Inlägg från: LittleSunshine84 |Visa alla inlägg
  • LittleSunshine84

    Snarkningarna förstör familjen- han vägrar ta det på allvar!

    Stackars dig TS! Förstår att det måste vara ett helvete.

    Min man snarkar i perioder ngt djävulskt men han är öppen för förslag och det är huvudsaken. Men att bli helt ignorerad som du och dina barn blir är inte okej! Problemet hos oss avhjälptes med bettskena och nässpray och att jag vid behov får be honom lägga sig på sidan alternativ i soffan.

    Kan du flytta in till barnet? Vardagsrummet? Självklart ska du separera om det är enda lösningen.

    Du har mina fullaste sympatier.

  • LittleSunshine84
    Mongoliet skrev 2019-01-24 10:19:15 följande:

    Men snackar vi inte alltid i generella termer? Jag gissar på 95 % av kvinnorna vill ha det varmare än sina män.


    Jag vill ha öppna fönster på vintern. Min man sover med kläder och extra täcke :)
  • LittleSunshine84
    Anonym (Sandra) skrev 2019-01-24 10:38:06 följande:

    Tyvärr är vi väldigt trångbodda. Vi har vår dubbelsäng i en sovalkov i vardagsrummet som är avdelat med tygdraperier. Barnen har varsitt av de två sovrummen. Vi bor alltså i en liten trea.

    Det går inte att ligga i hallen eller badrummet. Möjligtvis att det går att tränga in en madrass mellan köksbordet och diskmaskinen i köket. Det skulle nog fungera.

    Men det skulle inte lösa problemet, maken stör ändå resten av hushållet. Det är väldigt lyhört i vår lägenhet och min stora vaknar ju av snarkningarna..

    Jag förstår inte varför han inte vill åtgärda problemet. Det är som att det inte finns. Han verkar mest irriterad för att jag är irriterad och trött och sover på dagarna, han stör sig på det. När F*N ska jag annars sova? Jag kan inte somna om när han väcker mig på nätterna. En typisk natt för mig är ca 4 timmars sömn som är uppstyckad av uppvaknanden. Jag får ju ingen djupsömn!

    Om jag ska bli frisk och kunna jobba och studera igen så måste han nog flytta så vi andra kan leva normalt. Jag önskar honom dit pepparn växer!

    Samtidigt är jag ledsen över att han bryr sig så lite om oss att han inte tar tag i det. Vi kan ju inte ha något större värde...


    Jag är sömnstörd sedan barnsben och lider i perioder av för lite sömn, så jag förstår verkligen hur plågsamt det måste vara!

    Även om du skulle finna en lösning på vart och hur ni skulle sova så är det helt fel väg att gå. Mannen måste ta itu med problemen och gör han inte det så har han själv valt att splittra familjen.

    Kan du fixa öronproppar åt barnet som störs?

    Skriv en åtgärdslista till din man med en tidsram, fungerar inte det eller att han inte accepterar det så gör slag i saken och separera. Hemskt ja, men för lite sömn knäcker den bästa.
  • LittleSunshine84
    annabellelee skrev 2019-01-24 10:47:42 följande:

    Till ts: puttra till maken så att han vaknar varje gång han börjar snarka och påpeka "oj, nu snarkade du igen. Jag bara väckte dig eftersom du hamnat på rygg igen". Efter några veckor av störd sömn kanske hans lust att ta tag i det ökar.


    Eller använda sprayflaska med iskallt vatten
  • LittleSunshine84
    Anonym (Sandra) skrev 2019-01-24 11:05:20 följande:

    Det känns bara elakt.

    Det är nog bättre att lämna honom. Han kan ligga i en egen lägenhet och snarka. Hans nästa tjej lär reagera likadant när hon blir tillräckligt utmattad. Men då är det väl fel på henne också. Kontentan blir väl att "kärringar är gnälliga"...


    Ja det är elakt men han kanske förstår vad han utsätter er för? Sorry, blev lite mkt hämndtänk här för ett ögonblick.

    Har du möjlighet att separera så gör det!
Svar på tråden Snarkningarna förstör familjen- han vägrar ta det på allvar!