Inlägg från: Anonym ((Sammahär)) |Visa alla inlägg
  • Anonym ((Sammahär))

    Min svärmor lägger sig i för mycket om bebisen

    Min svärmor är exakt likadan, vill inte acceptera att hon inte är mamman och ville till och med ha bebisen sovandes hos sig när hon var under 4 månader!

    Det har varit oändligt mycket bråk med denna kvinna gällande barnet och min man likt din har aldrig klippt navelsträngen. Försökte flera gånger prata med henne om det men slutade alltid med att hon blev arg för att jag inte bara lät henne göra vad hon ville.

    Till slut ( efter 1,5 år ) blev jag riktigt arg och sa ifrån att om hon vill umgås med mig och sitt barnbarn så måste hon kunna respektera mig som förälder och sin roll som farmor. Och att hon har haft sina barn som små så låt mig ha mina!

    Hon är fortfarande jobbig på alla sätt och vis men nu håller jag ingenting inne utan jag säger ifrån direkt och skarpt. Och skiter ärligt talat blanka fan i om hon blir sur.

    Det är väl mitt bästa tips, skit i om hon blir sur. Du är mamma till ditt barn ingen annan och då har man rätten att sätta regler och gränser för sitt barn. Kan hon inte acceptera det ligger problemet hos henne och inte dig :)

Svar på tråden Min svärmor lägger sig i för mycket om bebisen