• Lilly2013

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Sjuttiosjuan skrev 2019-05-08 07:39:38 följande:

    Vad spännande!! Många på gång i tråden nu:)

    Stort stort lycka till och hoppas på ett plus om några veckor. Det borde vara er tur nu!


    Tack snälla. Vi får hoppas det, mitt psyke börjar få problem med min ålder så jag känner att snart får det va nog
  • Lilly2013
    Solros80 skrev 2019-05-08 12:32:23 följande:

    Hej Lilly!

    Jag har haft östrogen 3×1 per dag. 20mg kortison per dag och 75mg trombyl. Imorgon börjar jag med 6 lutinus per dag. Hade UL 2/5 och då var slemhinnan 9.5 och återföring är planerad till 13/5.


    Samma som mig då, fast jag har bara 10mg kortison. Igår fick jag lägga till blodförtunnande sprutor.
  • Lilly2013
    Maran73 skrev 2019-05-09 07:38:03 följande:

    Åh, vad roligt!! Och den stora frågan blir ju då: när är testdag?? Blir det hmmm nästa torsdag, eller fredag kanske? Var det 5-dagars? Jaja, härligt iaf.

    Ja, tycker också att de är mycket bra, inget strul eller stress här inte. Händer väl säkert det också, men mer undantag än regel i så fall.

    Vi har ju våra embryon ?färdiga? i frysen sedan 2017, har svårt att tro att alla åtta ska dö av vid upptining, men säker kan man ju aldrig vara..!


    Jo testdag e det nästa fredag, vi har satt ni 5 dagars. Usch hade gärna nästan haft testdag senare, man vill ju inte veta känner jag.. än så länge lever man ju på hoppet istället

    Skönt att ha allt klart.. då har ni gjort en runda 2017 och antar att det gick bra

    Klart att de klarar upptining

    Håller tummarna
  • Lilly2013
    PeeWee44 skrev 2019-05-09 12:25:17 följande:

    Ååå vad spännande! Kan klart rekommendera Klexan istället för fragmin. Kan du få det utskrivet av någon i Sverige så prova det för betydligt mindre blåmärken.


    Vet faktiskt inte vad jag gick nu i Riga. Har lite Innohep hemma och mått annat märke jag köpte mär vi var i Polen. Har redan runt 100 sprutor så får använda upp dom. Ska köpa mån salva de pratade om i Riga..

    vet inte vad det var får kolla med apoteket
  • Lilly2013
    Maran73 skrev 2019-05-10 19:41:48 följande:

    Ah, jag förstår, no news is good news liksom. Håller tummarna jag med!

    Jo, väldigt smidigt att bara åka över och sätta in! Plus gyn och lite mediciner förstås. Fick dottern i dec 2017, så det gick väldigt bra första gången ja.

    Tror det är Hirudoid salva de menar, ska motverka o lösa upp bl a blåmärken. Prövat det själv då jag tar insulin ett gäng ggr per dag och ser ut som blåmögelost ibland, men tyckte inte det blev någon skillnad tyvärr. Men kanske funkar bättre på dig!


    Jamen precis så länge man inte vet e man ju gravid

    Förstår det, hoppas verkligen att ni har samma lycka denna gången det hade ju varit helt fantastiskt.

    Tinar de 2 å 2 nu då. ?? Fick ni samma kvalitet på de andra som på de ni satte in??

    Glömde köpa salva men kom på att jag förr kylt området ordentligt med is innan och det hjälper helt ok. Fick ett litet litet blåmärke igår men inga såna som första dagarna, de var stora som pingisbollar
  • Lilly2013

    Märkligt..

    har ätit ungefär samma mediciner vid både ivf ok ÄD alla gånger med små variationer.

    Brukar känna mig svullen, öm i brösten, lite trött och allmänt off men jag har ändå mått bra men känt att det känns annorlunda i kroppen.

    Denna gången ingenting, kände absolut ingenting av nedregleringssprutan och nu känner jag ingenting av progesteron och östrogenet. Brösten e helt små och tomma liksom och jag har till o med gått ner i vikt. Ändå äter jag ju kortison med. Extremt märkligt.

    Känner mig helt ogravid, vilket e skönt men också väldigt skrämmande.

    När jag varit spontant gravid så tycker jag mig ha känt det väldigt tidigt. En underlig känsla i kroppen som man inte riktigt vet vad de e men som man sen kopplat ihop med de positiva graviditetstestet.

  • Lilly2013
    Solros80 skrev 2019-05-12 22:29:41 följande:

    Lilly2013, tror att jag blandade ihop dig med Frazze i mitt förra inlägg. Ursäkta! Du har väl inte fått svar på din gravtest än? Men jag hoppas ändå att du kan släppa oron. Det brukar ju vara så olika från gång till gång. Jag har gjort 6 misslyckade återföringar och kände många grav symptom trots negativ testsvar, och så har jag varit gravid och inte känt något.

    Men jag förstår dig mycket väl, så himla svårt att låta bli att analysera när man är i vår sits. Snart sitter jag själv där och kommer definitivt inte att kunna låta bli att fundera, oroa mig och analysera. Hoppas innerligt att våra ansträngningar får rätt resultat denna gång!


    Godmorgon

    Nä så e det.. gravtest på fredag. E inte så jätte orolig, känns tryggt att ha fått lite till frysen för första gången och det e så skönt att må bra. Det som e stressande e min ålder jag har sagt e att inte längre än till 45 ovh det fyller jag i höst.

    Det som e konstigast är ju just brösten som e som de inte varit nära en hormon på flera år, tycker de borde reagera lite iallafall.

    Hoppas du får samma positiva resultat idag som vi fick, hur det en går så e Ava en fantastisk klinik

    E det första gången för er här ??
  • Lilly2013
    Frazze skrev 2019-05-13 07:37:14 följande:

    Jag förstod nästan att du menade mig här

    Jag har ju haft istället för att känna att något växer i magen då istället haft magkatarren från helvetet med akutbesök etc. Men det verkar vara kortisonet som gör mig så dålig. Nu ska jag förhoppningsvis få svar från Marina idag hur jag ska fasa ut dessa piller. Östrogenet är avslutat nu och då är det dags för kortisonet. Sen kanske jag kan få må lite bättre!

    Jag ska hålla tummar och tår för dig att det blir en liten bebis för dig oxå i Januari, februari då. Min är beräknad 16 Dec om nu allt går vägen. Önskar att jag kunde få känna lite växtvärk bara! Men igårkväll och inatt så har det dratt en hel del i de där "banden" som går ut i ljumskarna och utåt sidorna etc. Minns ej vad de heter Jag får utgå från att allt är bra! Bara 4 veckor kvar till kub! 9+0 idag!

    Stort lycka till idag nu! Känns som en riktig lyckodag tycker jag


    Tråkigt för dig att du inte har mått så bra.

    Hoppas det snart lättar.
  • Lilly2013
    Maran73 skrev 2019-05-12 11:27:26 följande:

    Biverkningar är ?roligt?, att de helt plötsligt dyker upp när man inte brukar få dem av ett välkänt läkemedel, alt inte finns när de brukar vara där! Men kroppen är ju inte alltid likadan så att säga, så det är kanske inte så konstigt. Själv är jag tung, sömnig och lätt irriterad pga progesteronet känner jag, samt lite menskänsla på ngt vis. Men helt hanterbart.

    Att INTE känna sig gravid tidigt ser jag som positivt, kände absolut noll med dottern fram till vecka 6-7 sådär. Eller kanske t o m ännu senare.


    Ja det är ju så. Inget man kan styra, men egentligen bara skönt att slippa.

    Ja det är ju så jag brukar känna mig men nu nada..

    Då hoppas vi på det blir som med din fina lilla dotter

    Ruvardag 5 idag. Känns väldigt kortvarig vara ruva 10 dagar innan gravtest men jag har ju aldrig satt in blastos innan.

    Antar att det e er dag idag Håller tummarna för att allt hår bra. Lycka till
  • Lilly2013
    Frazze skrev 2019-05-12 09:32:04 följande:

    Åh jag vet precis hur du känner det! Varje graviditet så har jag känt i magen direkt frå bara någon vecka att där är något annorlunda. Sen växtvärk etc! Men denna gången, nada! Går in i v.10 imorgon! Men brösten däremot känner jag ju av! Jösses vilka meloner Hahaha! En som jag känner som gjorde ÄD kände inget alls i varken mage el bröst förrän v.12, alltså INGENTING! Hon fick ju plus och visste, men det blev många vul för att se att något verkligen fanns där. Jag hoppas att denna lilla krabat ska visa att den finns där och lever och mår bra snart!

    Jag hoppas att du får ett fint plus på testdagen nu!


    Jaså du kände inte heller av några biverkningar av alla hormoner ??

    Brösten brukar ju kännas stora och lite klumpiga men inte denna gången. Ömma tror jag inte min gjort vid spontan graviditet förens v 5-6

    Klart att den mår bra.. Tänk positiv. Blir du för orolig så försök att få till extra Vul så du kan lugna dig.

    Tack snälla
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019