Inlägg från: 2barnsmorsan |Visa alla inlägg
  • 2barnsmorsan

    Vad ser ung tjej i en 3-barnspappa?

    Oavsett vad folk ofta skriver här på fl så tror jag inte att utseende eller kropp är anledningen till varken varför folk skiljer sig eller varför folk blir kära. Det är mycket större än så.

    Jag tolkar det du skriver precis som citron tulo- att dina känslor gör honom var väldigt svala ända fram tills nu när du inte har honom kvar. Är du säker på att det är kärlek eller bara känslan att bli lämnad som spökar? Om jag var du skulle jag försöka reda ut vad jag kände och om jag landade i att jag ville försöka igen skulle jag nog säga det bara för att ha det sagt. Men vara beredd på att han kanske redan har gått vidare.

    10 års ålderskillnad är inte så stor skillnad tycker jag. Och när man är kär så spelar praktikaliteter mindre roll.

  • 2barnsmorsan

    Men svinigt dåligt att lämna när er bebis var 2 månader. Har man varit ihop i 10 år och har tre barn borde man kunna ge det ytterligare ett år kan jag tycka.

  • 2barnsmorsan
    Hondaj skrev 2018-12-11 22:14:01 följande:

    Till 2Barnsmorsan: Jag tror inte att det skulle ge någon effekt nu när han är nykär.

    Nej det är inte åldersskillnaden i sig jag funderar på. En 23 åring kan mycket väl bli kär i en 33 åring men jag undrar bara hur man som 23 årig tjej vill bli tillsammans med en kille som just fått sitt tredje barn och inte ens hunnit separera från mamman. Hon har ju själv inga barn och har nyss flyttat hemifrån. Hon brukade hälsa till mig (fast jag aldrig träffat henne) när jag var hemma under graviditeten och han var där med eller utan våra barn för att hälsa på sin kompis (hennes pappa). Så hon måste ju känt ett intresse redan när hon visste att jag väntade hans tredje barn. För att sen bli kär när jag just fått barnet och sedan inleda ett förhållande när vår dotter var bara några veckor. För mig låter det konstigt. Inte åldersskillnaden i sig...Jag har själv varit tillsammans med en kille som var 8 år äldre än mig och en kille som var 6 år yngre. Men ingen hade barn eller tjej när vi blev kära. Än mindre en nyfödd eller en väntande.


    Nej, det kanske inte skulle he effekt. Jag skulle nog ändå känna att det var skönt att ha sagt det. Frågan är ju om du verkligen vill vara med honom när han lämnat dig i ett sånt kritiskt läge. Samtidigtsom jag helt klart kan fatta att man vill ge pappan till sina barn en chans om det finns en chans.

    Utifrån tjejens perspektiv kan jag förstå att man kan bli intresserad av en äldre kille och pappans kompis också. Lite gränslöst, men sånt som man kan vilja testa som ung, spännande? Man är ju inte så jävla smart när man är 23, hon förstår nog inte vidden av att ha tre barn, ha ett spädbarn, eller kan sätta sig in i din situation. När jag var i den åldern tyckte jag bara barn var gulliga, jag hade inget begrepp om vad det innebär i verkligheten. Sen är det ju inte hennes barn att ta hänsyn till, hon behöver ju inte vara 100% säker på att han är mannen i hennes liv.

    Hade en kille med ett nyfött spädbarn raggat på mig idag hade jag dömt ut honom som ett riktigt ärkesvin direkt. Jag tror de flesta som har egna barn skulle göra det. Men när jag var 20-23 så gjorde jag lite konstiga val av män, tillfälligt naturligtvis...

    Han, din exman, har ju däremot betett sig helt sjukt. Ragga på sin kompis dotter?!?!? Medans hans fru är gravid? Inleda ett förhållande med kompisens dotter när du är nyförlöst? Alltså konstigt att inte hans kompis också reagerar?!? Inte en lämplig pojkvän till sin dotter direkt.
  • 2barnsmorsan
    Hondaj skrev 2018-12-11 22:03:01 följande:

    Till 2Barnsmorsan: Ja det var precis det jag bad om. Att vi skulle vänta tills hon blev 1 år iallafall. Jag har ju inte ens hunnit återhämta mig efter graviditeten och ammar fortfarande så jag kan ju inte riktigt vara den där pigga och glada tjejen hela tiden som han kanske blev kär i. Visst kanske mina känslor spelar mig ett spratt för att jag blivit lämnad. Men jag tänker att om han inte vore kär i någon annan så kunde jag iallafall tala om hur jag känner och vi kunde träffats å sett om det fanns något kvar.


    Ja det hade ju varit mer rimligt utifrån er situation. Väldigt impulsivt att bara dra. Män ska vara förbannat tacksamma över vad kvinnor får utsätta sina kroppen för med graviditet och amning. De borde ägna hela första året till att passa upp på kvinnan, så att man hinner återhämta sig. Även om känslorna svalnat borde han ha stannat och hjälpt till med bebisen, det är man faktiskt skyldig till om man satt ett barn till världen.

    Jag hade varit fly förbannad om jag var du.
Svar på tråden Vad ser ung tjej i en 3-barnspappa?