Inlägg från: Teresia0407 |Visa alla inlägg
  • Teresia0407
    Benderino skrev 2018-11-08 16:22:02 följande:

    Tack för svaren. Bärsele har vi, det är dock inget som dottern uppskattar alls, hon tycker det är obekvämt och jobbigt bara, kan ha att göra med att min fru testade med bärsele och dottern då inte kom åt brösten när hon satt i selen.

    Vad

    Vadå lägg ner tanken om inskolning? För mig är det inte alls oviktigt.

    Och vad är det du inte fattar? Försöker jag få henne att sova, blir hon ledsen, hur jag än gör. Försöker jag lägga henne i sängen, så blir hon ledsen, vad jag än gör, håller jag om henne försiktigt och myser eller gungar henne lite, försöker ge henne napp eller vad som helst så spelar det ingen roll, hon är ledsen vilket som. När hon blir ledsen så tar jag henne såklart, bär henne, försöker vyssja och mysa med henne i famnen för att lugna henne och få henne att sova, men det går inte, hon blir mer intresserad av annat. Ingenting funkar.

    Även när min fru försöker så är det lönlöst, hur hon än beter sig på alla dess möjliga vis så är hon absolut ledsen ända tills hon får tutten. Det är det vi behöver hjälp med, att få råd hur man ska göra för att få henne lugn och trygg nog att sova utan att hon får bröstet. Hon är inte hungrig eller törstig, hon vill ha tutten som en "napp" för att sova bara.

    Om du läser mitt första inlägg igen så ser du att det enda jag kan göra för att få henne att sova är att åka bil eller gå med vagnen. Det är det enda, vilket jag såklart får göra, hon kan inte skrika tills hon kräks, det blir bara värre av det


    Ett tips är att forsla ut henne från tutten, exempelvis lägg henne nära bröstet och låt henne snutta medan ni ger napp. Ett till tips är att ni sitter och ligger hud mot hud, det lugnar ner barnet och ger trygghet, då kan ni också ge napp. Ett tredje tips är att i två veckor, hur tufft det än är, skapa kvällsrutiner som är samma varje kväll. Där inkluderar ni hud mot hud. Kan ni börja med flaskmatning?

    När mina var små badade jag dom varje kväll, matade, sjöng och så somnade de. Men nu ska man ju inte bada bebisar varje dag.
Svar på tråden Vi behöver råd för att sluta med amning