• AnnaLa

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Lilla Gs mamma skrev 2019-05-22 15:07:46 följande:

    Tack för ditt svar! Hur gjorde du för att orka så många behandlingar och resor? Tycker det är tufft, särskilt med tanke på jobbet.


    Ja många här som kämpar på... ja för mig var/är också jobbet en stress. Speciellt under ivf tiden då det innebar två resor varje gång ( Köpenhamn för min del) plus ultraljuden... och med kort varsel... nu med äd så får man iaf en möjlighet att planera 22 dagar innan.

    Jag har ett fritt jobb med möjlighet att jobba hemifrån och med möjlighet att planera mycket av min tid själv, men vissa saker går bara inte att missa så klart. Men jag har försökt boka upp min kalender de datum jag trott vara aktuella så att så lite möten som möjligt skulle dyka upp. Sen har jag kört telefonmöten både från bilen utanför gyn efter ultraljud, på gatan utanför kliniken i Köpenhamn och från hotellet i Riga..

    Men har missat ngra viktiga saker oxå som jag inte kunnat förutse som missfall och utomkveds... men då får man bara inse att man inte kan planera och förutse allt..även om man försöker..

    Vet inte hur alla andra här gjort om ni varit öppna på jobbet?

    Sen orkar man nog för att alternativet att sluta försöka aldrig känns aktuellt... jag nådde iallafall aldrig dit.. man hittar nog bara nya vägar för att försöka lyckas:)
  • AnnaLa
    CrookedTail skrev 2019-06-20 18:55:31 följande:

    Enligt planen skulle min mens ha kommit idag, och jag skulle börjat med P-piller för att matcha donatorns cykel. Men som vanligt är den helt oregelbunden och har inte kommit, det känns inte ens som att den är på gång. Nån som har koll på hur sånt kan påverka det planerade schemat?


    Jag har aldrig behövt synka med donatorn med p piller så vet inte hur det påverkar. Men för mig kom den inte alls utan tror den hoppade en cykel. Bland annat därför jag varit frånvarande sen i början på året. Fick till slut bryta cykeln med proveratabletter efter 58 dagar tror jag det blev. Nu kommer din säkert snart men fråga annars om du kan få hjälp att få igång den.
  • AnnaLa

    Till slut iallfall efter missfallet i början på året. Ny donator där inga embryon var bra! Fick jag ett garantiförsök och fick vänta igen på ny donator... sen mensen som aldrig kom... meen nu.. till slut.. så blir slemhinnan bra så insättning nästa vecka.. kul att så många är igång!

  • AnnaLa

    Ja glad midsommar allihop!

    För mig tog det paus igen.. får inte upp tjockleken på slemhinnan. Stannar på 6mm. Så blir nytt försök nästa cykel.. bara å vänta igen...

    Å det stämmer Najo, som undrandesökande skriver. Är

    Ensamstående som gör dubbeldonation i Riga:)

  • AnnaLa
    UndrandeSökare skrev 2019-06-21 19:33:17 följande:

    Tråkigt att höra att din slemhinna krånglar, fråga din klinik om du kan få lägga till mer mediciner vid nästa månad för att slemhinnan ska växa bättre.

    Vissa får använda både östrogentabletter och östrogenplåster samtidigt. Man kan också testa hög dos E-vitamin, Viagra, Neupogen eller andra mediciner.

    Hoppas det går bättre nästa gång !


    Tack!

    Ja alltid är det något.. har aldrig haft problem med slemhinnan tidigare förutom då jag blivit nedreglerad vid långa protokollet vid ivf några år sen. Därför jag inte velat köra nedregleringar inför äd. Men tydligen börjar även det spöka. Jag tänker att klimakteriet är nääära nu.. och att det är det som ställer till cykeln och slemhinnan. Men det är ju min egen teori:)

    Tack för tips, de sa att de antagligen kommer vilja höja mina doser nästa gång.. men kanske ska man även testa annat som du nämner.
  • AnnaLa
    kiablo skrev 2019-06-22 17:46:21 följande:

    Hejsan Har inte skrivit något tidigare men läst allt ni skrivit. jag gjorde min första äd den 7 juni och igår exakt 2 veckor senare tog jag ett test.

    Kan jag verkligen ha en sån tur?!? ????


    Grattis!!!! Skoj!!
  • AnnaLa
    Solros80 skrev 2019-06-22 20:13:32 följande:

    Så tråkigt att höra AnnaLa! Håller tummarna för att det nästa cykel fungerar bättre!


    Tack!
  • AnnaLa
    CrookedTail skrev 2019-06-22 18:13:52 följande:

    Ååh, vad segt att behöva vänta ännu mer! Man får verkligen ha tålamod när man är ofrivilligt barnlös...


    Ja man blir proffs på att vänta... som tur är så

    Är det ju inte jättelångt til nästa cykel. Och mensen borde ju vara punktligare efter lutinus än efter mina egna snurriga cykler. Hoppas din oxå kommer igång snart!
  • AnnaLa
    Lilla Gs mamma skrev 2019-06-23 17:49:40 följande:

    Jag har fusktestat och det är helt klart helt negativt. Inte en skugga av ett streck. Bara att bita ihop och försöka igen någon annan gång.


    Åhh... Fy va tråkigt!
  • AnnaLa
    Lilla Gs mamma skrev 2019-06-24 21:28:03 följande:

    Jag hade ju räknat ut mig i och med blankt test i morse, på testdag 1, men så tog jag ett nytt i kväll. Ser ni något eller är det jag som inbillar mig?


    Nä men va kul! Grattis!! Man ska tydligen inte ge upp för tidigt.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019