Inlägg från: Deceree1 |Visa alla inlägg
  • Deceree1

    Farmen 2019

    Men visst lät det som att de kom ännu fler? I vinjetten sa Paoulo att - ni kommer att få hjälp av......?

    Hon väljer nog inte Emelie till andre kämpe, jag tyckte jag såg henne på läktaren. Inte söker

  • Deceree1

    Alla klgagar på Stina. Alltså deltagarna, inte ni, men jag tycker att hon har varit ganska lugn på sista tiden.

    Då är ju Maxine, Masha o den andra nya värre.. Stina är ju ingenting om man jämför med dom.

    Jag tyckte inte om att Kim kom tillbaka. Inte heller Rocko. Rocko är ju en sån där ?surgubbe? jag pratade om i början. En sån som tror att han vet allt o kan allt o befaller till höger o vänster o behandlar alla människor som mindre vetande. Usch!!

    En sak som jag tycker är så pinsamt att jag nästan kryper ur skinnet.. när de kommer nya deltagare så tas dom emot med leenden o kramar!! Va? Dom hatar ju när de kommer nya !!

  • Deceree1

    Diana är ju helt klart den vettigaste på Farmen. Tycker jag alltså.

    Hon snackar inte skit, hon är sjysst mot alla och hon arbetar flitigt. Hon är den ende som jag tycker är värdig att vinna:))

    Masha är hemsk. Hon skriker åt alla och ger sig aldrig.

    Hon ska alltid ha sista ordet vad de än gäller o vem de än gäller. Hon är hemsk mot andra människor. Ut med henne!!!!

  • Deceree1
    Grodis15 skrev 2019-02-05 13:10:10 följande:

    Vilken reaktion menar du?

    Jag tyckte Göran betedde sig jättekonstigt på torpet. Har han varit så på farmen så förstår jag varför tjejerna inte gillar honom. Han var så nedlåtande mot Stina när dom skulle hälsa och använde sig av härskarteknik för att förminska henne, riktigt omoget. Helt okej att inte gilla varandra men man kan hälsa normalt som vuxna människor. Sen tyckte jag att han gick runt som om han vore kung och inspekterade deras jobb osv.. har inte sett så mycket sv det beteendet på farmen. Men tycker även att Stina förändrades mycket när hon kon till torpet. Gillade henne på farmen men tycker hon beter sig bossigt på torpet och ser helst att hon får lämna nästa gång.


    Men va inte Stina ganska dum mot Göran i början? Det sitter väl kvar irritation sen dess i så fall.
  • Deceree1
    Grodis15 skrev 2019-02-05 16:21:38 följande:

    Jag har inte sett att hon varit dum mot Göran. Det jag kommer ihåg var att han uttryckte sig rätt klumpigt i början. Han har ju själv sagt vid flera tillfällen att han gjort någon oförätt mot Mahsa och Stina som gör att de inte gillar honom.

    Men oavsett om man är irriterad på någon tycker jag inte att man beter sig som han gjorde när han kom till torpet. En äldre man som inte kan vara en större person och hälsa normalt. Stina hade iallafall vett nog att bete sig som folk.


    Jag måste ha missat det....
  • Deceree1

    Alltså - fruntimmer !! Använder man ens det ordet?! Tobias sa de ikväll. Det störde jag mig på.

    En annan sak som jag stör mig på är att Kim alltid sitter med bar överkropp vid middagsbordet. Superäckligt. Han är ju så svett så det rinner om honom. Jag hade aldrig klarat att sitta vid samma bord som honom. Lite vett o etikett får man väl ändå ha, även om man är farmare. URK !!

  • Deceree1

    Jag undrar hur dom tänker egentligen på torpet... innan har ju den nya farmaren fått tävla mot den sist inkomna farmaren. Har dom tänkt nån vinning på det?

    Dom har hela tiden pratat om att bevara familjen o de fattar man ju eftersom det råder harmoni i gruppen men då borde dom ju ha låtit alla nya fått tävla.

    Jag förstår inte riktigt hur tankeprocessen gick till där.........

  • Deceree1
    Emerencia skrev 2019-02-08 12:48:09 följande:

    Tyckte de var smart, hon är ju inblandad i säkert 90% av bråken. Alla förutom läpparna vill ju ha bort henne. Masha använder härskartekniker väldigt ofta och jag tycker de är fult. Fult spel möts med fult spel.


    Jag håller verkligen med dig. De ser tom ut som om miss Botox också tröttnar ibland och tycker att Masha är pinsam. Så gutt om den hon väljer som andrekämpe väljer säcken nu då.

    I tidigare säsonger kommer jag ihåg att nån andrekämpe har tagit hänsyn till förstekämoen om denne har haft någon smärta o valt en lättare gren typ husförhöret.

    Men varför liksom? Varför ska man minska sina chanser i en tävling så de finns risk att förlora? Nej, detta är en tävling o man måste tänka på sig själv.
  • Deceree1
    Johannus skrev 2019-02-08 16:17:34 följande:

    Det var ingen som tyckte synd om Göran när han blev kämpe och hade ont i ryggen.

    Den som sig i leken ger ska också leken tåla har jag hört sen barns benen.


    Exakt !! Bra Johannis !!!
Svar på tråden Farmen 2019