• Sjuttiosjuan

    Vi som planerar äggdonation 2019

    AnnaLa skrev 2020-01-29 17:48:29 följande:

    Hihi... här blir det oxå en grabb..:) hade nog tänkt mig en tjej, men det är mest för det är ju det jag känner till nu.. man älskar ju den man redan har så otroligt mycket så man har ju svårt att se att man skulle vilja ha någon annan än henne:) vill ha en till lika dan:) men det förstår jag juh att det blir dubbel kärlek nu istället:) så det blir toppen! Men namn.. oj va svårt....


    Tänkte som du men nu känns det så fint att alltid kunna kalla henne vår älsklingstjej utan att någon blir avis. Det kommer bli fint för våra killar med en omhändertagande storasyster<3
  • Sjuttiosjuan
    Limarie skrev 2020-02-05 17:40:31 följande:

    Jag känner precis ingenting, idag ruvardag 3. Jag har bara ömma bröst och det hade jag redan till viss del innan och det blev mer med varje dag jag tog Progesteron. Så det går inte att räkna som symtom. Men det är tidigast idag som embryon börjar producera HCG så än så länge känner jag inte att jag behöver ha symtom. Sedan förstår jag att många inte har några symtom alls under ruvardagarna. Skönt att ruvardagarna konstigt nog går så fort. Än så länge. 

    Har någon av er fått sin mens tillbaka innan det var testdagen? 


    Jag fick ilningar i ljumskarna framåt rd 7 typ. Tror inte man får mens när man tar de hormonerna som man iallafall tar hos Olga.

    Håller alla tummar!!!
  • Sjuttiosjuan
    Limarie skrev 2020-02-05 18:05:43 följande:

    Ja det är annorlunda än med IVF. Då fått man någon gång trots Lutinus sin mens, slemhinnorna blev uttröttade då. Egentligen borde det vara samma fall nu men är osäkert. Men jag fått inte såna hästdoser med Progesteron nu heller. Snarare lite för lite känner jag. Tar min temp varje morgon fortfarande och ligger lägre än vad jag brukar i min naturliga cykel. Så jag tror att jag har en Progesteronbrist men är intresserad att kolla med ett blodprov i veckan. 


    Tror mer det är östrogenet som skjuter upp mensen. Fick mens innan testdag alla mina misslyckade Ivf försök men på vårt enda misslyckade ÄD försök var jag tvungen att sluta med hormonerna för att den skulle komma.

    Tar du bara lutinus nu?
  • Sjuttiosjuan
    Limarie skrev 2020-02-05 21:01:30 följande:

    Alltså bara Crinone x2. Ville prova det istället för Lutinus. Tycker det känns mycket bättre att använda det. Sedan vet jag inget om effekten. Tog Lutinus som lutealfasstöd förr men då hade jag också eget Progesteron i kroppen.


    Toppen, tycker Crinone är väldigt mkt bättre!

    Svårt, alla kliniker har ju så olika riktlinjer efter transfer. Men nu håller vi tummar och tår!!!
  • Sjuttiosjuan
    Maran73 skrev 2020-02-08 19:54:13 följande:

    Tack hörrni! Det blir säkert bra! Finns ju en liten chans att hen vänder sig innan dess, men det satsar jag inte mycket pengar på..

    Stackars liten Frazze! Fast de marineras ju i kiss och bajs så att de får in ngn bacill i urinröret är kanske inte så konstigt ändå. Iaf, hoppas han blir frisk fort! <3

    Peewee, det blir exakt vecka 38+0, och ja det blir kul att se om det blir en liten heffaklump! Mina barn tycks bli ganska stora, sonen vägde 4100 gram och då hade jag inte diabetes vilket ju ger ganska stora barn för det mesta. Båda ggr har barnmorskan som tagit ut moderkakan sagt att ?ooooh vad den är STOR och fin!?, så det kanske har med det att göra, vem vet..


    Spännande!! På min namnsdag:) Är det 38+0 dom planerar snitt? Trodde det var senare? Jag misstänker att den här lilla killen också kommer ligga m rumpan ner nämligen, storasyster gjorde ju det och jag har tydligen hjärtformad livmoder. Vill helst föda vaginalt men snitt funkade ju också, även om man blir lite mörbultad efteråt.
  • Sjuttiosjuan
    Fertilitetsresa skrev 2020-02-10 10:13:25 följande:

    Är inne på ruvardag 6 nu...

    Jag gick igenom mina anteckningarna från när ajag gjorde RT 2014 och såg då att efter ET fick jag en spruta, Gonapeptyl, som jag tog efter för att ägget lättare skulle fästa. Någon sådan har jag inte fått nu när jag har gjort FET.

    Har ni andra tagit spruta efter FET? 


    Nä, inte hört talas om. Hoppas på plus om några dagar!!!!!
  • Sjuttiosjuan
    Maran73 skrev 2020-02-18 12:52:32 följande:

    Hallå allihopa! Lillasyster har anlänt! Världens sötaste lilla gos på 3870 gram och 51 cm. <3 Hon tyckte att det var lite väl att vänta till idag som planerat, vattnet gick i lördags eftermiddag så det blev ett lite halvakut snitt på kvällen istället. Vi mår bra, men visst känner jag mig lite lätt överkörd sådär.. Nu är vi på väg hem från BB. Kram!


    Åhhh grattis! Vad mysigt med en tjej till<3
  • Sjuttiosjuan
    Limarie skrev 2020-02-19 16:08:08 följande:

    I vilken vecka gjorde ni ert första ultraljud? Jag fick mitt VUL inbokat 6+2 och är rädd att det är lite för tidigt. Några av er som gjorde det så tidigt?


    Förra graviditeten såg vi hjärtslag i v 6+1 men det var ren tur sa vår läkare. Gjorde på 7+1 denna graviditet:)
  • Sjuttiosjuan
    Snurranfian skrev 2020-02-27 11:38:22 följande:

    Nån av er gravida, eller som fött barn, som fått ta om prover gällande immunisering pga hittade antikroppar? Jag trodde bara det va Rh-negativa som kunde bilda antikroppar. Jag är A positiv. Fick inte så mkt info..men tog om prover idag och provsvaren skulle gå till spec.mvc. Skumt!


    Det är väl mer om barnet har annan blodgrupp en mamman? Oavsett vilken blodgrupp du har? Är din man negativ kan väl bebisen också bli det? För visst är du gravid med egna ägg?
  • Sjuttiosjuan
    Lillivanilli skrev 2020-04-18 14:44:12 följande:

    Hej alla var på TUL i torsdags i vecka 36 nu... allt var bara fint... phuuu

    Lite underkant på vikten 2,4 kg... men kan vara mätfel med som läkaren sade...

    Dock hade den lilla bustjejen vänt sig! Nu med rumpan nedåt....förra veckan låg huvudet nedåt..,

    Hon har gott om fostervatten så hon kan lätt snurra om kring sa läkaren..

    Nu blir det planerat vändningsförsök på onsdag i vecka 37, är det ngn här som gjort det??


    Jag gjorde två vändningsförsök sist men lycksdes inte så det blev snitt. Det var inte läskigt alls trots att det var många som sa att det var fruktansvärt. Så tycker inte du ska oroa dig <3
  • Sjuttiosjuan
    Glädje5 skrev 2020-04-23 15:49:09 följande:

    Ni som har genomgått äggdonation utomlands tog det för er på första försöket?


    Med vårt första barn funkade det på första försöket och nu gravid med andra och det tog sig på andra försöket:)
  • Sjuttiosjuan
    PeeWee44 skrev 2020-04-23 21:03:58 följande:

    Vilken vecka är du i nu? Skönt att det går bra fortfarande!


    Ja, allt är finfint här! V 31+5 nu:)
  • Sjuttiosjuan
    PeeWee44 skrev 2020-04-24 18:05:04 följande:

    Vad roligt! En midsommarbebis. Mår du bra?


    Jag mår toppen, lite tyngre denna graviditet men inga problem alls. Tränar och rider som vanligt än så länge :)
  • Sjuttiosjuan
    AnnaLa skrev 2020-04-24 21:54:41 följande:

    Jag vet inte riktigt vad jag vill:) har ju tänkt mig att det borde fungera bra vaginalt och kanske gå fortare den här gången.... men med snitt så får man ju ett datum och kan göra en plan och förbereda sig på ett annat sätt. Vilket vore jätteskönt.

    Men jag är lite orolig för hur man mår efter ett snitt... om det är lång tid för återhämtning... jag är ju själv, även om jag säkert får stöd av nära runt mig om jag vill...

    Kommer man kunna bära själv? Ta sig upp för

    Trappor? Har ingen erfarenhet av operationer utom mitt utomkveds... och det är ju tre små hål i magen... och tyckte nog det oxå gjorde ont i början.. även om det så klart inte är i närheten av storlek på operation.. men skönt att höra att du mådde bra eftråt!

    Jag ligger ju på gränsen med moderkakan nu så har inget hänt till nästa koll om en vecka så vill jag ju heller inte riskera en blödning under förlossning ovh kanske akut snitt... men lika bra att vänta på nästa ul så får man se vad läkarna säger...


    Hoppas du kan föda vaginalt!jag mådde ändå väldigt bra efter snittet men hade nog inte klarat mig utan hjälp. Men det löser sig ju om du har vän el familjemedlem som kan ställa upp lite. Det kommer lösa sig hursom:)
  • Sjuttiosjuan
    Livsbalans skrev 2020-05-15 10:51:08 följande:

    Hej, jag är klar att gå över till ÄD efter 1.5 år av misslyckade försök med egna ägg.

    Får jag fråga hur många försök ni har gjort? Står inför valet av att chansa på enskilda försök eller ett paket med pengarna tillbaka-garanti.

    Stort tack på förhand och story grattis alla ni som lyckats!


    Hej!

    Vi fick vår dotter på första försöket och är nu i v 35 m lillebror på andra försöket, med 2 insatta ägg då förvisso så kunde ju blivit 3:dje om vi tagit ett i taget:)

    Köpte paket med garanti på 4 blastos hos Olga och fick exakt 4 blastos som blev 2 bebisar!

    Lycka till!!!!
  • Sjuttiosjuan
    Snurranfian skrev 2020-08-08 10:47:25 följande:

    Jag kliver in i vecka 35 imorrn!! Så tungt nu! Har mkt graviditetsbesvär så kommer inte jobba mer nu. Bebis mår fint men är +20% enligt TUL.. så är nog därför det är så tungt bla. Mina andra två barn va rätt nätta (13 och 11 år nu). Det gör att jag undrar om det inte är äggdonationen ändå som gjorde mig gravid.... med nån fördröjd implantation. Inte för att det spelar nån roll.. men allt är så annorlunda denna graviditet!!


    Kämpa! Inte långt kvar nu!!! Ska ni kolla så småningom ifall det var ÄD , som du säger spelar det ju ingen roll men kanske man vill veta ändå. Kämpa på de sista v nu! Och att det känns annorlunda kan ju bero på att du också är 11 år äldre nu:)
  • Sjuttiosjuan
    Frazze skrev 2020-11-26 10:38:20 följande:

    Tänk att idag fyller vår lilla prins redan 1 år! Hur gick den tiden så fort? Kan inte förstå att det verkligen är 1 år sen han kom till oss, vårt lilla (stora) mirakel. Han har minsann stulit mitt hjärta helt! Älskade underbara kotte! Hur går det för er andra? Någon som ska göra flera försök? Vi pratar om att ev köra 1 gång till, men då måste jag få ett jobb först! Så wish me luck! Ha det gott!


    Spännande! Hade ni ägg i frysen?

    Vår kille är 5 månader och vi är definitivt klara:)
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019