Inlägg från: fluffan84 |Visa alla inlägg
  • fluffan84

    Självkänsla

    Det låter jätte jobbigt för dig!
    När min dotter var liten och jag gick i en mammagrupp hittade jag bara en av tjejerna som jag klickade med. De andra fungerade jag inte alls ihop med. Dessutom är många människor lite konstiga och stela överlag här i Sverige. Så ge inte upp och fortsätt kämpa på, kanske någon i gruppen passar dig bättre, ibland får man gå utanför sin komfortzon för att lära känna folk. Jag vet själv hur jobbigt det är.

    Kram på dig!

  • fluffan84

    Sen så är det ju så att man inte passar ihop med alla människor heller tyvärr. Jag brukar känna ganska omgående om jag passar ihop med folk eller inte. Och man ska inte behöva överanstränga sig heller för att hitta vänskap med folk. Så om de fryser ut dig så är det ju deras problem och du kan ju alltid be om o få byta mammagrupp hos din BVC sköterska - för det lär finnas flera grupper. Slösa inte tid på energitjuvar tycker jag. 

  • fluffan84

    O appropå att du är nybliven mamma så är första året med ett barn totalt kaos! herregud vad jobbigt det var och jag trodde alltid jag var byggd för att vara mamma.
    Vi hade det också tufft jag och min man men kommunikation är det viktigaste. Man får kämpa på så gott man kan tillsammans :) 

Svar på tråden Självkänsla