• Snurranfian

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Limarie skrev 2020-01-14 18:38:33 följande:

    Tog ni ett tidigt ultraljud innan ni började med Progynon? Min klinik ordinerade inte det.

    Blev nedreglerad 27/12 med Procren. Idag var jag hos en kollega som är gynekolog, började igår med Progynon 2mgx3. Vi bokade in tiden idag för att stämma av läkemedelsförskriving och för att hon ville ha ett utgångsultraljud. Slemhinnan var redan 5,8mm. Fattar inte att det in vara så trots nedreglering. Lite rädd att det inte är ett så bra tecken.

    Samtidigt som jag haft spottings fram tills igår och mycket lite idag.

    Om 8 dagar är min slemhinna nog jättetjock. Har ni läst om en maxgräns? Hör annars alltid bara att den är för tunn.


    Jag hade lite funderingar till Finland om slemhinnan med... eftersom jag fick sätta in embryot på CD25.... men de sa bara att det är vilken dag som man påbörjar progesteron som har betydelse. Men jag hade samma fundering som du..kan den bli för tjock...fick som sagt var inte nåt bra svar. Hur tjock är slemhinnan om man är typ i klimakteriet (måste ju vara samma som nedreglerad)? Den borde ju alltid vara några mm iaf....
  • Snurranfian
    Sjuttiosjuan skrev 2020-01-15 10:28:12 följande:
    Men då har det ju ökat iallafall!! Vad spännande:)
    Mmm fick 1-2 i lördags, tog då på kvällen och hade inte hållit mig så länge. 2-3 fick jag med morgonurin på söndagen. Hoppas på 3+ senast söndag då.... ojoj.

    Hur ska man kunna lita ens lite på sin kropp när den svikit en så många ggr?

    Finns risk att jag blir testoman här...måste skärpa mig.

  • Snurranfian

    Nu har jag fått resultatet på östrogen och progesteron - inte HCG ännu. Suck. Ja inte fattar jag mig på dem... S-östradiol är 671 och Progesteron 105 (båda pmol/L). Nån som vet om det är bra??

  • Snurranfian
    PeeWee44 skrev 2020-01-15 15:43:02 följande:
    Wow! Grattis till fint hcg och bra värden på Östrogen och progesteron. Ta gärna ett hcg till så du ser om det stiger som det ska. Det ska dubbleras på två dygn ungefär, mitt gjorde det nästan. Försök njuta lite.
    Taaack! Det ska jag. Ska ta nytt HCG på måndag...så får väl svar på onsdagen kanske! :)

    Lycka till med din stundande förlossning!! :D Heja!
  • Snurranfian

    En råga till...är det E/L alla värden man läser om på nätet angående hcg som det är mätt i? Brukar det vara samma mätenhet?

  • Snurranfian
    PeeWee44 skrev 2020-01-16 14:51:59 följande:

    Jaaaa, äntligen är han här! Vilken tur att vi hittade Olga Fertility. Utan dom skulle vi inte vara här. Helt underbart! Nu är det tredje bebisen som kommer från dom sen i höstas. Snart är du och sjuttiosjuan där också.


    Stoooort grattis till er!!! Hurra!!!!
  • Snurranfian
    Frazze skrev 2020-01-21 03:36:09 följande:

    Åh vilken bedårande söt liten missnöjd kille ni fått!

    Välkomna i klubben! Vår gnäller hela dagen för att sen låta det övergå i gallskrik på kvällarna. Inget är bra någonsin! Verkligen heeeeelt tvärt om från vår första kille. Får han tillräckligt med mat? Hoppas att det är övergående! Kram


    Men åååh va jobbigt!! Låter som min yngsta son när han va liten... kolik. Det kommer ge sig men jobbigt när det varar! Styrke kramar till er!!!!
  • Snurranfian

    Vill inte skriva i 2020 tråden så mkt...då jag vet att så många kämpar med ÄD och att det psykiskt är jobbigt när andra blir gravida och skriver om det. Här verkar det vara ni som fått barn kvar. :) Fick mitt andra HCG prov idag. Från 728 förra måndagen. ..till 18 606 igår. Exakt 7 dygn mellan. Herrejävlar. Är det normalt?? Så lättad atr det stigit..men är det för mkt? Finns det risker med det?

  • Snurranfian
    Lillivanilli skrev 2020-01-21 20:02:52 följande:

    Hej jag hade 21 137 i hcg en vecka efter 889 i hcg... det behöver inte betyda två! En stark graviditet grattis;))


    Puuh tack!! Det är ju precis som min öknning ju!! Känns skönt att höra! Nån mer som haft så? dubbleringstiden blir ca 36 timmar.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019