Inlägg från: Anonym (Nej till kk) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nej till kk)

    Pryda tjejers sett att se på sex!?

    Att ha en kk -dvs ha regelbundet sex med någon man inte älskar eller ens är kär i, ger mig ingenting alls! Samma sak med ONS. Helt meningslöst. Har testat när jag var yngre.

    Jag är inte pryd alls. Jag bara är sånhär, blir kåt på mannen jag älskar enbart.

  • Anonym (Nej till kk)
    Anonym (Tänk) skrev 2018-11-19 22:39:03 följande:

    Nu verkar du ha en man i ditt liv men som singel kan man bli tokig om ingen man smeker en el har sex.


    Nej jag har varit singel också... Alltså män som jag inte har känslor för äcklar mig bara. Jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan vilja vara intim med vem-som-helst. Sex för mig handlar mycket om ett andligt möte...att bli ett med varandra. Det är otroligt utlämnande! Jag vill helst ha sex varje dag med min man. Men när jag varit singel funkar det att onanera nångång då och då.
  • Anonym (Nej till kk)
    Anonym (haha) skrev 2018-11-19 22:42:51 följande:

    En vanlig lögn hos tjejer. Och jo, det är det. NI kan ha sex med en gubbe om han är gullig mot er. Ni blir ofta kära i killens bästa vem eller bror eller kusin. Ni kan inte hålla benen ihop för evigt för en enda utan ni bara måste få känna någon annans stake en dag. Och ni vänder det gärna till att vara killens fel att ni var otrogna. Att ni har längtat och trånat efter någon annan en längre tid i hemlighet är inget ni erkänner. Jag vet.. för jag brukade vara den andra killen..och råkat vara "pojkvännen" nån gång med. ^^

    Man blir ju så trött på era lögner. Fast ibland vet ni antagligen inte ens om det själva att det är en lögn försen det händer på riktigt och det då uppenbarar sig att det ni endast har fantiserat om faktiskt var möjligt, på bekostnad utav någon annan.  

    Så enkelt är det! 

    Va ärliga istället för att ljuga för andra enbart för att tysta era begär! 


    Synd för dig att du är så bitter. Jag har blivit bedragen flera gånger av mitt ex så jag vet hur fruktansvärt det är!!!
  • Anonym (Nej till kk)
    Anonym skrev 2018-11-20 02:18:28 följande:

    Du tycker således att 50% av planetens vuxna mänskliga befolkning äcklar dig?

    Jösses vad ditt vardagsliv måste vara knepigt. Stackars dig! Klarar du då av ett arbete på den ordinarie arbetsmarknaden, eller måste du ha ett s.k. skyddat arbete?

    Med de premisserna är det ett under att du kom i kontakt med din man.


    Det var lite otydligt och dumt skrivet av mig faktiskt, jag menade det inte så. Jag menar tanken på sex med någon som jag inte är kär i. Eftersom jag är hetero kan jag på samma sätt säga att 100% av kvinnorna ger mig samma känsla. Jag har inget problem att umgås med andra, oavsett kön, på ett mindre intimt sätt. Som tur är har jag en tillvaro där jag inte behöver ha sex med min omgivning om jag inte vill, arbete och fritid funkar finfint utan det.
Svar på tråden Pryda tjejers sett att se på sex!?