Inlägg från: Deceree1 |Visa alla inlägg
  • Deceree1

    Farmen 2019

    Det är svårt för oss tv-tittare att av göra vad dom får föra o inte göra..

    Får dom spela fult.? Njae, de är ju ett spel.. hur långt får man gå föra skydda sig själv för att komma vidare? Var går gränsen? Både Emelie o Tebbe ett skulle hugga varann i ryggen om de va tvungna.

    Om man hugger nån i ryggen eller går bakom ryggen o ljuger.. om man gör det för spelet o för att komma vidare, är det okamratligt eller bara en väg för att komma närmare målet? Vad är tillåtet o vad är inte? Det är ett spel men gränsen för vad man får göra skiftar tydligen.

    Det är inte lätt för oss att veta hur dom får göra.

    En sak är iaf säker.. dom är inte där för att skaffa kompisar, det är ett spel o somliga går över lik för att komma vidare. Tillåtet? Det vet bara tv 4.

    De va bara några reflektioner från mig. För visst undrar man ibland

  • Deceree1
    Johannus skrev 2019-03-06 14:07:07 följande:

    Ja det är ett spel, men att kasta ut deltagare efter grova fel skiljer sig på Farmen vem deltagaren är och det borde alla som tittat sett.

    Maria sätter en höna på trappen till storbonden då kommer Paulo och kastar ut henne framför tittarna.

    Rocco som både hotat och antastat deltagare får snällt säga själv till det andra deltagarna att han väljer lämna av egna skäl.

    Nu Diana som har blivit mobbad och baktalad av Tobbe1 och Emelie plus att dem tagit hjälp av andra deltagare för att rota i Dianas privata saker och helt klart blir Diana arg ja då kommer Paulo igen framför tv tittarna och gör som han tror sitt jobb och tar ut Diana.

    Varför behandlas inte Maria och Diana likadant som tv4 behandlat Rocco??????????


    Jaa, de kan man verkligen undra. Nu har jag fått igång internet så nu kollar jag på gårdagens
  • Deceree1
    flygrl skrev 2019-03-06 19:07:13 följande:

    Dom körde i gång Farmen Norge igår, finns på TV4 Play.

    E det fler som ska titta? Ska vi starta en separat tråd för det?


    Jajustde:))

    De hade jag glömt. Jag ska börja kolla nu med en gång. Det kanske är lika bra att ha en egen tråd om det.

    Styr du upp det lr?
  • Deceree1

    Diana sa själv att maten va kvar sen hon varit i kämpestuga o hon hade ju snålat så de va sånt som hade blivit kvar. Jag tror på henne. Det kändes äkta de hon sa. De va inte konstigt att hon reagerade som hon gjorde, de hade jag me gjort. Inte skrikit just dom orden kanske...

  • Deceree1
    Grodis15 skrev 2019-03-08 06:51:05 följande:

    Tala för dig själv om vad tittarna vill se. Det är massor av människor som vill se farmen för vad det är, en tävling som går ut på att vinna.

    Sen helt ärligt fattar jag inte vad ni anser är mobbning. Jag har inte sett någon mobbning på farmen. Mobbning för mig är något helt annat för mig, en person som blir helt utfryst, trakasserad, fysiskt eller psykiskt misshandlad. Har inte sett något sv detta på farmen utom möjligtvis att det var på god väg att bli mobbning mot Mahsa.


    Som Dee blev förra året. Det va flera så mobbade henne under en lång tid. Jag kan inte fatta att inte Paulo ryckte in där o läxade upp Stella, Mulle Alexandra o vem de nu mer va. Det va vidrigt att se. O stackars Dee höll god min så gott hon kunde men grät också ibland......
  • Deceree1
    Grodis15 skrev 2019-03-08 08:33:31 följande:

    Jag pratar om denna säsong. Har inte sett någon mobbning mot någon förutom möjligtvis mot Mahsa.


    Ja vet. Jag jämförde med det som hände förra året.
  • Deceree1
    Grodis15 skrev 2019-03-10 09:19:13 följande:

    Så du håller alltså med mig då eller?


    Njae både och.. jag tyckte det va mycket värre förra säsongen för det va verkligen mobbing. Bland annat lurade dom upp Dee högt upp i ett träd för att plocka äpplen. Hon va höjdrädd o dom lurade henne att det va ett av uppdragen. Bl a.

    Det dom gjorde var så utstuderat under lång tid och Mulle, Stella o Alexandra o den där Jesper gjorde allt för att De skulle må dåligt.

    Det mot Diana va också jävligt taskigt o utstuderat av Emelie o Tobbe 1 med Maxine i kölvattnet.
  • Deceree1

    Om man vinner Farmen så är det inte bara att man vinner en tävling, man ska kunna sköta en farm också. Eller har det försvunnit helt?

    Förr va det iallafall så. Sista veckan kom dom gamla farmarna tillbaka och de 4 finalisterna fick varsin dag på sig att visa för de gamla farmarna att de klarade av att sköta en farm och att de klarade av att sköta alla sysslor som finns på en gård.

    Därefter fick degamla rösta på den som skötte gården bäst.

    Om man bor på en gård så är det de minsta man kan begära, att man kan mjölks en ko!

    Jag blir vansinnig när jag ser Emelie sitta två meter ifrån kon när hon ska mjölka.

    Tror faan att kon blir irriterad. Man ska sitta så nära att man har kroppskontakt med kon och kan luta kinden mot dess mage.

    Emelie är så långt man bara kan komma från att bli en farmare. Hon kan fortsätta att vara inkomstchef för farmen duger hon inte till. Inte sneda heller tyvärr, hur gullig o snäll hon än är.

    Den som enligt mig har vuxit mest o visat sig vara kapabel till sysslorna på en gård är Maxine men ja vet inte om jag vill se henne som vinnare heller.

    Tyvärr finns det ingen vinnare kvar.

    Enligt mig alltså

  • Deceree1

    Men alltså fy faan va fula dom är Emelie o Tobias. Dom sitter o skryter i synken om hur mycket dom har lurats o ljugit!

    Å sen fortsätter att ljuga när de gamla deltagarna frågar om just det !! Fy faan för folk säger jag då!!!

  • Deceree1

    Det som deltagarna gjorde mot Diana anser iaf jag va mobbing o utfrysning. Den som inte ser det... ja då vet jag inte vart mänskligheten är på väg...

  • Deceree1

    Men varför behöver dom inte bevisa för dom gamla deltagarna att dom kan sköta alla sysslorna på en gård ?!?!?

    Det har ju gått till att bara handla om tävling, det sociala spelet, ljuga, luras, prata skit osv osv.....

    Det handlar ju ingenting om gårdens sysslor längre....

    vilken skitserie de här har blivit. Tragiskt..

  • Deceree1

    Jag erkänner. Det va jag. Jag råkade skriva botoxläppar men enbart för att jag inte kom ihåg vad hon hette. Det va nog precis i början o de va rörigt med alla namn.

  • Deceree1
    Johannus skrev 2019-03-14 14:15:22 följande:

    Maxine, Emelie och resten av deltagarna skulle ha konfronterat Diana INNAN dem gick och grävde i hennes väskor. Bett Diana visa vad hon har i väskorna. Det hade jag accepterat.

    Jag vet inte om jag sagt nåt om Maxines läppar, men däremot så har jag sagt redan när hon var i flotten att jag inte kunde med hennes sätt. Det kan jag inte heller med Emelies eller Tobbe1. Macha hade jag också svårt för. Dessa personer vill synas och höras och det har dom gjort.


    Det är nog inte dig dom menar:) det är nog jag som är boven.
  • Deceree1
    flygrl skrev 2019-03-14 17:48:53 följande:

    Du tog fasta på ett framträdande kännetecken hos Maxine för att vi andra skulle veta vem du menade och inte för att håna henne, e det så du menar?


    Typ, o det va i början så ja kom inte ihåg vad alla hette.
  • Deceree1
    flygrl skrev 2019-03-14 23:27:54 följande:

    Tobbe I & Emelie fortsatte ljuga och manipulera som vanligt i kvällens avsnitt. Skönt iaf att dom gamla deltagarna valde att skicka Tobbe II rakt in i finalen.

    Undra om det Tobbe I påstod att Tobbe II sagt om Tess verkligen stämde eller om han ljög i vanlig ordning? Kändes inte riktigt som nåt Tobbe II skulle säga om jag ska va ärlig. Obehagligt om det där bara va påhitt från Tobbe I:s sida för vinna över Tess till sin sida. :/

    Det va ju fö flera av dom gamla deltagarna som vände sig mot fulspel. Undra va dom tänker när dom nu fått hela bilden av hur Tobbe I och Emelie hållit på...

    Alltid nåt. :)Jag förstår.

    Såg du förresten det jag skrev till dig lite längre upp i tråden om Farmen Norge?

    Det börjar bli lite ensamt i den tråden... ;)


    Jamen jag hittar den inte. Jag skriver gärna där.
  • Deceree1
    Deceree1 skrev 2019-03-15 00:20:34 följande:

    Åhh de går inte klicka på den...


    Men du! Om du skriver nåt i den nu så kommer den upp så haffar jag den? Är du beredd? :))
  • Deceree1

    Fy faan så gutt att Tobias vann!!!!

    När jag hörde de sista replikerna från Tobbe o Emelie så undrade jag bara Va faan har dom två på en farm o göra!!!!! Skitgutt att dom åkte ut!!!! Det är inte alltid bäst att vara elak i spel !!!

    Stort Grattis till Tobias !!

  • Deceree1
    lövet2 skrev 2019-03-17 21:53:44 följande:

    Grattis Tobias! Han har ju verkligen gjort allt i år! Bott på flotten, in på farmen och varit storbonde och skött alla sysslor, i tinget, på torpet, blivit Årets Torpare, tillbaka på farmen, blivit inröstad till finalen och till slut blivit Årets Farmare! Mer värdig än så kan man egentligen inte bli ...


    Instämmer totalt :))
Svar på tråden Farmen 2019