Inlägg från: Anonym (Lider med dig!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lider med dig!)

    Snarkningarna förstör familjen- han vägrar ta det på allvar!

    Tycker otroligt synd om dig TS och hur du har det! Mitt ex hade samma problem med snarkning som din man och fyfan vad hemskt det var!! Jag fick inte sovit ett smack; vaknade också av hur han slutade andas för att sen dra världens högsta jävla snarkjävel, för att sen snarka normalt i typ 3-4 min, för att sen sluta andas och dra in hårt igen osv osv... Ja, man kan bli galen! Vi är inte tillsammans längre då har var en jävla idiot på många plan, men är nu tillsammans med en man som är knäpptyst när han sover och den fröjden är obeskrivlig!

    Men TS, din man är en fullblodsegoist! Förstår inte hur han kan skratta dig i ansiktet när du av ren frustration blir arg för att du ALDRIG får sova?! Han skiter totalt i dina känslor och era två barn, för att det inte är hans problem?? Vart är omtanken och hans respekt för er?? Usch, jag blev arg bara av att läsa det! Såhär ska du absolut INTE ha det! Jag tycker att du ska tala med ditt äldre barn, att ni går ihop er och sedan sätter er ner och får honom att lyssna på den där inspelningen. Vägrar han ännu en gång, så får du nog kasta ut honom och be honom bo på hotell och senare skilsmässa. Det handlar inte bara om snarkningen - utan mer hur han uppenbarligen skiter totalt i era behov, sålänge han får sova. Ni är helt oviktiga på den punkten, och det är det som är så sjukt! Han borde ursäkta sig och försöka ALLT, men istället skrattar han dig i ansiktet?! Nej, usch och fy för såna män!!

    Man kan bli galen av att inte få sova!! Var en tortyr på medeltiden har jag för mig, så ja förstår att du känner att du håller på att tappa det! Du har dock helt rätt!! Lycka till!

  • Anonym (Lider med dig!)
    sextiotalist skrev 2019-01-24 09:12:39 följande:

    Vi har varsitt sovrum, för att inte väcka varandra. Inga sura miner, vi tycker båda att sömnen är viktig, så vi prioriterar den.

    Som det är nu, så är det nog så att du får lov att flytta ut ur sovrummet, isolera de andra rummen och så får han skratta där för sig själv, när du tittar efter ett annat boende så att du och barnen kan få er sömn.


    Tycker dock han kan få flytta ut ur rummet, inte hon. Samt att han behöver en ordentlig attitydförändring där man inte skrattar sin partner rakt upp i ansiktet när hon tar upp något viktigt!
Svar på tråden Snarkningarna förstör familjen- han vägrar ta det på allvar!