Inlägg från: FruW85 |Visa alla inlägg
  • FruW85

    Bf September 2019

    September89 skrev 2019-01-31 13:50:38 följande:

    Någon mer vars mage beter sig konstigt? Min har ballat ur totalt känns det som. Varje gång jag äter något blir den alldeles svullen och bullrar och har sig. Har SÅ ont i magen hela tiden just nu! Är i vecka 10 nu så det är ju ett tag kvar tills bebismagen syns men ser jättegravid ut på kvällarna när jag ätit middag pga så uppsvälld!


    Min mage är också knäpp! :O Den är också väldigt svullen. Det syns redan på morgonen och äter jag något så blir den enorm... Jag har dock inte ont, den är inte bullrig och jag har inga andra problem.. är inte hård i magen eller så heller =S Jag har bara gått ca 6v så det är ju tyvärr länge kvar till en riktig mage.. Men så här svullen var jag verkligen inte sist .. 
  • FruW85
    September89 skrev 2019-01-31 14:56:38 följande:
    Jag får ont så fort jag äter och svullnar upp. Minns inte heller att det var såhär i mina tidigare graviditeter men det är länge sedan jag var gravid sist så jag kan ha förträngt det haha. Är nästan orolig att folk ska börja misstänka något pga magen som blivit större, vore ju inte så kul när det inte ens är bebisen som fyller ut magen haha.
    Fy vad jobbigt att behöva ha ont =/ Jag hade verkligen inte kunnat dölja det nu så jag är glad över att vi inte hållit det hemligt den här gången =/ Men det känns ju väldigt knäppt att vara såhär "stor" när det inte är den riktiga magen... Det känns som om jag fuskar haha.. (Den som är tagen ovanfrån är efter jag ätit, den från sidan är på morgonen ) Känns extra jobbigt att se så gravid ut när jag inte ens vet om det är något levande där inne=S
  • FruW85
    Tösen01 skrev 2019-01-31 16:53:51 följande:
    Jag kan förstå att det kan kännas jobbigt att magen redan växt, men den är fin. Du har en gravidmage, om än tidigt. Jag ser bara lönnfet ut. Haha <3
    Haha tack, men tycker inte jag borde se ut så här i v6. Man får ju hoppas på att svullnaden håller sig konstant fram till den riktiga magen, så jag inte blir ännu större haha. 
    September89 skrev 2019-01-31 17:41:35 följande:
    Haha förstår att det känns knäppt, känner likadant! Jag klämde in magen i mina vanliga jeans första veckorna men sedan fick jag nog och åkte och köpte byxor i två storlekar större. Inbillar mig att jag döljer magen lite i dem men ser ju ändå att jag är större än vanligt haha.

    Haha, jag förstår precis. Tur det finns stora tröjor om man verkligen behöver dölja det :) Men ja..just nu vågar jag inte hoppas på att det ska gå bra, så jag känner mig mest som en stor bluff haha. Som när jag gick på ett prova på-pass med gravidyoga sist jag var gravid, innan min mage började synas haha..
  • FruW85

    Jag tog ett nytt test i morse och förväntade mig ett väldigt starkt streck nu, men det var frågan om om det inte t.o.m var lite svagare än sist. Vid det här laget borde väl teststrecket vara så starkt som det går? Om inte annat borde det väl vara en markant skillnad mot för tre dagar sedan? =/ Känns inte helt lovande..men tempen är iaf fortfarande hög..


  • FruW85
    Jojjans skrev 2019-02-01 06:39:48 följande:
    Jag har ju tagit test var tredje dag sen plus typ, och sen typ äl+21 har det inte blivit starkare (är på äl+30 idag typ). Men mina symptom ökar ändå så jag tror bara att min urin inte blir mer koncentrerade än så, eller attjust rfsu testen jag använder bara inte blir starkare eller så är det nåt annat. Men nu har det varit så i 1,5 vecka och mina symptom fortsätter att öka så jag lägger inte så stor vikt vid det.
    Jo fast dina test är ändå starka =/
    Så här ser mina ut, den bilden med två st är från idag, det var ett hack i det första så visste inte om det var något fel på det.. Av någon anledning ser dom väldigt orangea ut på bild också..
  • FruW85
    Tigerkvinna skrev 2019-02-01 06:43:38 följande:
    Hur långt gången är du? Jag är på v.5(4+2) BIM +4 och då jag är testgalning har jag testat varje dag. Såhär ser min stegring ut sen BIM.  Där det nedersta är dagens.
    Jag tror jag hade äl den 7e, men tempen kan kanske ha visat fel så det är senare? Hade ett MA i dec så vet inte hur påverkad min kropp är av det..
  • FruW85
    Jojjans skrev 2019-02-01 06:44:04 följande:
    Och glömde nämna att min temp också fortsatt ligger på runt 36,8. Min coverline är på 36,35, så lååångt över (brukar vara runt 36,6-36,7 efter äl) så det är ytterligare ett gott tecken.

    Och tempen är väl hög av progesteron, och det är hcg som säger åt guldkrogen att fortsätta producera progesteron.

    Jag försöker bara bestämma mig för att det faktiskt är så att allt pekar på att det är bra, tills motsatsen bevisas. Jag är väldigt tacksam att jag kommer få ett vul om 2 veckor, men tills dess ska jag försöka komma ihår att allt faktiskt KAN gå bra :)
    Ja, att tempen är hög känns ju bra, men det känns verkligen som att något är fel här :(
  • FruW85
    Jojjans skrev 2019-02-01 06:45:40 följande:
    Ja dina ser ganska svaga ut, men det är ju också ett annat märke. Testa med clear blue digitalt imorgon bitti, det är det enda testet som mäter mängt hcg, och inte bara att det finns hcg. Vilken vecka är du i nu?
    Borde vara i v 6 =/
  • FruW85
    Tigerkvinna skrev 2019-02-01 06:51:39 följande:

    Då håller jag med Jojjans att dom ser rätt svaga ut. Ser ut som mina dagen efter BIM ungefär. Men sen testar vi ju med olika märken jag kör RFSU som Jojjans. Så vet inte hur mycket det gör och om man verkligen kan jämföra testen. Vad säger din förpackning vad är gränsen för ditt test? Om det är högre typ 50 eller 75 så kan ju det vara en förklarning till svagare band. För RFSU ligger på 25. 


    Men gör ett cb digitalt där får man ju veckoindikator så ser du om det stegrat.


    Det är 25 även på de här. Använde RFSU sist och det tog även då ett tag innan det faktiskt visade starkt på mig, men till slut så var ju ändå strecket lika starkt som kontrollstrecket..
    Fick dom här hemskickade i brevlådan när det var minusgrader och det står att dom inte ska förvaras under +4 så vet inte om det kan påverka? Men mest sannolikt känns det ju att det helt enkelt inte har ökat som det ska..hittills så har det ju dock ökat så har inte tänkt så mkt på att dom varit svaga innan =/
Svar på tråden Bf September 2019