Inlägg från: Anonym (benzo) |Visa alla inlägg
  • Anonym (benzo)

    Icke beroendeframkallande ångestdämpande, finns det?

    Jag tycker inte du ska vara rädd för benzo. Det är överlägset det effektivaste mot ångest. Visst, beroendeframkallande, men om du inte har en beroendeproblematik sedan tidigare så tycker jag att du ska ge det en chans. Läkarna är ibland lite väl rädda för dessa läkemedel, men en psykiatriker, som kan saken bättre, brukar skriva ut en liten dos om det verkar hjälpa.

    Dels så är det viktigt att kroppen får vara ångestfri mellan varven. Och det är även enklare att komma till bukt med vad som orsakar ångesten när man får vara ångestfri en tid. Det blir liksom lättare att tänka. Man är ofta också mera mottaglig för terapi om man år medicinera bort ångesten.
    Jag hade en hård depression i din ålder. Jag hade inte överlevt utan benzo då ångesten var så enormt hård och väldigt fysiologisk. Jag medicinerades med många mediciner, men det som blev min räddning var cipramil (fungerar bra mot både depression och ångest), och benzo tills läget var kontrollerat. Jag åt benzo i 1, 5 år, alla dagar. Var inga problem att sluta när jag väl mådde bättre. Har sedan inte rört benzo på 20 år.
    Men benzo fick mig att kunna leva, alla dagar. Sedan när man hittade rätt medicin, och den hade hunnit få full verkan, då trappades benzon ut.

    Så var inte rädd för benzo. En period i livet när man mår dåligt är inte farligt. Du kan ju be att å testa cipramil,det är många med ångest som fått hjälp av den medicinen. Och sedan benzo medan du sätter in den, och gå tillbaka till terapin. Du har mer nytta av terapin när du får vara ångestfri.

    Jag har även jobbat inom psykiatrin, och den här kombinationen av medicin är en bra kombination. Och jag lovar dig, det kommer bli bättre. Jag blev 100% frisk, och har aldrig insjuknat sedan dess, och jag var mycket sjuk.

Svar på tråden Icke beroendeframkallande ångestdämpande, finns det?