• Lbem

    Bf September 2019

    En fundering.

    När jag var på vul sa dom att jag var i v 4 max. Jag tog ett digitalt samma dag som visade 3+. Jag har en exakt menscykel och vet nästan vilken dag jag hade ägglossning. Enligt min beräkning är jag idag inne i v7. På vul syntes en hinnsäck men inte mkt mer än så.. nojar lite pga ett tidigare MA. Stilla mina tankar..

  • Lbem

    Lite mystiskt detdär med beräkningar. Jag vet när jag blev gravid och är nu i v 7. Ska på vul igen på måndag och längtar såå. Min första milstolpe är 8+6 då jag fick missfall sist..


    Mamaamu skrev 2019-01-25 10:14:30 följande:

    Var på vul igår . 7+5 enligt min mens . När hon mätte flytta hon tillbaka mig till 7+0 .

    Kanske var det svårt att mäta så tidigt för jag kan omöjligt blivit gravid senare. Då min mens cykel är regelbunden. Om jag är i 7+0 nu då skulle jag ha blivit gravid 22 dagar efter mens.

    Fick dock ett missfall i början av november så kanske kom äl senare ändå? Hmm.

    Spännade att se på kub sen. :)

    Hur som helst så såg allt bra ut och vi fick se ett tickande hjärta. Är inte helt utan oro för missfall än då jag fick missfall dagen efter ett pickade hjärta sist.

    Längtar så till v 12.


  • Lbem

    Jag har inte druckit alkohol på väldigt länge, men plötsligt minns jag hur en riktig bakfylla känns. Mått såhär i en vecka nu. Är i v7. Säg att jag inte är ensam?

  • Lbem

    Glömde... tar en postafen om dagen men den håller bara i ca 3-4h sen är illamåendet tillbaka.

  • Lbem
    Hallonen80 skrev 2019-01-28 16:07:40 följande:

    Jag väntar också mitt tredje, är 39 år och bor i Skåne :)


    Vad roligt! :) Jag är 30, detta blev en ?hoppsan? men lika glada är vi nu för det haha. Ska på vul igen på torsdag och hoppas på att få se någon där inne då :) Hur känner du dig? När jag väntade första kände jag typ.. ingenting. Nu känner jag mig väldigt svullen redan och går in i v 8 på onsdag.
  • Lbem
    Mamaamu skrev 2019-01-28 16:18:32 följande:

    Mitt 5e. En liten sladdis så nej ingen förstföderska här :)


    Ja men jag menade liksom inte första eller andra iallafall :D vad kul att vi är flera! Hur gammal är du och vart bor du? :)
  • Lbem
    Mamaamu skrev 2019-01-28 16:18:32 följande:

    Mitt 5e. En liten sladdis så nej ingen förstföderska här :)


    Jag har hängt här emellanåt i ett par år och kan tycka mig känna igen ditt namn här. När är dina barn födda? :)
  • Lbem
    Nakrjo skrev 2019-01-28 16:38:31 följande:

    I v6 (5+5) med första barnet och nojjar som fan över att jag har fått lite bruna flytningar. Fick det i fredags första gången & nu idag, måndag, igen. Knappt märkbart men man blir ju livrädd...

    Har kvar mina symptom och har blivit helt utmattad & vill bara sova & äta. Ni som varit med förr och har mer erfarenhet, borde jag oroa mig?


    Man kan få som mensliknande blödning när man egentligen skulle haft mens.. när jag väntade min första fick jag en stor blödning i v 17, idag är hon 10 år :)

    Det behöver inte alltid gå illa.. Jag fick ma förra året i v 8+6. Var på ul i v12 men fostrets hjärta hade slutat slå 3v tidigare. När jag tänker efter avtog symptomen bara strax efter men kroppen skötte det inte själv så tror jag lurade mig själv..
  • Lbem
    Mamaamu skrev 2019-01-28 17:53:53 följande:

    Aha :) Har också hängt här till och från i år :)

    Mina är mellan 4-13 år. Och vi bor i Stockholm. När är dina födda?


    Födda 09 och 17
Svar på tråden Bf September 2019