• PeeWee44

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Frazze skrev 2020-08-07 18:32:59 följande:

    Min lille? Han är STOR! Han mår bra förutom sin reflux han har. Har börjat bli lite bättre, men fy säger jag alltså! Han är 8.5 månad snart och har precis lärt sig att sitta. Lite sen, men det gick från 0 till 100 direkt. Nu är han jättestadig!? Inga tänder än, men han är otroligt gnällig näst intill hela tiden och tandköttet ser ut som det ska explodera snart, så jag gissar att de är på väg. Annars är han en helt underbart go liten kille, så otroligt fin!!!!!!! Min man och donatorn är en match made in heaven! Jag vill bara ha MEEEER! Suck! Varför vill din man inte ha fler? Hur var det, hade ni något barn innan?


    Vi hade inga barn innan. Min man tycker att han är för gammal. Det är väl jag också, dessutom är jag också arbetslös, blev det en månad innan jag blev gravid, min man är i företagseventbranchen... han är korttidspermiterad så vi får verkligen hoppas att företaget överlever.

    Vår kille har inte fått några tänder än, sitter gör han ok men vinglig.

    Är ju evigt tacksam för våra donatorer, tänk att vi fick just denna lilla guldklimp!
  • PeeWee44
    Snurranfian skrev 2020-08-09 08:33:34 följande:

    Ja vi kommer kolla DNA sedan så man vet. :) Ja absolut beror det nog på åldern men även allt i magen känns annorlunda. Riktigt känner hur stor bebisen är och magen är typ enorm mot de andra gångerna :) Tack för pepp!!! :)


    Kämpa! Snart är du i mål.

    Själv fick jag aldrig någon ordentlig bebismage. Var ju höggravid i december och januari så jag behövde inte kämpa mot värmen.

    Lycka till!
  • PeeWee44
    Limarie skrev 2020-08-09 14:17:18 följande:

    Så roligt att tråden fortfarande är aktivt och ännu roligare att läsa att ni mår bra. 

    Jag blev ju gravid 2020 men följde er här under hela 2019 och lärde mig en samma och fick mycket stöd. 

    Nu är jag i v 30, så klart har jag de vanliga gravidkrämporna men allt det där är det värt att snart få hålla sin lilla bebis i famnen. Här blir det också en pojke. 

    Jag är oändligt tacksam att vi hann med vår första ED-behandling i januari/februari innan Corona kom. Samtidigt som jag så ofta tänker på alla andra där behandlingar sköts upp eller där klinikerna fortfarande inte ännu har kommit igång. 


    Njut dom sista veckorna och ta bilder på magen! Lycka till!
  • PeeWee44
    OrangeOrange skrev 2020-09-03 18:57:20 följande:
    Hej! Jag är ny ÄD-försökare och har nyligen presenterat mig i tråden "Vi som planerar äggdonation 2020", men eftersom jag vet att det finns många ÄD-erfarna även här i 2019-tråden vill jag gärna fråga här också.
     
    Finns det andra kliniker än Olgas som kan hjälpa till/har en plan för att akut förhindra missfall. Jag tänker på Olgas "plan B" som tas till vid blödningar, kramper, kräkningar/diarré etc. Är det bara vid denna klinik som man kan få denna hjälp med att försöka förhindra missfall? Eller är det så att det finns även andra kliniker som har något att ta till, men att bara Olgas har blivit känd för detta?
     
    Jag skulle bli jättetacksam om ni vill berätta om era erfarenheter. Vad har ni som har gått på andra kliniker fått för hjälp för att förhindra missfall vid ÄD? Hur har det gått för er? Har någon fått liknande "plan B"-hjälp eller någon annan hjälp i t.ex. Danmark, Tjeckien, Lettland eller Grekland? Eller ni som planerar ÄD-behandling framåt - har kliniken berättat vad de har för plan om det skulle behövas?
    Dr d i Aten hade inte någon plan b när jag gjorde sista insättningen i feb 18. Utan st Petersburg hade vi nog inte haft vår son då jag fick en kraftig blödning i vecka 7+1, blödde igenom trosor, jeans så att det kom på golvet. Plan b var vår räddning.
  • PeeWee44
    Snurranfian skrev 2020-09-13 09:23:35 följande:

    Hej kära ni!! Efter vad som känns som en evighetslång graviditet med mkt oro (ja alla som kämpat med infertilitet vet ju oron som kommer om man mot alla odds blir gravid) kom så min son den 11 september efter en igångsättning i v.38+5. Hade en fantastisk förlossning som tog 7,5 tim från första intaget av läkemedel. 3958 gram och 53 cm lång guldklimp! Jag är så oändligt tacksam för denna gåva jag aldrig vågade hoppas på helt och fullt. Jag önskar alla denna lycka! Den är inget jag tar för given! Jag är fortf inte säker om det är mitt ägg eller ÄDn vi gjorde... kommer nog DNA testa..men det är endast ur medicinskt intresse. Han är min oavsett! <3


    Grattis till er klimp! Det är så häftigt, vår blir åtta månader på onsdag, han var en liten skit, 48 lång och 2920g. Han kom med kejsarsnitt i vecka 38+1. Vi gjorde embryodonation och tänker inte på att han inte är genetisk vår.

    Han har 74 i storlek och världens sötaste (inte partiska alls)

    Kul att vi är några som hänger kvar.
  • PeeWee44
    Frazze skrev 2020-09-14 11:38:09 följande:

    Vår kille hade 74 när han var 4 månader fast han var ju betydligt större än er när han föddes.

    Han växte 20 cm de första 5 månaderna, sen gick han ju upp 300-500gr i veckan. Så även om han inte var 74 lång så behövdes det.

    Han är inte 86 lång nu, men 80 byxor går över fotknölarna skönt att han inte växer på som i början längre. Har redan fått frågan om han är 2 år Hjälp!




    Hur stor var er tjej?
  • PeeWee44

    Idag blir vår guldklimp åtta månader. 8620 g och 71 cm är han. Fick ok stämpel i rumpan av BVC igår.

    Mina häftigaste åtta månader i livet! Det händer nya saker varje dag.

  • PeeWee44
    Frazze skrev 2020-09-16 13:53:03 följande:

    Vi har ingen tjej? Vi har två killar en biologiskt egen och en Äd. Vi fick en flicka som dog i magen dock. El menar du donatorn?


    A förlåt, det var flickan som dog.

    Hur stor var er biologiska pojke?
  • PeeWee44
    Snurranfian skrev 2020-09-18 11:05:58 följande:

    Ugh vilken tid efter förlossningen. Började med två fina dagar. sen kom mjölkstasen (aj!) och misstänkt infektion i livmodern (ännu mer aj!!). Antibiotika och typ sängläge nu. :(


    Fy din stackare. Kryakram.
  • PeeWee44
    Snurranfian skrev 2020-10-01 07:25:44 följande:

    Fått svar på DNA-prov nu. Det va mitt eget ägg som ledde till graviditeten!!! Helt otroligt!! <3


    Wow, vad häftigt! Grattis!
  • PeeWee44
    Snurranfian skrev 2020-10-01 08:05:08 följande:

    Tack! Helt vansinnigt! FSH på 60 och AMH på 0.04. Vilket mirakel! Säger en del om värden och att kroppen gör vad den själv vill. :o


    Man ser hur det kan bli efter extra hormoner till kroppen. Hur mår du nu? Har du återhämtat dig?
  • PeeWee44
    Snurranfian skrev 2020-10-01 09:52:50 följande:

    Tack som frågar <3 mår mkt bättre! infektion över...va nåt i urinvägarna.Än så länge funkar amningen..vilket känns härligt. :) Den gick inte bra med de andra barnen.

    Hur mår ni?


    Vi mår bra, vår kille är 8,5 månader och reser sig och ska klättra på allt. Jag fick aldrig amningen att fungera då jag hade graviditetsdiabetes och då måste man tilläggsmata i början, dom glömde berätta att man skulle öka maten med 10ml/dag. Så när han gallskrikit i två dagar och han fortfarande fick 20ml när han skulle ha 60ml per måltid gick det inte att få han ta bröstet. Pumpade i 10 veckor sen orkade jag inte det längre. Då kom vi på att han inte tålde mjölk och d-droppar, så mjölfri mat och d-droppar har vi precis kunnat börja ge honom igen.
  • PeeWee44
    Solros80 skrev 2020-10-22 20:07:37 följande:

    Hej på er alla!

    Det var verkligen länge sen jag var här inne, men ville så gärna dela med mig till er som kämpar på. Ge aldrig upp hoppet, för när man minst anar det så händer det.

    Jag och min man kämpade med IVF i flera år och gjorde till slut en embryo donation i Riga som lyckades. Sen verkar det som att jag har blivit gravid på naturlig väg trots att jag helammade och inte hade fått någon mens tillbaka. Har gått med illamående, trötthet och ont i magen i två månader. Läkaren misstänkte magsår. Det sista jag kunde ana var graviditet men tog ett test för att en sköterska tyckte att det var bra att utesluta det. Det blev till min stora förvåning ett plus.

    Ge aldrig upp och tappa inte hoppet, för när man minst anar det kan det hända.


    Grattis! Vad häftigt.
  • PeeWee44
    MaybeBby skrev 2020-10-27 18:00:28 följande:

    Tack Snurranfian för att du delade med dig.

    Verkligen intressant. Jag har alltid undrat varför man tex ska göra en "tandeminsättning" (visst heter det så) när man försöker ÄD samtidigt som man försöker med egna ägg. Kanske nått att tänka på. Men annars önskar man ju att man kunde få all den här hjälpen men ändå försöka naturligt. Jag förstår ju att chansen är liten men den ökar ju iaf, det kan ju inte bli sämre.

    Tyvärr har ju Corona stängt gränserna (eller jag känner mig åtminstone inte bekväm med att åka utomlands just nu och inte min man heller) och det har gjort det omöjligt för oss som måste söka oss utomlands pga av ålder för att få hjälp med en graviditet. På ett sett har det varit skönt, en vila för kroppen och huvudet, men samtidigt blir det en sorg och jag har helt enkelt börja stänga igen det fönstret, alltså möjligheten att få barn.

    Men nu har du gett mig lite hopp igen

    Stor kram till dig med Snurranfian!!!


    Olga i St Petersburg kan du åka till. Du flyger till Helsingfors och där kommer en Olga buss och hämtar. Ge bara inte upp!

    Vår prins är 9 månader och helt fantastiskt. Så värt all väntan.
  • PeeWee44
    MaybeBby skrev 2020-10-28 21:39:18 följande:

    Tack för pepp PeeWee44

    Jaha, det visste jag inte, så du menar att de hämtar i Helsingfors och kör med buss till St Petersburg? Får man inte flyga direkt? (Kanske en dum fråga i dessa tider)


    Man får bara komma in i Ryssland med specialvisum just nu och från Sverige går inga flyg till St Petersburg så dom flyger till Helsingfors och blir bussade till St Petersburg. Det går något flyg från Istanbul och något från London som tillåts landa men inga andra.
  • PeeWee44
    Frazze skrev 2020-11-26 10:38:20 följande:

    Tänk att idag fyller vår lilla prins redan 1 år! Hur gick den tiden så fort? Kan inte förstå att det verkligen är 1 år sen han kom till oss, vårt lilla (stora) mirakel. Han har minsann stulit mitt hjärta helt! Älskade underbara kotte! Hur går det för er andra? Någon som ska göra flera försök? Vi pratar om att ev köra 1 gång till, men då måste jag få ett jobb först! Så wish me luck! Ha det gott!


    Grattis! 1 år, vår kille är 10 månader och helt fantastisk. Så glad att det var just han som kom till oss. Hade vi lyckats tidigare hade jag velat ha fler! Jag fyller 50 år i januari så vi får vara glada för att vi fick en helt underbar liten prins.
  • PeeWee44
    Frazze skrev 2020-11-26 10:38:20 följande:

    Tänk att idag fyller vår lilla prins redan 1 år! Hur gick den tiden så fort? Kan inte förstå att det verkligen är 1 år sen han kom till oss, vårt lilla (stora) mirakel. Han har minsann stulit mitt hjärta helt! Älskade underbara kotte! Hur går det för er andra? Någon som ska göra flera försök? Vi pratar om att ev köra 1 gång till, men då måste jag få ett jobb först! Så wish me luck! Ha det gott!


    Har ni embryon kvar? Visst var ni hos dr Fodina och ivf Riga?
  • PeeWee44
    Frazze skrev 2020-11-26 12:57:06 följande:

    Jag blir 43 i Januari och min man 52 år. Vi har 10 st embryon kvar hos dr Fodina, så det känns som att vi kanske borde få ett knyte till innan jag blir allt för gammal. Men det är säkert 2 år dit minst, beroende på om jag får jobb el ej.


    10 st! Det förstår jag att ni vill använda. Hur många embryon fick ni från början?
  • PeeWee44
    Frazze skrev 2020-11-26 12:57:06 följande:

    Jag blir 43 i Januari och min man 52 år. Vi har 10 st embryon kvar hos dr Fodina, så det känns som att vi kanske borde få ett knyte till innan jag blir allt för gammal. Men det är säkert 2 år dit minst, beroende på om jag får jobb el ej.


    10 st! Det förstår jag att ni vill använda. Hur många embryon fick ni från början?
  • PeeWee44
    Radar7 skrev 2021-10-08 20:12:27 följande:

    Hej!

    Är det någon som vet hur det gick för trådstartaren UndrandeSökande?


    Hon valde att ha någon stängd sida här på familjeliv.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019