• Pope Joan II

    Hans barn försöker grina sig till att få följa med på vår romantiska weekend.

    Jag tycker inte att det behövs några ytterligare argument än att inget av de andra två barnen heller ska med. Jag hade inte diskuterat saken vidare med vare sig ex eller dotter.

  • Pope Joan II
    Anonym (Dina) skrev 2018-11-29 11:42:33 följande:

    Nej men precis. Han skulle sagt nej och punkt slut men det gjorde inte karljäveln. Nog för att jag vet att han är mes och konflikträdd men det här är bara för mycket.

    Nu försöker han få mig att bli bitchen och förklara för hans dotter om varför hon inte får följa med.


    Så för honom är det inget problem om hon skulle följa med?

    I så fall skulle jag i din sits utan vidare ta det samtalet. Man blir inte en häxa av att förklara vad man behöver och begära det utrymmet. Jag skulle utan omsvep säga som det är:

    Pappa skulle tycka att det var okej att du följer med eftersom du blir ledsen av att inte få göra det. Jag tycker att det är okej att du är ledsen eftersom det kommer att gå över igen. Jag behöver den här resan och vill tillbringa tiden ensam med din pappa. När den dagen kommer att du vill vara ensam med din framtida partner kommer du att vara tacksam över att jag inte försöker tvinga mig med. Jag lovar att påminna dig om det här då.
  • Pope Joan II
    Anonym (Nina) skrev 2018-11-29 19:27:34 följande:

    Det här påminner mig lite om en annan tråd, "Mår så dåligt sen vårt gemensamma barn föddes" (www.familjeliv.se/forum/thread/78851275-mar-sa-daligt-sen-vart-gemensamma-barn-foddes). TS nu ex-sambo hade väldigt udda tonårsdöttrar (15 och 18 år). Tror att en av dem kom ut i bara underkläder under en middagsbjudning nån gång för att hon ville att pappan skulle smörja in henne med lotion. Kanske att du kan hitta några bra råd där, även om era situationer inte är fullt likadana?


    Jag håller med. Verkligen likt.
Svar på tråden Hans barn försöker grina sig till att få följa med på vår romantiska weekend.