• Anonym (Melvin)

    Nån mer kille som tänder på avsugningar?

    Är nog det jag tänder mest på att se. Bilder, videoklipp. Allra mest när nån snygg tjej suger stor kuk, blir sprutad över ansiktet. Så det rinner över kinderna, hakan... Fantiserar att det är jag som gör det. Blir så kåt. 

  • Svar på tråden Nån mer kille som tänder på avsugningar?
  • Clark73
    Anonym (Jonna) skrev 2018-10-15 15:46:03 följande:

    Alltså.. är det bara jag som inte uppfattar TS som bög? Inser att man kan se det på fler sätt nu när jag läser, men jag tolkar som att det är han som vill spruta tjejen i ansiktet, inte suga!? Varför i så fall kolla när det är en snygg tjej som suger, då borde han väl kolla på män som suger av varandra?


    Nej, jag uppfattade det som dig. Åhh jag gillar att bli avsugen av frugan, och det hade varit otroligt upphetsande att bli avsugen av fugan och ytterligare en tjej samtidigt......
  • Anonym (want)

    Kan inte sluta tänka på en man jag såg för ett tag sen. Han kom ur duschen naken. Lite kortare än mig, men mer muskulös, hår på bröstet. Jag såg hans kuk också...
    Jag fantiserar om att få suga hans kuk, känna honom i mig...
    Vi sågs nu i veckan, tror han kände igen mig, han log.

  • Anonym (Mtb man)

    Mmm jag är dominant och tänder mkt på att bli avsugen..

  • Anonym (Mtb man)

    Mmm jag vill göra så med tre stora hårda kukar... mmmm

  • Binyfiken68

    Jag är hetero men binyfiken. Blivit mer och mer att även gilla sex med även killar och gilla gay porr. Har inget emot att suga kuk

  • Sk007

    Jag är man och tänder enormt mycket på att suga kuk och att svälja sperma. Det är lite som ett beroende för mig, jag kan inte sluta att fantisera om kukar. Vill någon gång testa att bli använd av flera.

  • Anonym (Nejtack)

    Själv är jag gay kille men tänder mer på analt, nästan enbart analsex, passiv eller aktiv eller helst både och. Jag har aldrig fått en bra avsugning tyvärr även om man har provat ett flertal gånger, måste alltid runka själv.
    Jag har dock aldrig liksom fascinerats av sperma, tycker mest den är jobbig och kletig, däremot har jag inga problem att spruta ner andra som vill.
    Är också väldigt lite för kyssar i överlag, tycker det är äckligt att kyssas.

Svar på tråden Nån mer kille som tänder på avsugningar?