Inlägg från: Blomma10 |Visa alla inlägg
  • Blomma10

    Kan mam amma trots Små bröstvårtor?

    Hej! Som rubriken lyder. Jag är gravid i v 9. Jag är så orolig att jag inte ska kunna amma mitt barn. Jag har opererade bröst, silikonbröst, bakom muskeln, så då kan man amma. Men min större rädsla är om min bröstvårta spelar roll? Den är liten och även min bröstgård är liten... känns jobbigt att tänka på de. Vill verkligen att amningen ska funka sen. Någon här som har liten bröstgård? Eller små bröstvårtor? Och lyckats amma? Växer bröstgården och bröstvårtorna längre in i graviditeten?

    Tacksam för all svar!!

  • Svar på tråden Kan mam amma trots Små bröstvårtor?
  • Blomma10
    Anonym (Hm) skrev 2018-11-09 10:36:54 följande:

    Jag har småa bröstvårtor och det gick hur bra som helst att amma direkt från start :) de tar ju inte enbart vårtan utan tar så stort tag de behöver, alltså tar de delar av bröstgården eller t.o.m. bröstet (utanför gården) om gården är "för liten" med också. Det där lät kanske lite knepigt, hehe.

    På youtube finns nog någon film där man ser hur barnet suger, kolla in där!


    Jag hat ju båda problemen. Liten gård och vårta.... va skönt att de gick bra för dig. Växte bröstgården och vårtan under graviditeten?
  • Blomma10
    Anonym (Samma sits) skrev 2018-11-13 20:13:40 följande:

    ag har också opererat brösten och hade små bröstvårtorna innan, men dem blev större under graviditeten och amningen funkar utan problem bebis är snart 4 månader. Det går säkert jättebra men OM du skulle ha problem med amningen sen, gå med i Facebook gruppen: amningshjälpen eller kontakta amningsmottagningen: amsak. Om du vill amma så ge inte upp om du stöter på problem utan ta hjälp direkt och börja inte med flaska för tidigt för då kommer inte din mjölkproduktion komma igång/bebis lär sig äta genom flaska och inte bröst = större problem med amning.

    Grattis till graviditeten!!


    Hej och tack för ditt lugnande besked!! Ja jag ska verkligen inte ge upp amningen om de går trögt.. vilket ja verkligen inte hoppas de gör!! Och tack för gratulationen! Kram <3
Svar på tråden Kan mam amma trots Små bröstvårtor?