Inlägg från: Anonym (Timmerstocken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Timmerstocken)

    Snarkningarna förstör familjen- han vägrar ta det på allvar!

    Jag började snarka för fem-sex år sedan. Min fru blev galen på mig, men jag gjorde allt jag kunde för att inte snarka. Det blev så att vi båda var mer eller mindre vakna nätterna igenom. Sedan började jag sova i gästrummet, och vi båda sov bra.

    Sedan började jag fundera på varför jag snarkade så hemskt, och kom fram till att det var nog i samband med att vi skaffade hund det började.

    Jag testade avsvällande nässprej (Nasonex) och efter ett par veckor var snarkandet nästan borta. Så nu sover vi tillsammans igen, utan några större problem. (Ibland snarkar jag lite, om jag sover på rygg. Men då buffar hon till mig och jag blir tyst.)

  • Anonym (Timmerstocken)
    Anonym (Sandra) skrev 2019-01-24 10:38:06 följande:
    Men det skulle inte lösa problemet, maken stör ändå resten av hushållet. Det är väldigt lyhört i vår lägenhet och min stora vaknar ju av snarkningarna..

    ...

    Om jag ska bli frisk och kunna jobba och studera igen så måste han nog flytta så vi andra kan leva normalt. Jag önskar honom dit pepparn växer!

    Samtidigt är jag ledsen över att han bryr sig så lite om oss att han inte tar tag i det. Vi kan ju inte ha något större värde...
    Spela in honom med mobilen då han är igång som värst. Visa upp det dagen efter och påpeka att du inte kan sova då han låter sådär.

    Har du testat att sova med öronproppar? Inte det mest behagliga, men kanske värt det?
  • Anonym (Timmerstocken)
    Anonym (Hua) skrev 2019-01-24 11:55:42 följande:

    Varför ska TS och hennes barn anpassa sig efter mannens snarkningar? Hon och barnen mår ju skitdåligt av sömnbristen och dessutom skrattar han åt henne när hon försöker prata om problemet. Nej kasta ut mansbebisen är mitt tips!
    Att låta mannen sova på antisnark-kudde är väl ingen större uppoffring?
  • Anonym (Timmerstocken)
    Poppy75 skrev 2019-01-25 12:58:21 följande:
    Du har så många konstiga föreställningar om män och kvinnor. Min man vill ha det varmare i sovrummet än vad jag vill och han får sin vilja fram där. Jag tvivlar dock på att det finns någon pålitlig forskning i ämnet så vi får nöja oss med anekdotisk bevisföring.
    Mongoliet har konstiga uppfattningar om det mesta... Han försöker framställa sig som solidarisk, generös, vänster antirasist, men verkar i själva verket vara en fördomsfull egoist.
Svar på tråden Snarkningarna förstör familjen- han vägrar ta det på allvar!