Inlägg från: Anonym (Greta N) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Greta N)

    Jag önskar ett barn till men han vill inte

    Hararochkaniner skrev 2018-10-10 20:23:31 följande:

    Övertalning, logik, manipulation, kanske till och med ultimatum. Det fungerade för oss. 

    Jag behövde i och för sig en tredje som nu är på g 

    Hade åkt till Danmark och skaffat en ifall han vägrade samarbeta, eller ja, det var vad jag sa i varje fall, jag menade det då men vet inte om jag genomfört det i praktiken.


    Men fy.. alltså menar du allvar? Din man verkar inte ha speciellt mycket att säga till om. Så du skulle skaffa barn även om han inte vill ?!!!!! Mm, gränslöst.
  • Anonym (Greta N)

    Vill han inte så vill han inte. Enkel mattematik. Att lura eller tvinga sin man att skaffa barn till varje pris och att hota om att lämna, det är sjukt tycker jag. Inte friskt nånstans. Ibland tycker man synd om män. Speciellt när dom har en dominant kvinna.

  • Anonym (Greta N)

    Om han inte vill ha fler barn och du väljer att lämna, ska pojken ni redan har bli av med sin pappa då? Ska han behöva bo varannan vecka bara för att du ska ha ett barn till? Är inte det ganska egoistiskt. Bry dig om det barn du har i första hand. Splittra en familj bara för att man vill ha ett barn till .....?

  • Anonym (Greta N)
    Anonym (Vite) skrev 2018-10-12 10:06:05 följande:

    Ja då får det vara själviskt. Att ge upp något så stort och viktigt som barn och gå genom hela livet med sorgen över att aldrig fått de barn man ville (trots att man hade kunnat) på grund av sin man är inget jag skulle kunna tänka mig göra. Om han hellre ser vår familj splittrad än skaffar fler barn så kan han dra åt helvete. Jag ser den nämligen hellre splittrad än avstår fler barn, och jag är ingen som normalt förespråkar skilsmässa eller separation. Skulle aldrig kunna leva vidare i relationen och leka lycklig och låtsas som om ingenting hänt. Det är dessutom viktigare för mig att mitt barn har syskon än att h*n har föräldrar som lever ihop.

    TS, lämna absolut. Detta kommer antagligen äta upp dig och ligga kvar som en livssorg om du inte gör det. Antagligen kommer ni ändå skilja er i framtiden, det är ju så vanligt, och då har du gett upp allt för ingenting.


    Så du uppmanar henne att splittra sin familj pga att han inte vill ha fler barn? Du kan ju vara sann alltså. Så två barn utan pappa är bättre än den familj hon har nu??!! Kul när det sista barnet börjar undra och fråga. Speciellt om det är en inseminationsunge!!!!!
Svar på tråden Jag önskar ett barn till men han vill inte