• PeeWee44

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Lillivanilli skrev 2019-12-20 12:26:21 följande:

    [quote=80111633][quote-nick]Frazze skrev 2019-12-20 07:22:24 följande:[/quote-nick]Ja du, jag vet inte! Högläge, låta dem äta oftare och lite mindre var gång, se till att rapa dem ordentligt. Ge dem halva flaskan i taget. Bättre om man ammar, men jag vågar inte amma helt då jag inte vet hur mycket han får i sig. Sen när de ätit hålla dem upp och inte lägga dem plant direkt. Sen så läste jag att Reflux kan bero på mjölkallergi. Sen kan der vara vete oxå?! Jag ska prata med BVC läkaren på måndag och så får vi se.

    Men jag gör vad som helst för denna underbara lilla kille!!!! Utom att sluta med kaffe för det går inte när man får 4 timmar sömn typ per natt Då får jag övergå helt till ersättning i så fall. Pallar inte både sjuk sömnbrist megahuvudvärk och en 3 åring som inte lyssnar utan mitt kaffe [/

    Kan man inte dricka kaffe som ammande heller??


    Haha du är för skön! Det beror säkert på hur tjejen reagerar. Du har bara halva tiden kvar med lite mindre kaffe.
  • PeeWee44
    Lillivanilli skrev 2019-12-20 19:32:57 följande:

    [quote=80112256][quote-nick]PeeWee44 skrev 2019-12-20 12:39:38 följande:[/quote-nick]Haha du är för skön! Det beror säkert på hur tjejen reagerar. Du har bara halva tiden kvar med lite mindre kaffe. [/

    Haha, ja, får väl pröva mig fram saknar kaffet hur många koppar dricker du per dag nu;)) kram fina du;)


    Jag dricker inte så mycket kaffe bara en till två muggar.

    Nu har j fått sin lille. <3
  • PeeWee44
    Frazze skrev 2019-12-21 09:49:44 följande:

    Får jag bara fråga vad du har gjort för olika varianter av förberedelser? Har du gjort mensblodtestet? Jag gjorde det och sen plockade jag ihop tips från höger och vänster och satte ihop min egen plan och skickade till dem. De ville inte, men jag gav mig inte och det gick ju vägen! Känn efter själv vad som skulle funka för dig. Lycka till nu!


    Bra skrivet, jag har gjort samma som du. Har dock inte haft med kliniken på riktigt alla plan. Hade min gyn med mig i Sverige på vissa bitar.
  • PeeWee44
    CrookedTail skrev 2019-12-21 06:48:38 följande:

    Vi har gått in i en stiltje-period nu. Riga skulle ha en diskussion med min klinik i Gbg angående resultatet efter hysteroskopin, men den sistnämnda har nu julstängt till 8/1. I Riga sa dom att de eventuellt vill sätta in en hormonspiral i 2-3 månader innan nästa försök. Den där graviditeten känns bara längre och längre bort :(

    Jag var 35 när vi började försöka, nu kommer jag hinna fylla 39. Känner mig bitter och vemodig, speciellt när jag läser om alla som äntligen lyckats här i gruppen. Jag lämnar denna grupp då det blir för jobbigt att läsa helt enkelt. Stort lycka till allihop <3


    Förstår dig, vi har nästan alla varit i din sits. I går var det fem år sedan vi gjorde vår första insättning med äd och det jag har lärt mig under dessa år har jag tagit med mig under resans gång så får man plocka russinen ur kakan och sätta sin egen plan. Men vad du än gör ge inte upp! Du måste bara hitta vad som felar. Efter 11:e insättningen och äntligen gravid och att st Petersburg hittade problem med min livmoder som varken Sverige, Riga eller Aten hittat så gick det tillslut. Jag tror för min del att vara nedreglerad i fem månader så livmodern fick vila och två hysteroskopi var en del i att jag lyckades tillslut. Kram och lycka till nu. Är det något du undrar så skicka ett pm så svarar jag.
  • PeeWee44
    Fertilitetsresa skrev 2019-12-23 19:00:18 följande:

    Jag gjorde FET på 5-dagars blastocyt 18/12. Fått 1/1 som testdag. Hoppas såklart på bästa starten på 2020 men skulle sååå gärna vilja få en underbar julklapp imorgon...

    Jag har ett CB tidigt graviditetstest (som en kan ta ?6 dagar innan missad mens?) - kan jag testa imorgon 24/12 eller är det för tidigt för att ge resultat??


    Spännande! Jag har testat pluss dag sju efter insättning av blasto, med clearblue digitaltest. Lycka till.

    God jul till alla kämpar, ge inte upp, det går tillslut.
  • PeeWee44
    pipperoni skrev 2019-12-26 16:48:01 följande:

    Tack! Ja, har ett tjejnamn som jag kan tänka mig (min mormors namn), men har mycket svårare att komma på killnamn. Men vi har ju ett tag till på oss att fundera.


    Vi hade också lätt för flicknamn, efter gubbens farmor och min mormor. Pojknamn är fortfarande svårt, än så länge lurar det progesteron Elias. Men det kanske är något helt annat namn när han kommer om runt tre veckor.
  • PeeWee44
    PeeWee44 skrev 2019-12-26 18:19:33 följande:

    Vi hade också lätt för flicknamn, efter gubbens farmor och min mormor. Pojknamn är fortfarande svårt, än så länge lurar det progesteron Elias. Men det kanske är något helt annat namn när han kommer om runt tre veckor.


    Haha, måste man kolla vad man skriver innan det trycks på skicka. det skulle stå att det lutar åt hahaha
  • PeeWee44

    Nu har vi varit på sista tillväxtultraljudet. Beräknas till 2542g och bra med fostervatten. Han har fortfarande huvudet uppåt. Max tre veckor kvar till kejsarsnitt. Har fortfarande inte gått upp till min ursprungliga vikt. Vilket kommer vara skönt efteråt. Vecka 36+0 idag.

    Hur mår alla andra?

    Å ni som fortfarande kämpar, ge inte upp, det går tillslut. Jag är ett bra exemplar på det, fem år efter första äd insättningen och 11:e försöket så är vår prins här snart!

    Gott slut och gott nytt år! Kram

  • PeeWee44
    Milla91 skrev 2019-12-30 11:11:16 följande:

    3 veckor, ingenting ju! Så fantastiskt att snart vara i mål efter allt kämpande! Skönt att den lilla verkar må bra! Jag är i vecka 12 nu. Känns skönt att ha kommit så långt. Har KUB nästa vecka så får hålla tummarna för att allt ser bra ut. Mår tyvärr pyton. Illamående och kräkningar från morgon till kväll. Sover mer än vad jag är vaken! Men det är nog övergående får jag hoppas!

    Önskar också er alla ett Gott nytt år & må ni som ännu kämpar bli gravida 2020! Kram


    Jobbigt att må så där illa, förhoppningsvis lugnar det ner sig snart. Mitt illamående var ju bara illamående och jag kräktes aldrig, det lugnade sig i vecka 18.

    Nu har vi fått tid för kejsarsnitt den 16/1 blir vi föräldrar om han inte bestämmer sig för att komma tidigare.
  • PeeWee44

    Hej tjejer, ni som fått barn tidigare, jag har haft diarré sen i lördags kväll och det släpper inte. Gubben är inte dålig så det borde inte vara magsjuka. Har ni andra blivit drabbade i slutet av graviditeten? Här ingen lust att ringa förlossningen på nyårsafton.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019