Inlägg från: Mamaamu |Visa alla inlägg
  • Mamaamu

    Bf September 2019

    Åh grattis :)


    Anonym (chockad!) skrev 2019-01-09 08:45:48 följande:

    Jag och min man har försökt få barn i 2 år. Varit allt från lite potensproblem, till utredning på fertilitetsenheten som visade "få och slöa spermier".

    Vi påbörjade IVF i nov men tyvärr blev det inget. Vi hade inga stora förhoppningar om att klara det på egen väg och inte speciellt mkt med hjälp av IVF heller. Speciellt eftersom jag närmar mig 40 med stormsteg! 

    Vi bestämde oss för att försöka med de IVF försök vi får och sedan köpa äl test för att kunna passa in naturligt också så gott det går.

    Jag har barn sedan tidigare och har alltid haft lätt att bli gravid, men inte nu då... min man har dock inget barn sedan tidigare!

    Har ni inväntat mensen för att som sagt påbörja försök nr 2... men den kommer aldrig. Har oregelbunden mens så lite svårt att veta när jag ska ha, men idag när det är dag 30 och min genomsnittliga cykel är 27 dagar, testade jag... hade INGA förhoppningar alls men ett STARKT sträck!! Nästan lika starkt som teststräcket!!! :) 

    Är i total chock och jag vet inte om jag vågar tro på det!!! DIrekt börjar man naturligtvis att oroa sig för MF då jag haft det 2 ggr tidigare men inte med min nuvarande man! :o 

    Så om detta stämmer så har jag BF den 14 september!!!!!


  • Mamaamu

    Någon som har riktig ordentlig mens/mollvärk?

    Nu när jag kom till jobbet så fick jag riktigt riktigt ont , som mens/mollvärk men bara i västra sida nertill av magen.

    Så ont så att jag behövde stanna upp. Kunde inte gå. Hade inte ens så ont när jag fick missfall sist. Nu gör det inte så ont utan mollnar som vanligt. Fast bara på den sidan fortfarande .

    Någon mer ?

  • Mamaamu

    Phu nu känner jag mig lugnare. Att det inte bara är jag. Det gjorde så ont. Men någonstans känner jag att så länge man inte blöder behöver man inte vara orolig? Då behöver man inte kolla upp det? Vissa dagar kan det mollna till och från hela dagen. Fast så man står ut med det. Men att det bara är i vänstra sida och inget alls i högra?

    Om man inte blöder borde det vara lugnt?

    Mitt illamående har inte dykt upp än. V 5+9 här.

    Om jag haft för många timmar mellan måltiderna då kan jag känns av eller lite på kvällen.


    Karma91 skrev 2019-01-11 08:12:08 följande:

    Fick en sådan attack igår när jag skulle lägga mig! Gick över ganska snabbt, tror det kan bli så från och till utan att det är någon fara :)

    Här kom första kräken nu på morgonen efter veckor av illamående, fördelen var ändå att det lättade efteråt!


  • Mamaamu

    Ja det menade jag :)

    Problemet är löst. Jag var förstoppad haha .


    Karma91 skrev 2019-01-11 11:07:46 följande:

    Antar att du menar 5+6, då är vi precis samma! Ja jag tror det är normalt så länge du inte blöder, och även om du blöder lite kan de vara normalt. Idag har varit en skit dag för mig, så mycket illamående och växtvärk till och från som skapar obehag i hela kroppen. Det gör inte så fruktansvärt ont men det känns typ som när man är magsjuk och har ont i tarmarna, ligger där och stör hela tiden!

    Hoppas på en lugnare helg!


  • Mamaamu

    Jag oroar mig att jag inte alls mår illa. Kommer inte ihåg om det kom senare för mig i mina tidigare graviditeter. För jag minns att jag mådde illa och väldigt mycket. Det kanske drar igång nästa vecka. Komiskt att man vill må illa . Haha

  • Mamaamu

    Är jag den enda som inte mår illa?

    Börjar bli orolig . Hör att alla mår illa och till och med kräks. Igår och idag har jag inga symtom alls . Magen har till och med svullnat ner . Ska jag bli orolig?

  • Mamaamu

    Samma här. Kaffe smakar lika bra.

    Är dock trött och jätte annfåd. Humöret får upp och ned och jag är lätt irriterad. Äter som en gris ;)


    Lita89 skrev 2019-01-12 10:47:42 följande:

    Jag mår inte heller illa. Har hört om alla som inte kan dricka kaffe pga mår illa av det och blir fundersam, är lika kaffesugen som vanligt... önskar att man bara kunde veta att allt står rätt till där inne!


  • Mamaamu

    Fryser här med. Även på natten. Galet:)


    Anonym (chockad!) skrev 2019-01-12 12:29:04 följande:

    Glömde, jag FRYSER som sjutton!! Är alltid frusen men nu är det värre än värst! Kan knappt sova pga att jag fryser trots full mundering när jag ska sova!! Någon som känner igen detta som ett symtom?


  • Mamaamu

    Någon som tror på att man mår olika med olika kön även tidigt i graviditen?

    Jag mådde jätte illa med flickorna men inte så värst med pojkarna. Spännande

  • Mamaamu

    Vad kul med en till som har 4 barn :)

    Har barn i åldrar 6-13 så min yngsta är 6 år så för mig blir det lite att börja om. Det blir en sladdis med min nya som inte har barn sen innan. Detta kommer bli ett spännande år.


    mammsenS skrev 2019-01-13 07:21:04 följande:

    Hoppar in här jag oxå :)

    Är 29 år och lever tillsammans med min man och våra 4 barn ( 11,7,4 och 2 år)

    Fick ett MA i september som sluta med massa komplikationer och skrapning i oktober.

    Men hoppas nu detta ska gå bra :)

    Bf 19 september enligt senaste mens.

    Kul att följas åt :D


Svar på tråden Bf September 2019