Inlägg från: Anonym (Ts) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ts)

    Jag dricker 7 öl om dagen

    Hur ska jag sluta? Druckit för 1000 kr i veckan men vet ibte hur jag ska sluta..

  • Svar på tråden Jag dricker 7 öl om dagen
  • Anonym (Ts)
    Långbenopluto skrev 2019-01-01 18:23:54 följande:

    Sök behandling, har du en arbetsgivare ska dom bekosta detta. Har du inte jobb kan du ringa soc.


    Blir man inte av med barnen då? Jag har inget jobb
  • Anonym (Ts)
    Anonym (Tomten på loftet) skrev 2019-01-01 20:53:25 följande:

    Ta en vecka då du bara dricker alkoholfria öl/2,8:or bara för att se om du fixar det. Se det som en utmaning och tänk att du får återgå till ditt vanliga öldrickande veckan därpå. Den veckan gör du samma sak igen. Och så vidare.

    Det fungerade för en gammal bekant till mig. Kan vara värt ett försök för dig också.

    Lycka till.


    Tack! Ska försöka! Se nyår som en nystart.
  • Anonym (Ts)
    Anonym (Varning) skrev 2019-01-01 21:20:19 följande:

    Tänk dig för var du söker hjälp, många har anmälningsplikt. Och jag lovar, du vill inte få soc på halsen.


    Ha du förslag? Vil inte dricka såhär.. alltid efter barnen lagt sig men nu har jag hållit på i ett år och pengarna rinner iväg
  • Anonym (Ts)
    Anonym (Det finns en lösning!) skrev 2019-01-01 22:44:09 följande:

    Kära vän!

    Det finns en lösning! Gå in på www.aa.se och skriv in din ort. Vi nyktra alkoholister som själva varit i din situation och gjort resan till att idag leva nyktra enkelt hjälper dig! Bryt loss från ensamheten med burkarna och kom in i värmen och gemenskapen så får du det jag har idag. Ta dig till ett möte så berättar vi (de som du träffar där) lösningen! På hemsidan hittar du alla möten i din stad. Om du har svårt att ta dig till möte för det kan kännas oerhört jobbigt att ta det första steget att våga, så skicka i alla fall ett mail efter hjälp via hemsidan. Så gjorde jag i december förra året då jag var helt desperat och idag har jag varit nykter ett år helt utan återfall! Jag kan säga att det enda som på riktigt hjälper är AA. Följ den enkla vägen, gör som programmet föreslår och livet blir enkelt att leva nykter. Så är det för mig i a f. Gläder mig att du önskar att sluta dricka, det är den önskan som är allt som behövs för att gå med i AA. Mötena är gratis.


    Har gått på möten och varit på behandlingshem. Inte så enkelt. Jag gillar min öl men inser att jag kan förlora hem om kag fortsätter.. ska absolut kolla in hemsida . Tack!
  • Anonym (Ts)

    Tack alla! Ska absolut kontakta aa igen. Denna gång är jag så villig och utan tvång! Ska bli fri skiten som hållit mig så länge!! Tack igen!

Svar på tråden Jag dricker 7 öl om dagen