• Lilly2013

    Vi som planerar äggdonation 2019

    UndrandeSökare skrev 2019-03-19 22:44:29 följande:

    Kontakta din klinik och fråga hur du ska göra ifall din mens redan börjat.

    Normalt sett gör man vul och sen får man sprutan satt samma dag, sen väntar man tills nästa mens börjar och då börjar man ta östrogentabletter.


    Ja jag ska maila dom i morgon bitti.

    Jo det var ju exakt så det var bestämt och ultraljud e bokat på torsdag då sprutan ska tas. Jag ska själv ta sprutan hemma.
  • Lilly2013
    Frazze skrev 2019-03-20 07:24:28 följande:

    Ja jag hade samma problem. Tog ju antibiotika och bådr Grekland och Riga sa att jag skulle ta dem färdigt innan jag började min behandling. Så när min mens sakteliga började visa sig 1 vecka el mer innan dag 27 så blev jag knäckt! Men jag började ta min progesteronkräm och lyckades hålla upp den så den började bara 3 dagar innan och de var ok med det att jag började då.

    Detta blir min första FET! Körde äd 2015 sist och fick mf, sen blev jag gravid naturligt!?

    Funderar oxå på Monica det stod att den var ca 8 min gångväg från min klinik då ivf riga. Uppfattade du sängarna som hårda?


    Vi var tvungna att starta om så nu blir denna dagen som dag 1 och nytt ultraljud på dag 20 så nu får vi verkligen hoppas mensen sköter sig. Men blir jubtokig på detta..

    Vi tyckte Monica var perfekt, jag e inte kräsen när de gäller sängar och kan inte komma ihåg att jag tyckte det var något konstigt.

    Håller tummarna för er nu
  • Lilly2013
    UndrandeSökare skrev 2019-03-20 23:33:31 följande:

    Tråkigt att ni får vänta en månad till pgr av för tidig mens. Men jag tror säkert det är fint i Riga i juni också. Jag håller tummarna att ni kommer iväg då istället !


    Ja detta e så tråkigt men det blir maj. Planerad transfer e 13/5 sen får man ju se när det blir exakt
  • Lilly2013
    Solros80 skrev 2019-04-05 21:44:14 följande:

    Hej på er alla! Vilken lärorik tråd. Jag har suttit i dagar och läst igenom alla inlägg. Jag är så tacksam över att få ta del av era erfarenheter. Det bekräftar bara att man är långt ifrån ensam om alla känslor, tankar och oro. Men jag vill också säga att jag beundrar er kämparglöd!! Man ska inte ge upp sina livdrömmar. Det enda man ångrar när man sitter på ålderdomshemmet är det man inte gjorde i livet. Så resonerar jag när jag behöver hämta kraft till att fortsätta kämpa.

    Jag själv blir snart 38 år, har fått barn naturlig väg tidigare men har genomgått ivf pga manlig faktor med ny partner. 6 återföringar, ingen graviditet. Kliniken rekomenkomnderar sperma donation men vi valde att gå direkt till embryodonation pga min ålder. Vill optimera våra chanser utan att förlora onödig tid. Beräknad återföring på ava clinic i Riga är 13/5. Såg att det var nån mer här som hade samma datum.

    Frazze, det svider i hjärtat att läsa dina senaste inlägg. Håller alla tummar för dig!!

    Till alla andra som har fått plus och haft äran att se tickande hjärta på vul, stort Grattis! Njut av lyckan, det förtjänar ni!!


    Hej på dig!

    Vi har beräknad transfer den 14/5 men det kan ju ändras.

    Jag är 44 år och känner mest press över just åldern. Vi har gjort 3 st försök i Polen innan vi bytte till Riga och jag tror inte man kan räkna med att det ska lyckas på första försöker här heller så tiden går.

    Lycka till
  • Lilly2013

    Hej på er!

    Tänkte bara skriva å meddela att på onsdag är det dags för transfer för oss. Mannen var på kliniken i morse och lämnade sitt bidrag så nu håller jag på att spricka av oro för att det inte ska bli så många äggceller från donatorn. Vi har inte fått någon info hur det gått för henne ännu. Stressande....

    E lite orolig över allt ihop.. inte alls så mycket mediciner å medikament som de varit på de andra klinikerna... vilket i och för sig e helt underbart men oxå oroande.

    Lycka till alla

  • Lilly2013
    Solros80 skrev 2019-05-05 21:31:56 följande:

    Hej!

    Så spännande! Jag håller tummarna för er! Det är bara ett några dagar dagar mellan oss. Vi har återföring måndag 13/5. Vi har inte heller fått någon info om hur det går för donatorn, men vi har inte frågat heller. Hoppas på det bästa.

    Ska ni återföra ett eller två embryon? Lägger ni till embryoglue och/eller akupunktur?

    Håller tummarna för er!!


    Vi skulle ha åkt nästa vecka men det blev tidigare lagt en hel vecka, på onsdag e det dags.

    Vi vet hur många vi ska sätta in ännu får se på onsdag.

    Japp tänkte köra på rubbet.

    Hur tänker ni göra?

    Är det första gången?

    Hoppas de går bra för er.

    Vi har gjort 2 gånger innan i Polen men utan resultat så nu håller vi tummarna.
  • Lilly2013
    Solros80 skrev 2019-05-06 00:20:15 följande:

    Jaså de har flyttat fram er datum en hel vecka. I vår fall blev det samma datum som de sa från början. Men det borde inte ha någon betydelse för behandlingen. Eller kan det till och med vara positivt att er donator är lättdtimulersd? Men jag kan förstå att det kan bli svårt att anpassa sig till en veckas framsjuktning.

    Det här är vår första ED. Vi har gjort 2 IVF med 6 årterföringar i Sverige, samtilga försök misslyckades. Vi har egentligen ett lsndstingsförsök kvar men ville inte slösa mer tid och energi på att misslyckas och gick över till detta.. Så jag hoppas verkligen att det inte blir ytterligare ett misslyckande.

    Spännande att vänta med beslut om antal embryon till sista minuten. Vad kommer ni att grunda er beslut på?


    Tidigare lagt.. skulle varit där den 14/5 men så blev det den 8/5.

    De skrev ganska tidigt till oss att fanns en möjlighet att det blev så här.. tror redan efter hennes första UL.

    Vi har gjort 3 ivfer i Danmark med 3 insättningar och 3 ÄD i Polen med 2 insättningar. En massa inseminationer, gravid en gång. Innan dess gravid 6 ggr men missfall alla gånger. Nu hoppas vi verkligen på Ava

    Läkaren i Riga smått avrådde oss att sätta in 2 pga att jag har ärr på livmodern efter en operation men ska ta ett snack till med honom. Sätter gärna in 2 för att öka chanserna.

    Hur ska ni göra?? Ett el två??
  • Lilly2013

    Ha verkar vara många som åker nu i maj.

    Vad har ni fått för mediciner.

    Jag fick lägga till prednisilon i lördags. Gillar inte kortison

  • Lilly2013

    Vaknade precis upp på hotell Monica. Fick ett fint lite svit liknande rum när vi anlände sent igår kväll.

    Idag kl 15 e de dags att infinna sig på kliniken. Först akupunktur sen transfer sen akupunktur igen. Nu dags för frukost och lite sightseeing innan allvaret börjar.

    Jag tar oxå bara progynon, progesteron men efter jag kollade med kliniken om jag inte skulle ta nån kortison eller liknande så sa de att jag kunde börja med 10mg prednisilon och trombyl i lördags.. hmmm hatar verkligen å äta kortison men samtidigt så kanske det behövs. Har inga påvisade immunproblem så de sa att det finns ingen forskning på att det skulle hjälpa. Ska kolla idag igen.. slipper jag e jag glad

  • Lilly2013

    Japp nu e man ruvare.. ett perfekt embryo i mig och 7st i frysen. Ångrar verkligen att vi inte började på Ava från allra första början. Så himla skickliga och seriösa

    Hoppas verkligen ni får lika fina resultat nästa vecka.

    Började med fragminspruta igår och direkt ett stort blåmärke.

    De e de värsta med dessa blodförtunnande sprutor om de skulle gå vägen så måste jag nog fortsätta till minst v 15, kommer se helt galen ut.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019