• nypan78

    IVF vintern 2018/2019

    Får jag tipsa om IVF podden? Lyssnade på några avsnitt när jag satt på tåget upp till kliniken. Många olika avsnitt med intressanta tips, berättelser som stärker och värmer.
    Kram

  • nypan78

    Får jag tipsa om IVF podden? Lyssnade på några avsnitt när jag satt på tåget upp till kliniken. Många olika avsnitt med intressanta tips, berättelser som stärker och värmer.
    Kram

  • nypan78
    CrookedTail skrev 2019-01-14 20:25:08 följande:

    Hej hej, hoppar in här i tråden nu!

    Jag är inne på tredje dagen med Bemfola, på onsdag börjar jag med Fyremadel. Trots att vi under utredningen bedömdes som ?oförklarligt barnlösa?, så berättade de vid första besöket att de misstänkte att jag hade låg äggreserv. När de började prata om äggdonation blev jag jätteledsen. Läkaren tyckte ändå att vi skulle göra ett försök med egna ägg först. På fredag ska jag på första UL för att se om det kan bli några ägg.

    Vi har försökt i tre år och har ett MA bakom oss sedan tidigare.


    Tråkigt att höra. Är 40 år själv och chanserna är.väl sådär. Amh 0.8 så gränsfall. Hur är det hos dig?
  • nypan78
    Hedblomster skrev 2019-01-15 10:10:04 följande:
    Nytt ultraljud imorgon, har en arbetsintervju innan så hela dagen är bara nervös! Har ju höjt dosen också men tror nog inte äggplock blir denna vecka.

    Det har aldrig varit tal om något blodprov för mig hoppas det inte är något som glömts bort...

    Håller tummarna för dig på fredag! Hoppas det går bra.
    Blodprov gjordes alltid samma das som ett komplement till UL under stimuleringen...märkligt. Men du kanske har bra värden och låg risk för överstimulering?!
  • nypan78
    H@llon skrev 2019-01-17 10:42:52 följande:

    Jag går på Carl von Linne i Uppsala. Vart går du?

    Angående äggplock så hade jag sjukt ont i magen i 3 dagar efteråt. Var jag helt stilla var det lugnt men minsta vibration i magen var en riktig plåga + att jag såg ut att va i femte månaden. Hoppas på lindrigare denna gång då jag ska jobba tisdag och onsdag. Själva äggplocket gjorde inte ont dock, då är man så nerknarkad. =P


    Hej
    jag går också på Carl von Linne, gjorde ett försök i november/december som resulterade i fina blastos men tyvärr inget plus. Nytt försök påbörjas snart och vi har bestämt oss för 3 pack. Jag är precis 40 år så det kan ju ta lite tid...men innerst inne hoppas man ju på att det ska gå innan man utnyttjat alla försök.

    Plocket gick superbra sist men man var rätt slut efteråt direkt...jobba som vanligt dagen efter, absolut. Eller vänta, då var det helg  

    Hur länge har ni försökt? Mediciner?
    Jag ska prova en ny blandning nästa gång, menopur och gonal-f i kombination. Spännande...
  • nypan78
    carola18 skrev 2019-01-18 16:54:27 följande:

    Dom som är med blir uppdelade i 2 ggr...Detta sker via lottning. Halva gruppen får ägget återfört som kameran/ datan väljer ut och andra halvan får sina ägg insatta som tidigare...Men alla i testet får äggen i kamera.....återföring ons


    Spännande, är det time lapse som testas?
  • nypan78
    Mect skrev 2019-01-22 19:56:52 följande:

    Hej!

    Jag vänder mig till er som har genomgått FET. Jag testade imorse positivt på ägglossningsstickor och när jag ringde sa att jag ska dit för återföring på måndag... Jag tycker att det känns sent. När hade ni återföring när ni gjorde FET?


    Får du tillbaka en bastocyst låter det rimligt väl!?
  • nypan78
    Hedblomster skrev 2019-01-22 11:44:11 följande:

    Tack alla för era hejarop! Kliniken ringde nyss och berättade att 10 ägg är befruktade!!! Såååå glad! Insättning på lördag!


    Fantastiskt! Många till frysen också borde det bli!!?
  • nypan78
    CrookedTail skrev 2019-01-27 06:10:57 följande:
    Vi fick frågan precis innan ägguttaget och den läkaren tyckte det var konstigt att vi inte fått frågan tidigare. Om man är lite äldre (jag är snart 38) så är risken för flerbördsgraviditet så låg att de ofta sätter in två ägg (iaf på Sahlgrenska).Det var mitt första ägguttag.
    Jag fick 2 tillbaka i december, är 40 år. Vi efterfrågade det också specifikt...och som du säger, sannolikheten är så liten ändå. Tyvärr lyckades vi inte med försöket trots att vi fick 2. Hoppas på nytt färskförsök nu i feb/mars. Seg väntan...
  • nypan78
    carola18 skrev 2019-01-30 08:04:20 följande:

    Tjuvstartade imorse och tog negativt...Vet att det kan bero på att det är för tidigt men känns kört...tänk om denna skit och 52 000 kr vart helt i onödan


    52000 kr för ett försök?? Vanligt ivf?
Svar på tråden IVF vintern 2018/2019