• Anonym (Ava)

    Hur mycket kontakt med exet är okej?

    Jag och mitt ex har bra kontakt angående barnet och kan träffas osv med våra nya. Förstår inte ens varför det skulle vara ett problem. Var glad att de kan ha en vuxen fungerande relation istället. Eller är du kanske avundsjuk för att du och ditt ex inte kan ha det, så då ska din nya och hans ex ha det heller? Trams.

  • Anonym (Ava)
    Sharper skrev 2019-01-03 15:07:12 följande:

    Jag tycker det är överdrivet att båda ska vara med på båda firandena. Det hade jag inte gått med på. Då var ändå min före detta svärmor med när jag och min man gifte oss i september, hon hade hand om mina barn som var på pappahelg men hemma en stund på vigseln. Tanken var att mitt ex skulle vara med men han kände i sista stund att han inte klarade av det så då var hans mamma snäll och ställde upp så barnen fick vara med.

    Skulle min man åkt på något sådant för mina barn skulle jag givetvis vara bjuden också isåfall, annars hade han aldrig åkt och likaså tvärtom.


    ?Du aldrig gått med på?... man märker vem som bestämmer i er familj.
  • Anonym (Ava)
    Sharper skrev 2019-01-03 15:53:39 följande:

    Haha och det är verkligen inte jag! Min man hade heller aldrig gått med på det upplägget ts beskriver, hade jag åkt på släktkalas själv till mitt ex hade skillsmässopapprerna varit påskrivna innan jag ens kommit hem. Tur att han och jag tycker samma sak gällande ex, även om det är den andre föräldern. Man kan ha en bra relation ändå


    Vilken stabil och mogen relation ni verkar ha.
  • Anonym (Ava)
    Sharper skrev 2019-01-03 18:26:23 följande:

    Vi har en stabil relation. Vi vill ha en bra relation till våra ex (jag har det med pappan till mina barn) men inte medverka på släktkalas mm, en kaffe i samband me hämtning/lämning absolut men inte sådana firanden och absolut inte om man exkluderar partnern. Min man har lite svårare relation till sitt ex pga lögner och falsk ryktesspridning men han vill ha en bra relation med henne, men som sagt inte så som ts situation. Vill inte den ena det så är det faktiskt för mycket


    Syftade mer på att skilsmässopapprena skulle ligga väntandes på dig om du gick på ett gemensamt kalas, det är väl omoget om något. Men bra att du trivs i ditt förhållande.
Svar på tråden Hur mycket kontakt med exet är okej?