Inlägg från: Anonym (Hmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmm)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Om man enbart kan vara trogen för att man berättat för sin partner att man är sugen på en annan. Då kanske inte förhållandet är något att ha ifrån början. Tycker ärligt att man måste väga saker i vågskålen, om hon kommer till läget att vilja inleda något på allvar så ska hon inte bsra berätta utan först avsluta det hon har med sin man. I nuläget tycker jag iaf att set fortfarande finns tid att ändra riktning. Vad vinner hon då på att berätta för sin man. Vad vinner hennes man på det?

  • Anonym (Hmm)
    Anonym (FYI) skrev 2018-11-28 15:14:26 följande:

    Om du nu inte vill ta snacket med din man i detta läget, har du ingen annan du kan snacka med ? Någon väninna t.ex. Någon som känner dig, och som du kan ha ett förtroligt samtal med


    Tycker jag är ett bättre råd i detta läget.
  • Anonym (Hmm)
    Anonym (man) skrev 2018-11-28 16:29:21 följande:

    Vilket råd var det och varför är du emot att hon bollar sina tankar och känslor med en vän?


    Nej jag menade att det är bättre att bolla med en vän i nuläget. Ursäkta att jag var otydlig.

    Om läget förvärras ska hon prats med sin partner.
  • Anonym (Hmm)

    Ja alla ser vi olika på saker. Vi får helt enkelt tycka olika i denna frågan.

  • Anonym (Hmm)

    Det är ju bra. Försök hålla det vi den kontakt typen även när han är på jobbet sen.

  • Anonym (Hmm)

    Läste tråden och fan den är kusligt lik denna. Vad är oddsen?

  • Anonym (Hmm)
    Tecum skrev 2018-12-02 20:21:40 följande:

    Jag förstår inte vitsen med att riskera göra din man orolig och ledsen? Vill du att han ska börja uppvakta dig igen, alltså spela ut männen mot varann? Eller ska han göra jobbet åt dig och försöka hindra att ni träffas?

    Jag tycker att du ska sköta det själv, alltså trappa ner kontakterna med den andre. Om du talar om det för din man och han inte reagerar som du förväntat eller hoppas kan du ta det som en förevändning att trappa upp med den andre istället, "buhu, min man förstår mig inte". Det som hänt eller kan hända är helt ditt ansvar och det är du som ska reda ut det!


    Håller med till 100%.

    Ärligt om du ser på detta nyktert så är det inte svårare än att du sätter dig ner och bestämmer dig för hur du ska göra. Om du bestämmer dig för att din nuvarande relation är viktigast,då är det faktiskt så enkelt som att du umgås med din kollega just som en kollega eller ännunhellre ännu mindre. Ta avstånd. Ja jag ver att det inte är lätt när du igentligen vill vill vill vara med honom. Men vänd andra kinden till.
  • Anonym (Hmm)

    Hej ts.

    Jag tycker det är bra att du tagit ett beslut. Försök att stå på dig.tycker inte att du ska lämna tråden dock,om den hjälpt dig tills nu så fortsätt att skriva av dig. Jag håller med den person som skrev att din kollega är en listig jävel aom vet vad han gör. Lämna inte dig själv öppen för honom. Han verkar vara duktig på att linda dig kring fingret och tänk efter lite. Du bestämde dig för att dra ner på det hela innan ni gick på restaurang, men sen fick han dig att helt strunta i det och ta det utanför jobbet. Va på din vakt! Han kan helt plötsligt få dig att göra något mycket värre.

  • Anonym (Hmm)

    Håller med. Men är nyfiken på hur det går för henne.

  • Anonym (Hmm)

    Jag har följt denna tråden sen start. Jag tycker Ts gjort en jätteresa faktiskt. Jag förstår inte alla som fortfarande vill att hon sak prata med sin man hela tiden. Ts har faktiskt inte gjort något ännu,man kan tycka att hon spelat ett farligt spel och legat på gränsen. Men hon har faktiskt inte gjort något övertramp som gör att hon måste samtala ned sin man om det.

    Jag tycker du sköter det jättebra Ts,hoppas att du forrsätter att uppdatera tråden framöver.

Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift