• Frazze

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Alltså, vem var det i tråden som möjligt skulle få tvillingar? Minns inte namn nu, men jag vill så gärna veta hur det går där! Har det andra lilla hjärtat växt ikapp? Åh nyfiken som få! Hur går det för alla andra preggos? Någon som vart på vul el ul nyligen?

    Givetvis för att man längtar så väntar min mens med att dyka upp denna månad då Ja ja! Min tur kommer väl någon gång. Ska ändå inte börja förrän nästa mens.

  • Frazze
    UndrandeSökare skrev 2019-02-11 22:39:02 följande:

    Evylina satte in 1 embryo hos Avalinic i Riga och såg 2 hjärtan slå, vet inte hur det gick sen.


    Ah så var det ja! Det är så många namn och gravida att jag kan inte hålla koll. Hoppas allt går bra för henne.
  • Frazze

    Åh underbart bell 13, bappen och havet 75. Det får mig att faktiskt våga hoppas på att det kan bli något denna gången. Är nere i en svacka just nu och det är väl just för att mensen inte dykt upp när den ska får väl se när den kommer nu då!

  • Frazze
    Bell13 skrev 2019-02-12 19:28:19 följande:

    Så var det vid min första behandling, mensen kom inte. Jag fick tabletter som satte igång den. Kommer ihåg hur jag väntade och våndades.

    Jag håller verkligen tummarna för dig.


    Min mens har vart sån i 2 år nu. Vossa månader kommer den 1 vecka sent och vissa en vecka tidigt. Hoppas bara den blir en vecka sen denna gången bara. Så din första behandling gick inget bra då eller? Men denna gången har du ju nått en milstolpe och vart på Kub! Åh jag minns när vi var på det med sonen. Vilken lycka! Vi var någon dag tidiga, men han var tillräckligt stor ändå. Ska ni ta reda på vad det är för kön?
  • Frazze
    kolabönan73 skrev 2019-02-13 19:22:06 följande:

    Hallå! Är i vecka 37 nu, så snart är det dags. Har en extremt livlig bebis som håller mig vaken på nätterna, känns som om magen töjs ut och går sönder snart!

    Men allt har gått bra, vi har gått på extrakontroller hos barnmorskan och ett tillväxtultraljud,som visade att vår bebis var ganska stor. Så vi ska på en extrauppföljning. De har extra koll på en, både pga äggdonationen och i mitt fall även min ålder (45 år).


    Ååååh vad spännande! Min lille kille (helt biologisk då) kom 38+0 så nu kan det komma när som helst alltså. Ni har inte tagit reda på könet eller? Det gjorde inte vi! Alla gör det nu för tiden, me jag tycker om att spara det till förlossningen jag Stort lycka till nu! Update på läget förväntar vi oss alla! Du blir första i denna tråden att få bebis väl? Alltså sen tråden startade!
  • Frazze
    BlåLilja skrev 2019-02-14 19:36:09 följande:

    Idag var vi på vårt första vul... och vi fick se ett 17mm embryo med ett hjärta som slog!

    Är i vecka 8+1


    Åh stort grattis! Visst är det ett av de underbaraste ögonblicken i ens liv? <3
  • Frazze
    Spain skrev 2019-02-18 22:23:58 följande:

    Woop 2 embryon fick vi insatta i dag. Så just idag är vi gravida, kanske eg inte men det känns så skönt nå hit äntligen. Efter så mkt tankar, känslor, väntan och utbrott är jag helt kolugn.

    Det är inte så mkt mer att göra nu än att ta medicin och ta det lugnt. 

    Det blir som det blir tänker jag och det är ny upplevelse att lägga till bland andra upplevelser.


    Åh STORT lycka till nu! Hoppas det går vägen. Om lite mer än 1 månad så är det min tur. Imorgon ska jag iväg och ta mina infektionsprover.
  • Frazze
    Dromedaren skrev 2019-02-21 14:48:39 följande:

    Hej, 

    Nu närmas det sig för oss, vi sticker till Prag nästa vecka och funderar på om vi ska köpa medicinen på plats eller försöka få till det i Sverige?

    Någon som har ett bra tips på någon närmre Värmland som kan skriva ut?


    Men får ni recept ifrån Prag? Då kan ni ju lösa ut dem på apoteket här. Så länge allt står tydligt och de har medicinerna här i Sverige. Jag fick mina recept från Riga och var och löste ut dem på apoteket idag. Visst så blir det ju svindyrt, men jag fick dem i alla fall.
  • Frazze
    Spain skrev 2019-02-26 09:56:31 följande:

     Gravid! Testade på urin 1 v efter insättning. Hoppas behålla 


    Ååååh håller tummarna för att allt går vägen! Grattis till plus i alla fall
  • Frazze
    mva1970 skrev 2019-03-03 02:05:50 följande:

    Jag skrev här i höstas då vi planerade ÄD på NGC i St Petersburg. Den 17/2 efter införsel av flickembryot fick vi ett plus på graviditetstestet!! Jag går nu strax in i v 7 och det känns helt overkligt men fantastiskt! På måndag är det dags för första UL och Hcg-test. Är obeskrivligt trött och har lite svårt att klara arbetsdagarna utan vila. Vi fick köpa med oss en hel påse med mediciner och ett schema för hur de ska tas under graviditeten. Östrogenplåser 2x100 mg att byta 2 ggr/v, progesteron vagitorer 3 ggr/dag, blodförtunnande sprutor, folsyra och någon annan vitamin för gravida. Antar att allt detta, i kombination med graviditeten och den överväldigande känslan samt min ålder bidrar till min trötthet... jag är nyss fyllda 49 :). Åldern är inte bara en siffra, det ska gudarna veta.. men glädjen, förväntan, lyckan och kärleken jag redan känner är nog precis lika stor som om jag vore 25. Jag har inga barn sedan tidigare och jag träffade min man sent i livet. Är lyckligt lottad över att han ville gå in i detta trots att han har tre barn sedan tidigare <3 Jag hoppas innerligt att det lilla pyret väljer att stanna kvar hos mig. Det har varit en lång och känslomässig process. Om det inte går vägen känns det oerhört svårt att ladda om och börja på nytt.. Jag ville bara dela med mig av vår situation mitt upp i tråden. Hälsningar från en väldigt glad men lite orolig numera gravid 49-åring .


    Åh grattis till ett plus! Det kommer säkert att gå bra för dig ska du se.

    Jag börjar mina förberedelser om ca 2 veckor och sen får vi se. Jag har ju 11 st frysta blastocyster i Riga jag. Första ggn gravid, men mf i v. 7 el 8. Sen naturligt gravid *vips* oj då! Så nu när han är tillräckligt stor, så blir det att fara iväg och försöka igen.

    Tar du någon kortison? Jag är så förvirrad över hur jag ska få ihop detta med mediciner för att få ett eventuellt plus att stanna kvar i magen. Jag är helt "flat" känns som att, ja ha! det kommer sluta samma som sist ändå!

    Önskar jag kunde få upp lite förhoppning och kämparglädje, men nope! Inget ännu! Kanske kommer när jac väl sätter igång.

    Åter igen! Grattis till plus och STOOOORT Lycka till nu! Kram
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019