Inlägg från: Anonym (Eeep!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Eeep!)

    Varför skaffar en del så jävla många ungar när de konstant klagar över saker som rör just mängden ungar!?

    Anonym (Alltså) skrev 2019-01-19 23:49:24 följande:

    Jag vet inte hur många ggr nu, som jag läst diverse trådar i olika föräldraforum på Facebook, där det klagas över saker som rör de som har liiiite för många ungar.

    Det klagas om dyra inträden när man har många barn, dyrt med resor när man har många barn, dyrt med hyror när man har många barn och behöver flera rum, dyrt med mat - tydligen extra dyrt med mjölk (ett ständigt återkommande ämne), dyrt med blöjor när de har tre blöjbarn samtidigt, dyrt med frukt till skolan, dyrt med fan allt!

    MEN VAD FAN TÄNKTE NI DÅ!? Det ÄR dyrt att ha barn! Och det blir dyrare om man skaffar 6 ungar på 5 år. Hur fan kan det komma som en chock för så himla många!?

    Inte nog med de som startar dessa trådar; men alla som hakar på och fortsätter klagandet i kommentarsfälten - alltså VA FAN!?

    Lägg ner! Ni har gjort aktiva val va fan!

    Ännu värre är de som klagar på sina barn för att de är jobbiga. Alltså håll käften! Seriöst! Det är ju för fan ni som VALT att skaffa barn! Många barn till på köpet! Är de jobbiga så har ni enbart er själva att skylla.

    Gah! Vad är det med folk!?


    *hämtar popcorn*
Svar på tråden Varför skaffar en del så jävla många ungar när de konstant klagar över saker som rör just mängden ungar!?