek kvar för en sådan man.

    Och du skriver ovan att du skulle lämna din tjej om hon ville ha barn. Det är samma sak. "Du är mitt livs kärlek men om du vill ha barn kan du lika gärna gå och dö för då vill jag inte veta av dig längre".
    Jag vet att jag har min tjej för annat än avel iallafall. Vi älskar varandra mer än så. Sen finns ju redan ett barn i TS fall, men alla vet ju att ensambarn alltid är olyckliga, utom i alla de fall där de inte är det.
  • Anonym (Pelle)
    Limajo skrev 2018-10-12 11:01:41 följande:
    Jag undrar om barnet skulle välja syskon framför att föräldrarna lever ihop. Är inte alls så säker på det. Men det bryr du dig kanske inte om...
    Nej det viktigaste verkar vara att man ska få trycka ut så mycket ungar som möjligt. Oavsett om barnet som redan är där drabbas eller ej.
  • Anonym (Pelle)
    Anonym (?) skrev 2018-10-12 14:40:53 följande:
    Det är en av de mest grundläggande drifter vi människor, och kanske kvinnor i högre grad än män, har. Det är inte det minsta konstigt. 
    Tur då att inte alla har den driften, speciellt om de blir som vissa i denna tråden.
Svar på tråden Jag önskar ett barn till men han vill inte