Inlägg från: Anonym (Hmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmm)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Den enda anledningen till att du vill prata med din kollega om dina och hans ev känslor är för att du är så pass insnöad på den nya att du inte kan tänka klart.

    Det finns absolut inget posetivt om du vill vara trogen med att snacka med honom om det. Det enda du ska glra är att backa ta några andetag och tänka på det du har istället.

    Du säger att du är lycklig med din man och att ni har ett bra förhållande. Har ni verkligen det? Kan inte förstå att du vill riskera att den du älskar ska bli djupt sårad. Att dina barn får växa upp med skillda föräldrar.

    Om du inte kan lägga locket på så kanske du borde ta dig en funderare på om du verkligen älskar din man och om du har så bra förhållande som du påstår. Kanske rent av ska bryta med den nuvarande. Då är ju spelfältet öppet. Som jag ser det så väntar du bara på att rätt tillfälle ska dyka upp och sen är det pang på.

  • Anonym (Hmm)

    Problemet är ju inte att du har en manlig kollega som du trivs med på jobbet. Problemet är ju att du är kär och vill ligga med honom.

    Hade det bara varit en god vän hade du ju kunnat sitta och prata med honom hur mycket du vill. Men så är du ju inte och du vet ju att om detta fortsätter så trillar du ju dit. Du gör ju verkligen allt flr att det ska bli så också.

  • Anonym (Hmm)

    Men varför är det så viktigt att veta vad han tycker? Det enda du måste veta är vad du vill och vad som är viktigt för dig. (Din man).

    Om han besvarar dina känslor vad händer då. Jag tror ärligt inte du klarar av att motstå då. Jag tror att du intalar dig själv att du vill prata med honom för att han ska neka och att ni ska kunna vara vänner. Men om du är ärlig mot sig själv så vill du ju enbart få bollen i rullning.

  • Anonym (Hmm)

    Sen det där med att du ska prata med din man. Det tycker inte jag du ska göra. Inte förrens du gått förlångt. Det du ska göra är att sluta uppmuntra din kollega. Sluta att tramsa. Det finns ingen anledning till att såra din man innan du gått förlångt. Därimot borde du fundera på varför du helt plötsligt blivit bixt kär i nån annan,nått fattas dig uppenbarligen. Kanske ska gå i par terapi

  • Anonym (Hmm)

    Nej jag tycker inte det är konstigt alls att du vill veta det. Men jag tror inte att du är ärlig mot dig själv varför du vill veta. Om du vill att ni enbart ska vara vänner så vad har det då för betydelse. Det är ju bara dina känslor som du behöver bekymra dig med eller? Om han sen är kär i dig eller vill ligga hör inte hit. Om du inte vill gå i säng med honom vill säga

  • Anonym (Hmm)

    Inte så konstingt alls. Du är kär! Men du måste vara ärlig mot dig själv,vad är viktigt för mig? Vad vill jag? Vad kan jag leva med? Etc

  • Anonym (Hmm)

    Inte så konstingt alls. Du är kär! Men du måste vara ärlig mot dig själv,vad är viktigt för mig? Vad vill jag? Vad kan jag leva med? Etc

  • Anonym (Hmm)

    Inte så konstingt alls. Du är kär! Men du måste vara ärlig mot dig själv,vad är viktigt för mig? Vad vill jag? Vad kan jag leva med? Etc

  • Anonym (Hmm)

    Tycker inte det finns någon anledning att såra din man i nuläget genom att prata med honom men..

    Inden riktning som du valt att styra din båt kommer du snart att få välja att antingen leva med att du har en älskare eller att berätta att du har varit otrogen. Kan inte se att det finns fler alternativ för dig än att bryta med kollegan helt eller så mycket det är möjligt för att få ordning på din kompass. Eller så kör du på som du gör och ligger tillslut i fel säng.

    Sen att du har svårt att inse detta är inte så konstigt. Du är tok kär i den nya då blir man paj i huvudet. Frågan är bara om du inser vad som är viktigt. Gräset är inte alltid grönare

  • Anonym (Hmm)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-27 21:08:13 följande:

    Ok ok. Du har rätt. Jag ska börja med att inte ha kontakt med honom imorgon.

    (Rätt - Förutom det med jobbet - inte fan berättar man för sin nuvarande chef att man söker nytt jobb förrän man har ett nytt jobb. Då säger man till först när man fått ett nytt och säger då upp sig.)


    Nja.. i ditt fall säger man upp sig först innan man ens pratar om anställningsintervju på det nya jobbet ;)
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift